Είστε νέος πελάτης ; Sign Up
Είστε ήδη πελάτης ; Sign In
το καλάθι μου :  0 τεμάχια 
ΜΑΚΙΓΙΑΖΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΑΡΩΜΑΤΑΣΩΜΑ & ΜΠΑΝΙΟΜΑΛΛΙΑΑΞΕΣΟΥΑΡΑΝΔΡΑΣΔΩΡΑ
SHOP
BRANDS
HOMECareers

 

 

Careers

 Περιγραφή θέσεων εργασίας

 

 Αποστολή βιογραφικού
 

Έχεις αληθινό πάθος για την πώληση και την εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να είσαι μέρος του κόσμου των αρωμάτων και των καλλυντικών;
Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου για να κάνεις την καριέρα που σου ταιριάζει  στα
Sephora!

Αποτέλεσε μέλος της ομάδας του μεγαλύτερου διανομέα καλλυντικών, μέλος του ομίλου LVMH, σε ένα δίκτυο 420 καταστημάτων με 5.000 εργαζόμενους σε Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Πορτογαλία. Χρησιμοποίησε τις δεξιότητές σου σε ένα κόσμο αφιερωμένο στην απόλαυση, την ομορφιά και την εξυπηρέτηση του πελάτη.  Beauty Assistants
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!

Η πρώτη επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και ο πρεσβευτής για την ποιοτική του εξυπηρέτηση θα πρέπει να διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και να σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της ομορφιάς. 

 

Supervisors
H ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ!

Ως supervisor, είσαι υπεύθυνη για την απόδοση του τμήματός σoυ (αρώματα, καλή διάθεση, μακιγιάζ ή ποιότητα των προϊόντων). Ως πραγματική manager, αναπτύσσεις  και διαχειρίζεσαι την ομάδα των συμβούλων για την επίτευξη των στόχων της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

  Store Manager
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Η προτεραιότητά σου: ο πελάτης και η ικανοποίησή του. Ως υπεύθυνος καταστήματος φροντίζεις για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων και του κέρδους και δίνεις κίνητρο στην ομάδα σου, ενισχύοντας την αποδοτικότητά της. Αποτελείς, επίσης, τον θεματοφύλακα των κανόνων και λειτουργιών της επιχείρησης.

 
 
Βρείτε μας και στο Facebook! Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» και της Δράσης «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων (digi-retail)». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

About Us
Careers
Store Locator
Brands
Club Sephora
Site Index
Contact Us
Legal Information
Οικονομικά στοιχεία
International
Με τη συνέχιση πλοήγησης στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και άλλων ιχνηθετών για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προσφορές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιούμε στατιστικές επισκεψιμότητος. Για περισσότερες πληροφορίες και για να ρυθμίσετε τα cookies επιλέξτε εδώ.