Είστε νέος πελάτης ; Sign Up
Είστε ήδη πελάτης ; Sign In
το καλάθι μου :  0 τεμάχια 
ΜΑΚΙΓΙΑΖΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΑΡΩΜΑΤΑΣΩΜΑ & ΜΠΑΝΙΟΜΑΛΛΙΑΑΞΕΣΟΥΑΡΑΝΔΡΑΣΔΩΡΑ
SHOP
BRANDS
HOMEBrands
Fekkai
Από τα πιο εξειδικευμένα σαμπουάν και κοντίσιονερ μέχρι τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα styling, η σειρά περιποίησης Frédéric Fekkai είναι η προσωποποίηση των ιδανικών μαλλιών. Χάρη στη φιλοσοφία που βασίζεται στις επαγγελματικές και ποιοτικές φόρμουλες και το λιτό packaging και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ίδιος ο Fekkai είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στυλίστες μαλλιών διασημοτήτων στον πλανήτη - η σειρά περιποίησης μαλλιών Frédéric Fekkai είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες προϊόντων ομορφιάς στον κόσμο σήμερα.
Βρείτε μας και στο Facebook! Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» και της Δράσης «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων (digi-retail)». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

About Us
Careers
Store Locator
Brands
Club Sephora
Site Index
Contact Us
Legal Information
Οικονομικά στοιχεία
International
Με τη συνέχιση πλοήγησης στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και άλλων ιχνηθετών για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προσφορές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιούμε στατιστικές επισκεψιμότητος. Για περισσότερες πληροφορίες και για να ρυθμίσετε τα cookies επιλέξτε εδώ.