Αναζητήστε ένα προϊόν, μια μάρκα ...

big by
definition.

Αποτέλεσμα πλούσιων βλεφαρίδων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

MAKE UP RESULT.

Επειδή κάθε βλεφαρίδα μετράει, Η big by definition μάσκαρα καλύπτει μία προς μία τις βλεφαρίδες προσδίδοντας +135% παραπάνω όγκο(1)για ένα έντονο αποτέλεσμα.

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ.

Πολυδιάστατες τρίχες που πιάνουν κάθε μέγεθος βλεφαρίδων, μία προς μία, για ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα .

VEGAN ΦΟΡΜΟΥΛΑ.

Εξαιρετικά μαύρη, ελαφριά φόρμουλα απλώνεται εύκολα από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης παρόμοιες με την κερατίνη.

Αρετουσάριστες βλεφαρίδες.
Χωρίς προσθήκη ψεύτικης βλεφαρίδας.

#bigbydefinition:
φτιάξε το δικό σου βίντεο και κάνε share!

Δυνάμωσέ την ένταση για να δεις το βίντεο της Cassandra.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου lash volume effect;

(1) Επιστημονική δοκιμή σε 24 ψεύτικες βλεφαρίδες μετά από 20 διαδοχικές χρήσεις.
(2) Μέσο αποτέλεσμα που λαμβάνεται μετά από 20 διαδοχικές χρήσεις.

FAQ.

Η Big by definition μάσκαρα κατασκευάστηκε στην Ιταλία.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν διεθνείς κανονισμοί ή πρότυπα που να δίνουν στα vegan καλλυντικά έναν επίσημο ορισμό. Η μάσκαρα big by definition δεν περιέχει συστατικά ή πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης.

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα και τα συστατικά μας σε ζώα. Συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη, την επικύρωση και τη λήψη της έγκρισης για εναλλακτικές μεθόδους που δεν περιλαμβάνουν δοκιμές σε ζώα.

Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε πολλές δοκιμές που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια. Αυτές οι δοκιμές χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της αθωότητας και της αποτελεσματικότητας της φόρμουλας. Οι προμηθευτές μας πραγματοποιούν μελέτες που ελέγχουν τη σταθερότητα της φόρμουλας με το χρόνο και την έκθεση στη ζέστη και το κρύο. Η εσωτερική μας ομάδα δοκιμάζει επίσης κάθε φόρμουλα δεκάδες φορές.