Κατάργηση

Build your look, your way

Αυτή είναι η πρόσκλησή σας για έμπνευση.

Έξι ιδρυτές των καλύτερων εταιρειών μακιγιάζ - η Rihanna, η Selena, η Huda, η Ariana, η Charlotte και η Maureen - ένωσαν τις δυνάμεις τους για εσάς. Αγκαλιάστε την ιδιαιτερότητά σας και ανακαλύψτε τη διαφορετική γκάμα προϊόντων για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Με αυτή την αποκλειστική ποικιλία, μπορείτε να ανακαλύψετε το τέλειο βλέμμα, την ιδανική απόχρωση ή τον σωστό τρόπο για να αποκαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα.

This is a call to inspiration.

Έξι ιδρυτές των καλύτερων εταιρειών μακιγιάζ - η Rihanna, η Selena, η Huda, η Ariana, η Charlotte και η Maureen - ένωσαν τις δυνάμεις τους για εσάς.

Αγκαλιάστε την ιδιαιτερότητά σας και ανακαλύψτε τη διαφορετική γκάμα προϊόντων για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Με αυτή την αποκλειστική ποικιλία, μπορείτε να ανακαλύψετε το τέλειο βλέμμα, την ιδανική απόχρωση ή τον σωστό τρόπο για να αποκαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα.

Διάβσε περισσότερα

Ανακαλύψτε συμβουλές για την επιδερμίδα σας

Άψογη, ματ επιδερμίδα
όπως η Rihanna

Εφαρμόστε ένα ματ foundation για να εξομαλύνετε την επιδερμίδα και, στη συνέχεια, κάντε contouring στο πρόσωπο με ένα μολύβι για contouring σε μια πιο σκούρα απόχρωση.

Φρέσκια & λαμπερή επιδερμίδα
όπως η Selena

Ενισχύστε την επιδερμίδα σας ξεκινώντας με μια ελαφριά χρωματιστή ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια προσθέστε λάμψη στα ζυγωματικά σας.

Ανακαλύψτε συμβουλές για τα μάτια σας

Φυσικό αποτέλεσμα για τα μάτια
όπως η Maureen Kelly

Φωτίστε τα μάτια σας με ένα κονσίλερ και ενισχύστε το βλέμμα σας εφαρμόζοντας μάσκαρα στις άκρες των βλεφαρίδων σας.

Λαμπερό βλέμμα ματιών
όπως η Huda Kattan

Δώστε χρώμα στα μάγουλά σας με ένα έντονα χρωματισμένο ρουζ και δώστε βάθος στα μάτια σας με eyeliner και μαύρη μάσκαρα.

Ανακαλύψτε συμβουλές για τα χείλη σας

Ματ χείλη
όπως η Charlotte Tilburry

Προετοιμάστε τα χείλη σας με ενυδατώνοντας τα και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα υγρό ματ κραγιόν που διαρκεί.

Γυαλιστερά χείλη
όπως η Ariana

Ενισχύστε την ενυδάτωση και τη λάμψη συνδυάζοντας ένα balm και έλαιο, και για μια πρόσθετη πινελιά λάμψης, εφαρμόστε ένα glittery finish για να πετύχετε επιπλέον λάμψη.

Classes for confidence

Ενσωμάτωση, δέσμευση, σύνδεση, κοινότητα... Αυτά αποτελούν το κλειδί για τη δέσμευση των SEPHORA στις τοπικές κοινότητες, τις κοινότητες retail και ομορφιάς. Με τα μαθήματα αυτοπεποίθησης των SEPHORA, βρείτε τη δύναμή σας, νιώστε υποστήριξη, ενθαρρυνθείτε στο να κάνετε συνδέσεις. Παρακινηθείτε να συμμετάσχετε σε μια πραγματική αλλαγή προς το καλύτερο.


Αυτά είναι τα facts:

- 13 ευρωπαϊκές χώρες διοργάνωσαν 43 συνεδρίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 2023.

- 250 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

- Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από διαφορετικά υπόβαθρα, όπως αγωνιζόμενες μητέρες, πρόσφυγες, άτομα με αναπηρία, νέοι και η κοινότητα των τρανσέξουαλ.

Διάβασε περισσότερα