Αναζητήστε ένα προϊόν, μια μάρκα ...

Make-Up base
Routine.

Το μυστικό για μια παραδεισένια επιδερμίδα; Ένα φυσικό, λαμπερό πρόσωπο χωρίς ατέλειες ή σημάδια κόπωσης. Ένα look που διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για την επίτευξη τέλειου αποτελέσματος κάθε φορά, υπάρχουν τρία βασικά βήματα: αρχικά, εξισορροπήστε τον τόνο της επιδερμίδας σας με ένα κατάλληλο foundation. Στη συνέχεια, διορθώστε τυχόν ατέλειες με ένα κονσίλερ - και τέλος, σταθεροποιήστε την εμφάνισή σας με ένα προϊόν πούδρας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα προϊόντα για όλους τους τύπους επιδερμίδας.


Make-Up base
routine.

Ένα φυσικό, λαμπερό πρόσωπο χωρίς ατέλειες ή σημάδια κόπωσης. Ένα look που διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για την επίτευξη τέλειου αποτελέσματος κάθε φορά, υπάρχουν τρία βασικά βήματα: αρχικά, εξισορροπήστε τον τόνο της επιδερμίδας σας με ένα κατάλληλο foundation. Δεύτερον, διορθώστε τυχόν ατέλειες με ένα κονσίλερ - και τέλος, σταθεροποιήστε την εμφάνισή σας με ένα προϊόν πούδρας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα προϊόντα για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Δες περισσότερα

Πώς να πετύχετε την τέλεια επιδερμίδα;

Step 1

Eξισορρόπηση


Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, επιλέξτε ένα υγρό foundation με λαμπερό φινίρισμα. Ωστόσο, αν τείνει να είναι λιπαρό, επιλέξτε μια ματ φόρμουλα με βελούδινο φινίρισμα.

Step 2

Διόρθωση


Για να εφαρμόσετε το κονσίλερ σας, υπάρχουν 2 επιλογές: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το δάχτυλο σας είτε ένα πινέλο, το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε: blend, blend, blend! Προτιμήστε πάντα μια απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτή από τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Step 3

Σταθεροποίηση


Για ματ φινίρισμα και σταθεροποίηση, η πούδρα είναι απαραίτητη αν θέλετε να πετύχετε μια τέλεια και επαγγελματική όψη της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε την με ένα μεγάλο πινέλο, ξεκινώντας από το εσωτερικό του προσώπου και απλώνοντας προς τα έξω.