Η ΟΡΙ –ο ειδικός στο χρώμα– δεν θα μπορούσε να μην περάσει από τη Βραζιλία! Αυτή η χώρα θυμίζει για την OPI τις απέραντες παραλίες καυτής άμμου, τα χρώματα του τροπικού δάσους, τα έντονα χρώματα των τ ...

Δείτε περισσότερα

AmazON.AmazOFF
-40%
AmazON.AmazOFF

94100004440

13,95 €  8,37 €
Η ΟΡΙ –ο ειδικός στο χρώμα– δεν θα μπορούσε να μην περάσει από τη Βραζιλία! Αυτή η χώρα θυμίζει για την OPI τις απέραντες παραλίες καυτής άμμου, τα χρώματα του τροπικού δάσους, τα έντονα χρώματα των τροπικών φρούτων...«Μέσα από αυτή τη συλλογή και το πολύχρωμο ουράνιο τόξο της, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αναδεικνύοντας τη σέξι, μυστηριώδη, διασκεδαστική και παθιασμένης πλευρά τους.» τονίζει η Suzi Weiss-Fischmann συνιδρύτρια της μάρκας OPI.Αυτή η συλλογή θα ενθουσιάσει αυτές που αγαπούν τα φανταχτερά χρώματα, αλλά και τις γυναίκες που ψάχνουν πιο nude αποχρώσεις ή σοφιστικέ αποχρώσεις.
AmazON...AmazOFF
INGREDIENTS: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Mica, Styrene/Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), CI 77266 (Black 2) [nano].

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν

AmazON.AmazOFF

OPI
Brazil Collection