Εξαφανίστε σακούλες και πτυχές με το τζελ ματιών Puff off! Για τι τύπο μακιγιάζ; Οι σακούλες και οι λεπτές γραμμές φαίνονται λείες και μεταξένιες με το καινοτόμο τζελ ματιών. Με ένα απλικατέρ προσαρ ...

Δείτε περισσότερα

Gel Contour des Yeux 10 ml

602004062215

31,95 €
Εξαφανίστε σακούλες και πτυχές με το τζελ ματιών Puff off! Για τι τύπο μακιγιάζ; Οι σακούλες και οι λεπτές γραμμές φαίνονται λείες και μεταξένιες με το καινοτόμο τζελ ματιών. Με ένα απλικατέρ προσαρμοσμένης λείανσης που λειτουργεί ως «σίδερο», βοηθώντας άμεσα στη μείωση της εμφάνισης των σακουλών και των λεπτών γραμμών. Σιδερώστε... και λειαίνετε - πάμε! Πώς χρησιμοποιείται; Με την ημιδιαφανή ροδακινί απόχρωσή του, φορέστε το μόνο του ή εφαρμόστε το πάνω από το μακιγιάζ σας κτυπώντας ελαφρά απαλά με τις άκρες των δαχτύλων. Θα δείτε, το δροσερό αποτέλεσμα είναι άμεσο.
WATER (AQUA), POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CARMINE (CI 75470), METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM), TETRASODIUM EDTA, GERANIOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, MALTODEXTRIN, BENZYL SALICYLATE, BHT. N 00N12802

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν

Gel Contour des Yeux 10 ml

Benefit Cosmetics
Puff Off - under eye gel