Search in the catalog…
suggestions

Γενικοί όροι χρήσης της υπηρεσίας αξιολόγησης προϊόντων από καταναλωτές της Sephora

Σας καλωσορίζουμε στην υπηρεσία Αξιολόγησης Προϊόντων από Καταναλωτές που διατίθεται από τη Sephora στον ιστότοπο της www.sephora.gr

Η χρήση της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων από Καταναλωτές Sephora συνεπάγεται την αποδοχή αυτών των γενικών όρων χρήσης. Η Sephora διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή τους παρόντες γενικούς όρους χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Αν η Sephora αποφασίσει να τροποποιήσει αυτούς τους όρους χρήσης, η Sephora θα δημοσιεύσει μια νέα έκδοση των όρων χρήσης στη διεύθυνση www.sephora.gr.

 

Άρθρο 1 - Σκοπός της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων από Καταναλωτές Sephora

 

1.1    Η υπηρεσία Αξιολόγησης Προϊόντων από Καταναλωτές Sephora, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης www.sephora.gr, είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν σχόλια, συμβουλές, υποδείξεις, προτάσεις, πληροφορίες, συστάσεις σχετικά με τα προϊόντα που εμπορεύεται η Sephora και τα οποία έχουν δοκιμάσει και να τα βαθμολογούν, δίνοντάς τους από ένα («Όχι για μένα») έως πέντε («Το λατρεύω») αστέρια (εφεξής η «κριτική καταναλωτών/πελατών ή αξιολόγηση καταναλωτών/πελατών»).

1.2    Η εταιρεία Sephora καθιστά διαθέσιμο στους χρήστες της υπηρεσίας έναν χώρο όπου μπορούν να αποθηκεύσουν αποκλειστικά τις αξιολογήσεις τους με σκοπό την κοινοποίησή τους σε όλα τα υφιστάμενα και μελλοντικά μέσα επικοινωνίας της Sephora με το κοινό, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των υπηρεσιών ηλεκτρονικής επικοινωνίας (συγκεκριμένα του ιστότοπου www.sephora.gr ή/και κάθε πιθανής έκδοσης που χρησιμοποιείται σε κινητές συσκευές-mobileapp) και των μέσων επικοινωνίας προώθησης ή/και διαφήμισης (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλληλογραφία, διαδικτυακά διαφημιστικά μπάνερ, υλικό προώθησης στα καταστήματα Sephora....) που έχουν διαμορφωθεί από τη Sephora υπό τους ακόλουθους όρους.

 

Άρθρο 2 - Περιεχόμενο της Αξιολόγησης Προϊόντων/ Υποχρεώσεις χρηστών

 

2.1   Η υπηρεσία Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο κοινοποίησης περιεχομένου το οποίο αντιβαίνει στα χρηστά ήθη, στη δημόσια τάξη, στα δικαιώματα έτερων προσώπων ή στους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, όπως για παράδειγμα:

  •         δηλώσεις ή μηνύματα δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, ρατσιστικού, υβριστικού περιεχομένου ή τα οποία αναφέρονται σε παράνομες δραστηριότητες σε όλες τις μορφές τους
  •         οποιαδήποτε καταχρηστική άσκηση της ελευθερίας της έκφρασης, όπως οι δηλώσεις που αποτελούν συστηματική ή μη αντικειμενική κριτική, καθώς και οι δηλώσεις υποτιμητικού ή κακόβουλου χαρακτήρα
  •         περιεχόμενο βίαιου ή πορνογραφικού χαρακτήρα ή ικανό να θίξει τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ή την προστασία των παιδιών και των εφήβων
  •         δηλώσεις ή μηνύματα που υποκινούν τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, την άσκηση βίας, τις διακρίσεις ή το φυλετικό μίσος
  •         αντιποίηση ονόματος, διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εταιρικής επωνυμίας
  •         ολική ή μερική χρήση περιεχομένου το οποίο προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και για το οποίο οι χρήστες δεν διαθέτουν δικαιώματα, καθώς και μηνύματα που συνιστούν παραβίαση ενός καταχωρημένου εμπορικού σήματος.

2.2   Απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora για σκοπούς προπαγάνδας, αναζήτησης πελατών, προσέγγισης ή προσηλυτισμού για επαγγελματικούς σκοπούς (διαφημίσεις, περιεχόμενο «spam» ή αναφορές σε άλλα προϊόντα, εμπορικές προσφορές ή ιστότοπους).

 

2.3   Οι Αξιολογήσεις προϊόντων δεν πρέπει να περιέχουν:

  •         διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις URL, αριθμούς τηλεφώνων, ταχυδρομικές διευθύνσεις ή άλλες πληροφορίες (όνομα, επώνυμο, κλπ) που θα επέτρεπαν την ταυτοποίηση του χρήστη
  •         επικριτικές παρατηρήσεις σε σχέση με άλλες αξιολογήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο www.sephora.gr ή με τους συντάκτες τους
  •         παρατηρήσεις σχετικά με την ιατρική αποτελεσματικότητα των προϊόντων.
  •         παρατηρήσεις που σχετίζονται με ένα άλλο προϊόν ή με προβλήματα που προέκυψαν σε σχέση με την παραγγελία (πρόβλημα παράδοσης).

Οι Αξιολογήσεις Καταναλωτών δεν πρέπει να έχουν συνταχθεί έναντι αμοιβής οποιασδήποτε μορφής.

2.4   Το περιεχόμενο των Αξιολογήσεων Προϊόντων δεν πρέπει να είναι αντίθετο με τους παρόντες όρους χρήσης ή τους όρους χρήσης του ιστότοπου www.sephora.gr και δεν πρέπει να θίγει την εικόνα του εμπορικού σήματος Sephora ή την εμπορική πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία.

2.5   Επίσης, απαγορεύεται στους χρήστες να εμποδίζουν ή να διαταράσσουν τη λειτουργία της υπηρεσίας Αξιολόγησης  προϊόντων Sephora. Οι χρήστες απαγορεύεται να ενσωματώνουν στις αξιολογήσεις που δημοσιεύονται στον χώρο αποθήκευσης που παρέχεται από τη Sephora έγγραφα, λογισμικά ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βλάψει τους υπολογιστές άλλων χρηστών ή να επιτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες οφείλουν να λάβουν όλα τα κατάλληλα μέτρα σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν προκειμένου να προστατέψουν τον εν λόγω εξοπλισμό απέναντι σε ενδεχόμενη μόλυνση από ιούς ή σε απόπειρες παραβίασης. Ως εξοπλισμός νοείται ενδεικτικά ο προσωπικός υπολογιστής, ο προσωπικός ψηφιακός οδηγός, η πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα προγράμματα λογισμικού και δεδομένων...

2.6 Μια αξιολόγηση θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 50 χαρακτήρες. Ο χρήστης της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων συμφωνεί να συντάξει μια αξιολόγηση σχετικά με προϊόν που έχει δοκιμάσει. Όλες οι αξιολογήσεις καθώς και τα ψευδώνυμα που τις συνοδεύουν διαβάζονται από τους επόπτες πριν αναρτηθούν στον ιστότοπο www.sephora.gr. H Sephora διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύσει οποιαδήποτε αξιολόγηση των χρηστών, ιδίως αν η εν λόγω αξιολόγηση παραβιάζει τις διατάξεις που ορίζονται στους παρόντες γενικούς όρους χρήσης.

Αμέσως μόλις δημοσιευθεί μια αξιολόγηση στον ιστότοπο www.sephora.gr/οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, μέσω ενός συνδέσμου, να δηλώσουν αν τη βρήκαν χρήσιμη ή όχι και να αναφέρουν αν είναι ακατάλληλο το περιεχόμενό της.

Κάθε αξιολόγηση που αποστέλλεται μέσω της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια της Sephora. Επιπλέον, η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να διαγράψει οποιαδήποτε αξιολόγηση, εφόσον δε συμμορφώνεται με το ΧΑΡΤΗ SEPHORA.

Μετά την αποστολή, ένας χρήστης δεν μπορεί να προχωρήσει στην τροποποίηση ή στη διαγραφή του περιεχομένου της αξιολόγησής του. Οι βαθμολογίες και οι γραπτές παρατηρήσεις δημοσιεύονται σε γενικές γραμμές εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της αξιολόγησης του χρήστη και με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής της με τους παρόντες γενικούς όρους χρήσης. Ο χρήστης θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα επιβεβαιώνει τη δημοσίευση της αξιολόγησής του στον ιστότοπο www.sephora.gr. Κάθε μεταγενέστερη δημοσίευση της αξιολόγησης, η οποία θα λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο άρθρο 1.2 ανωτέρω, δεν θα συνεπάγεται την αποστολή ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

2.7 Όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας Αξιολόγησης προϊόντων ηλικίας κάτω των 18 ετών θα πρέπει να λάβουν την άδεια του γονέα ή ενός νόμιμου εκπροσώπου προκειμένου να κοινοποιήσουν μια αξιολόγηση στον ιστότοπο www.sephora.gr και να αποδεχτούν τους γενικούς όρους χρήσης της υπηρεσίας αυτής. Η Sephora μπορεί να ζητήσει από κάθε ανήλικο χρήστη την επαλήθευση της εν λόγω άδειας και, αν χρειαστεί, να αρνηθεί τη δημοσίευση της αξιολόγησης ενός ανήλικου χρήστη ο οποίος δεν δύναται να επαληθεύσει την άδεια αυτή.

 

Άρθρο 3 - Πνευματική ιδιοκτησία

 

3.1   Τα κείμενα, τα γραφιστικά στοιχεία, τα λογισμικά, τα μουσικά θέματα, οι ήχοι, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα βίντεο, οι βάσεις δεδομένων και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που χρησιμοποιείται στην υπηρεσία Αξιολόγηση Προϊόντων Sephora προστατεύονται από τις διατάξεις της πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι χρήστες συμφωνούν να μην προχωρήσουν στην αναπαραγωγή τους χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Sephora και να μην εξάγουν δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία Αξιολόγησης Καταναλωτών Sephora.

3.2   Κοινοποιώντας μια αξιολόγηση μέσω της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora, οι χρήστες συναινούν ρητά και χωρίς περιορισμούς στην αναπαραγωγή και παρουσίαση από την εταιρεία Sephora του συνόλου ή μέρους των αξιολογήσεών τους καθώς επίσης και του ψευδωνύμου τους με κάθε τρόπο αναπαραγωγής και παρουσίασης και σε όλα τα μέσα οπουδήποτε στον κόσμο για περίοδο 5 ετών.

Τα μέσα που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι γραφικά ή έντυπα, μέσα οπτικοακουστικής, ηλεκτρονικής και ψηφιακής επικοινωνίας, όπως το CD-ROM, το DVD, το Διαδίκτυο και όλα τα μέσα που είναι ήδη γνωστά ή που θα ανακαλυφθούν στο μέλλον.

Μεταξύ άλλων, η άδεια αυτή παρέχει στη Sephora, σε σχέση με τις αξιολογήσεις και τα ψευδώνυμα, τη δυνατότητα ελεύθερης και δωρεάν χρήσης του συνόλου ή μέρους αυτών, αναπαραγωγής, τροποποίησης, διαγραφής εν όλω ή εν μέρει, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγων έργων, πώλησης καθώς και διανομής, μεταξύ άλλων για εμπορικούς, προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Άρθρο 4 - Αποζημίωση

Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το σύνολο του περιεχόμενου που μεταδίδουν μέσω της Υπηρεσίας Αξιολόγησης προϊόντων Sephora.

Οι χρήστες αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εξασφαλίσουν την εταιρεία Sephora, καθώς και τις εταιρείες του ομίλου, τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της έναντι όλων των αξιώσεων, των απαιτήσεων και των ενεργειών τρίτων μερών οι οποίες προκαλούνται, βασίζονται ή απορρέουν από το περιεχόμενο των πληροφοριών, των δεδομένων, των μηνυμάτων και των δηλώσεων που κοινοποιούνται από τους εν λόγω χρήστες στην υπηρεσία Αξιολόγησης Προϊόντων από τους Καταναλωτές Sephora.

Για τον σκοπό αυτόν, οι χρήστες συμφωνούν να αποζημιώσουν πλήρως τη Sephora, καθώς και τις εταιρείες του ομίλου, τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τα έξοδα που απορρέουν από τη δικαστική επίλυση της διαφοράς και σε σχέση με την υπεράσπισή τους (αμοιβή των δικαστικών επιμελητών, αμοιβή των δικηγόρων, κλπ.) καθώς και το ποσό που θα προκύψει σε περίπτωση καταδικαστικών εις βάρος τους αποφάσεων (αξιώσεις αποζημίωσης, έξοδα δημοσίευσης, χρηματικές ποινές, κλπ). Οι χρήστες αναλαμβάνουν επίσης την υποχρέωση να παρέμβουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις ή διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν με τον καταγγέλλοντα και να καταβάλουν το σύνολο της  οφειλόμενης αποζημίωσης.

 

Άρθρο 5 - Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

 

Στο πλαίσιο της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora, η Sephora συλλέγει τις προσωπικές πληροφορίες (απαραίτητες όπως το όνομα, το ψευδώνυμο, ή προαιρετικές την πόλη, την ηλικία, το φύλο, τον τύπο δέρματος, το χρώμα ματιών) των χρηστών που σκοπεύουν να κοινοποιήσουν μια αξιολόγηση στον ιστότοπο www.sephora.gr. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πολιτική της Sephora ως προς επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο ακόλουθο λινκ Πολιτική Απορρήτου και Χρήση Cookies.

Μόνο τα πεδία που ακολουθούνται από αστερίσκο στη φόρμα συλλογής δεδομένων αποτελούν πληροφορίες η παροχή των οποίων είναι υποχρεωτική προκειμένου να αφήσει κανείς μια αξιολόγηση στην υπηρεσία Αξιολόγηση Προϊόντων Sephora.

Οι χρήστες της υπηρεσίας Αξιολόγησης Προϊόντων Sephora έχουν ενημερωθεί ότι το σύνολο ή μέρος των προσωπικών δεδομένων τους που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο από τη Sephora ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την τελευταία για την έκδοση στατιστικών δεδομένων (προσωπικές πληροφορίες προαιρετικές π.χ την πόλη, την ηλικία, το φύλο, τον τύπο δέρματος, το χρώμα ματιών…), ή αν χρειαστεί από τους παρόχους της, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στα υφιστάμενα και μελλοντικά μέσα επικοινωνίας της Sephora με το κοινό (προσωπικές πληροφορίες απαραίτητες όπως το όνομα, το ψευδώνυμο), συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των υπηρεσιών ηλεκτρονικής επικοινωνίας (συγκεκριμένα του ιστότοπου www.sephora.gr ή κάθε πιθανής έκδοσης που χρησιμοποιείται σε κινητές συσκευές-mobileapp) και/ή των μέσων επικοινωνίας προώθησης και/ή διαφήμισης (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλληλογραφία, διαδικτυακά διαφημιστικά μπάνερ, υλικό προώθησης στα καταστήματα Sephora....) που έχουν διαμορφωθεί από τη Sephora αναφορικά με τα προϊόντα που αξιολογήθηκαν.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν για αυτή την κοινοποίηση μπορεί να είναι: το ψευδώνυμο, η πόλη κατοικίας, η ηλικιακή ομάδα και το φύλο, ο τύπος του δέρματος και το χρώμα των ματιών του χρήστη που κοινοποίησε την αξιολόγηση.

Για να ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, η Sephora μπορεί να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε έναν εκτελούντα την επεξεργασία πάροχό της. Αυτή η διαβίβαση δεδομένων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κατάλληλες εγγυήσεις και την ενωσιακή και ελληνική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον Eυρωπαϊκό Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα 2016/679 ("GDPR")  σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας στην πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή (δικαίωμα στη λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας και το δικαίωμα αντίρρησης ως προς την επεξεργασία ή για να οργανώσετε την τύχη των δεδομένων σας ή να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω μαιλ στην ακόλουθη διεύθυνση privacy@sephora.gr Μπορείτε επίσης να παραπέμψετε την υπόθεση στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (www.dpa.gr). Για να μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου και Χρήση Cookies στο ακόλουθο λινκ Πολιτική Απορρήτου και Χρήση Cookies.

 

Άρθρο 6 - Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμόδια δικαιοδοσία

Οποιαδήποτε διαφορά η οποία προκύπτει από την εκτέλεση ή την ερμηνεία των παρόντων γενικών όρων διέπεται από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Ποσότητα
Αφαίρεση

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝ
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εισάγεται το e-mail σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Έχετε δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Δημιουργήθηκε ένα λάθος κατά την καταχώρηση.
Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα.
Προστέθηκε στο καλάθι!
Δωρεάν μεταφορικά!Μεταφορικά:
Σύνολο ( προϊόνπροϊόντα)
Επιλέξτε δείγματα ΔΩΡΕΑΝ πριν ολοκληρώστε την παραγγελία σας!