Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Τελευταία ανανέωση: 25/05/2018

Η Sephora σέβεται τις ανησυχίες σας για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων.

Αυτή η πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Sephora χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονιό καταστήματα της Sephora, τις εφαρμογές κινητών που διατίθενται μέσω του «App store» και «Google Play (εφεξής συνολικά καλούμενα "Site") και όταν πραγματοποιείτε αγορές στα καταστήματά μας ή αλληλεπιδράτε μαζί μας ("Υπηρεσίες"). Σας επιτρέπει να γνωρίζετε την προέλευση και τη χρήση των πληροφοριών περιήγησης που συλλέγονται από τα cookies και να ασκείτε τα δικαιώματα και τις επιλογές σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η πολιτική ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες, εφαρμογές και υπηρεσίες που προσφέρονται από τον όμιλο Sephora και τις θυγατρικές του (χωριστά και συνολικά αναφέρονται ως «Sephora» σε αυτήν την πολιτική) και προστίθεται στους «Γενικούς Όρους & Προϋποθέσεις της Χρήσης "και των" Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Πώλησης "(και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ή ενημερωτικού σημειώματος που αναφέρεται σε αυτήν την πολιτική).

Επομένως, αυτή η πολιτική είναι σημαντική για εσάς, που θέλετε να έχετε μια θετική εμπειρία και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, και για εμάς, που θέλουμε να απαντήσουμε με ακρίβεια και πληρότητα στις ερωτήσεις σας και να λάβουμε υπόψη σας τις επιθυμίες σας.

Τροποποίηση της πολιτικής

Μπορούμε περιστασιακά να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική. Αν ναι, θα σας ενημερώσουμε αλλάζοντας την ημερομηνία στην κορυφή της παρούσας πολιτικής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα εκδώσουμε επιπλέον ειδοποιήσεις (για παράδειγμα, προσθέτοντας μια δήλωση στις αρχικές σελίδες του ιστοτόπου μας ή στέλνοντας σας ένα email). Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Cookies όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας για να ενημερώνεστε για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων μας και τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και την προστασία του απορρήτου σας.

Τα κύρια σημεία της Πολιτικής Απορρήτου και Cookies της Sephora

  • Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας, αλληλεπιδράτε μαζί μας ή πραγματοποιείτε αγορές στο κατάστημα.
  • Σε συνέχεια των πληροφοριών που δηλώνετε (πχ δημιουργία λογαριασμού, εγγραφή σε πρόγραμμα πιστότητας, οι πληροφορίες αυτές αυτομάτως συλλέγονται, δημιουργούνται και εξάγονται από τα συστήματα μας(πχ. αντιστοίχιση / συγχώνευση πληροφοριών προς δημιουργία του δικού σας προφίλ)

Συλλογή Πληροφοριών

  • Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να σας γνωρίζουμε καλύτερα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις επιλογές σας για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές για τα προϊόντα μας και αυτά των συνεργατών μας.
  • Η χρήση των Cookies μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τις προδιαγραφές του ιστότοπου και να προβάλλουμε διαφημίσεις στον ιστότοπο και σε άλλους ιστότοπους.
  • Οι έλεγχοι διεξάγονται επίσης για την εξασφάλιση της ασφάλειας του ιστότοπου και των συναλλαγών.

Σκοπός

  • Αυτές οι πληροφορίες διαβιβάζονται στα καταστήματα Sephora στο πλαίσιο της διαχείρισης του προγράμματος πιστότητας, καθώς και στους παρόχους υπηρεσιών μας, όταν αυτό απαιτείται για να σας παράσχουμε την ζητούμενη υπηρεσία. Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού αγορών και του προφίλ) ενδέχεται, ανάλογα με τις επιλογές κοινής χρήσης, να μεταβιβάζονται στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες, ώστε να μπορούν να σας στείλουν εξατομικευμένες προσφορές.

Παραλήπτες

  • Οι μεταφορές δεδομένων εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμβαίνουν λόγω των οργανωτικών συνθηκών ή της τοποθεσίας ορισμένων παρόχων (εταιρείες παράδοσης, εταιρείες υποδοχής, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών ή ασφάλειας).
  • Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Μεταφορές

  • Για να μάθετε πως μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές του προφίλ σας, πατήστε εδώ
  • Για να μάθετε περισσότερα για τον σκοπό των Cookies και πως να απενεργοποιήσετε την χρήση τους πατήστε εδώ
  • Για να μάθετε περισσότερα για το δικαίωμά σας στην πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή (δικαίωμα στη λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας και το δικαίωμα αντίρρησης ως προς την επεξεργασία ή για να οργανώσετε την τύχη των δεδομένων σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Οι επιλογές και τα δικαιώματα σας

  • Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή καταγγελίες σχετικά με αυτήν την πολιτική, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
  • γραπτώς προς SEPHORA GREECE ΑΕ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742 Αθήνα, Ελλάδα
  • τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Κυριακή 8πμ-10μμ στο 2111883041, για σκοπούς ελέγχου ποιότητας, η κλήση σας καταγράφεται (για περισσότερες πληροφορίες)
  • μέσω email: privacy@sephora.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε ολόκληρη την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και Cookies της Sephora

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και Cookies της Sephora

Μεταβείτε απευθείας στις ενότητες της πολιτικής

Ποιοι είναι οι ρόλοι και ευθύνες της Sephora Greece σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Η Sephora Greece (κατά την αγορά στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο) έχει το ρόλο του κοινού ελεγκτή δεδομένων με τη Sephora France

Επιπλέον, η Sephora France καθορίζει τους στρατηγικούς προσανατολισμούς όσον αφορά τη δημιουργία προφίλ και το άμεσο μάρκετινγκ του ομίλου Sephora. Ως εκ τούτου, είναι ο αποδέκτης πληροφοριών σχετικά με τους πελάτες και τις προσδοκίες άλλων οντοτήτων του ομίλου καθώς και των πληροφοριών περιήγησης των χρηστών του Site και, ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, πραγματοποιεί μελέτες μάρκετινγκ και στατιστικές έρευνες που κοινοποιούνται σε άλλες οντότητες του ομίλου και χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των δράσεων στόχευσης μάρκετινγκ και διαφήμισης

Ποιες είναι οι πληροφορίες που συλλέγουμε;

Ποιες είναι οι πληροφορίες που συλλέγουμε;

Η Sephora συλλέγει διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων:

Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας.

Συλλέγουμε πληροφορίες που παρέχετε απευθείας όταν χρησιμοποιείτε το Site και τις Υπηρεσίες μας.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι:

  • Δημιουργείτε έναν online λογαριασμό
  • Πραγματοποιείτε αγορές
  • Μας καλείτε στο τηλέφωνο
  • Εγγράφεστε για να λαμβάνετε μηνύματα / emails
  • Συμμετέχετε σε κλήρωση, διαγωνισμό, προσφορά ή έρευνα
  • Επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης
  • Αναζητάτε εξυπηρέτηση πελατών
  • Επικοινωνείτε μαζί μας με οποιονδήποτε άλλον τρόπο

Η κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι εθελοντική. Ωστόσο, εάν δεν μας παρέχετε όλες ή ορισμένες από τις ζητούμενες πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παράσχουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες.

Οι κατηγορίες των πληροφοριών που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας (όπως όνομα και επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, μέθοδοι επικοινωνίας) που απαιτούνται για την αναγνώρισή σας όταν χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας (πχ, δημιουργία online λογαριασμού),
  • Στοιχεία συναλλαγής που απαιτούνται για την επεξεργασία της παραγγελίας σας (επιλεγμένα στοιχεία, διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τρόπος πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας πληρωμής και της ημερομηνίας λήξης, καθώς επίσης και το όνομα του κατόχου της κάρτας πληρωμής.)
  • Πληροφορίες σχετικές με τις προτιμήσεις σας (όπως οι προτιμήσεις σας για προϊόντα και υπηρεσίες)
  • Κοινωνικό-Δημογραφικές πληροφορίες (για παράδειγμα, η ηλικία σας, επάγγελμα, φύλο κλπ)
  • Ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες σας και κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα πιστότητας στο κατάστημα (διατηρούμε ιστορικό συναλλαγών και τόπων αγοράς, ομοίως, όταν αγοράζετε ή επιστρέφετε ένα προϊόν, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή, όπως π.χ. πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ημερομηνία και τον τόπο αγοράς ή επιστροφής)
  • Τα ιστορικά δεδομένα των επαφών σας μαζί μας (Διατηρούμε επίσης το ιστορικό της σχέσης μας όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ή όταν προβαίνετε σε κάποια απαίτηση)

Τα δεδομένα που ζητούμε και τα οποία είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, υποδεικνύονται με αστερίσκο ή ισοδύναμο σε έντυπα συλλογής δεδομένων ή προσδιορίζονται ως τέτοια προφορικά κατά τη συλλογή τους. Εάν δεν συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία ή δεν παρέχετε τις πληροφορίες που σημειώνονται όπως απαιτείται, δεν θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.

Συγκεντρώνουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή πραγματοποιείτε μια συναλλαγή πώλησης, πιο συγκεκριμένα:

  • Δεδομένα Σύνδεσης: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, αν χρησιμοποιείτε ή όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP για τον εντοπισμό του υπολογιστή σας, τη διάρκεια επίσκεψης, τις σελίδες που επισκέφτηκατε και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας).
  • Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας (είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι): Μπορεί να χρησιμοποιούμε cookies και άλλη τεχνολογία παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας ή με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να εξαγάγουμε την προτίμησή σας, την προτίμησή σας για συγκεκριμένες μάρκες ή προϊόντα και να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται τόσο όταν είστε συνδεδεμένοι όσο και όταν δεν είστε και μπορεί να διασταυρωθούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς μπορείτε να τα διαγράψετε, ανατρέξτε στην Ανακοίνωση σχετικά με τα cookies της Sephora.
  • Δεδομένα τοποθεσίας: Όταν είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή για κινητά και έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας.
  • Καταγραφή κλήσεων προς την εξυπηρέτηση πελατών μας. Επιπλέον, εάν επικοινωνήσετε με έναν από τους συμβούλους μας, οι συνομιλίες σας ενδέχεται να καταγραφούν για να βελτιώσουν την ποιότητα της υπηρεσίας μας. Ενημερώνεστε από ένα μήνυμα πριν συνδεθείτε. Θα έχετε πάντα άλλους τρόπους να επικοινωνήσετε μαζί μας αν δεν θέλετε να καταγραφεί η συνομιλία σας. Επιπλέον, ανάλογα με δεδομένα που ενδέχετε να έχουμε ήδη στην κατοχή μας, ορισμένες φόρμες πιθανόν να είναι.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora που λάβατε σε ένα από τα καταστήματά μας στο λογαριασμό σας για να επωφεληθείτε από τον ιστότοπό μας: απλά εισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας στο αντίστοιχο πεδίο.

Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω συνεργατών και άλλων πηγών

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες σχετικές με εσάς μέσω άλλων πηγών και να τις συνδέσουμε με πληροφορίες που λαμβάνουμε εμείς, όπως:

  • Πληροφορίες από τοπικές βάσεις δεδομένων ταχυδρομικών υπηρεσιών προκειμένου να επιβεβαιώσουμε και να ανανεώσουμε τις διευθύνσεις αποστολής,
  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω συνεργατών: πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από συνεργάτες με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή και έχετε επιτρέψει να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας για άμεσο μάρκετινγκ ή διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτά είναι κοινωνικοδημογραφικά δεδομένα (όπως η κοινωνικο-επαγγελματική κατηγορία σας, το ηλικιακό σας εύρος, το φύλο σας κ.λπ.), στοιχεία επικοινωνίας (όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.), τα δεδομένα προφίλ (όπως η προτίμησή σας για ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, κέντρα ενδιαφέροντος κ.λ.π.)
  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω κοινωνικών δικτύων: Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί σε εμάς μέσω κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιήσατε από το Site μας. Ειδικότερα, όταν μοιράζεστε την εμπειρία σας με τη Sephora με άλλους πελάτες, χρησιμοποιείτε ένα κοινωνικό δίκτυο και μοιράζεστε πληροφορίες σχετικές με εσάς, με το κοινωνικό δίκυτο και με εμάς. Αυτές οι επικοινωνίες διέπονται από τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των κοινωνικών δικτύων στα οποία σας κατευθύνουμε.

Πληροφορίες σχετικές με τρίτα μέρη

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με άλλους ανθρώπους, για παράδειγμα, όταν αποφασίζετε να αγοράσετε και να στείλετε προϊόντα σε κάποιον άλλο ή όταν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι στον ιστότοπό μας και καλείτε τους φίλους σας να παίζουν επίσης . Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας και δεν θα στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ στις επαφές σας, εκτός αν αυτοί επιλέξουν να λάβουν επικοινωνίες από εμάς.

Ποια είναι η νομική βάση και η χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε;

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν υπάρχει νομική βάση για να το πράξουμε.

Οι συλλογές προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παρακάτω, πραγματοποιούνται μόνο διότι είναι:

1) Αναγκαίες για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και να εκτελέσουμε τις παραγγελίες που έχετε θέσει.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαχείριση των εγγεγραμμένων συμβάσεων και των υπηρεσιών καθώς και για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που ζητήσατε online ή σε κατάστημα της Sephora, διεκπεραίωση συναλλαγών και χρεώσεων, εξασφάλιση αποστολής, συμπεριλαμβανομένου διαχείριση συμβάντων πληρωμών και online απάτης.
  • Διαχείριση του online λογαριασμού σας
  • Διαχείριση των κριτικών σας σχετικά με τα προϊόντα
  • Οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα ή μελλοντική υπηρεσία που σχετίζεται με τις Υπηρεσίες και αναφέρεται στους διάφορους όρους χρήσης.

και/ή

2) Απαραίτητες για το νόμιμο συμφέρον μας

Σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συλλογή σε εσάς και στους χρήστες του Site γενικότερα. Εάν θεωρούμε ότι τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματά σας και οι ελευθερίες σας υπερβαίνουν το νόμιμο συμφέρον μας, τότε δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή τη βάση και μπορεί να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας.

Διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες μας.

Διαχειριζόμαστε τη σχέση μας μαζί σας ενημερώνοντας μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες και που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε προληπτικά το πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora.

Διαβεβαίωση ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να βελτιώσετε την εμπειρία σας

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να μοιράζεστε δεδομένα με τα οποία μπορεί να αναγνωριστείτε. Ωστόσο, οι πληροφορίες περιήγησης συλλέγονται αυτόματα (ανατρέξτε στην ενότητα "Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.") για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των Sites και των υπηρεσιών και να προσαρμόσουμε την online εμπειρία των χρηστών

Προσαρμογή των sites, εφαρμογών και διαφημίσεων στις προτιμήσεις σας.

Εκτός αν έχετε κάνει άλλη επιλογή (για να κάνετε την επιλογή σας, δείτε Σημείωση σχετικά με τα Sephora Cookies) παρακολουθούμε και αναλύουμε τις συνήθειες, τις χρήσεις και τις δραστηριότητές σας (συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού των δεδομένων που συλλέγονται στο Site και εκείνων που συλλέγονται κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας) , για να δημιουργήσουμε προφίλ χρηστών, να σας δείξουμει ή να σας στείλουμε εξατομικευμένη διαφήμιση και να προσαρμόσουμε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογιών που θέτουν cookies στις συσκευές σας ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε.

Συνδυασμός δεδομένων.

Συνδέουμε και συνδυάζουμε δεδομενα σχετικά με εσάς, που έχουν συλλεχθεί online και offline με τα δεδομένα του λογαριασμού σας, αν έχετε κάποιον, ή αν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora.

Αν δεν θέλετε να γίνει αυτός ο συνδυασμός, πρέπει να αποσυνδεθείτε πριν χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία.

Εκτέλεση μελετών και στατιστικών

Χρησιμοποιούμε επίσης πληροφορίες που συλλέχθηκαν για μελέτες και στατιστικά στοιχεία, αφού προηγουμένως τα έχουμε καταστήσει ανώνυμα ή τουλάχιστον έχοντας τα επεξεργαστεί για να αποτρέψουμε την αντιστοίχιση τους με αναγνωρισμένα πρόσωπα.

Εκτός αυτών των περιπτώσεων, συλλέγονται επίσης με βάση τη συγκατάθεσή σας, για παράδειγμα, όταν συμπληρώνετε μια φόρμα επικοινωνίας, μας στέλνετε ένα αίτημα, εγγράφεστε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή όταν δημοσιεύετε ένα σχόλιο ή όταν η συναίνεση αυτή απαιτείται από το νόμο (για παράδειγμα, για να σας στείλουμε προσφορές συνεργατών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου ή χρησιμοποιώντας cookies για στοχοθετημένη διαφήμιση), η οποία μας επιτρέπει:

Να κάνουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να διαχειριστούμε τις συνδρομές σας στα ενημερωτικά μας δελτία και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να διαχειριστούμε τα αιτήματα σας (υπηρεσία πελατών). Σε περίπτωση τηλεφωνικών κλήσεων, η Sephora καταγράφει τις συνομιλίες για να διαχειριστεί το αίτημα αλλά και ως απόδειξη της συνομιλίας

Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, προωθήσεις, πλεονεκτήματα και εκδηλώσεις και για να μοιραστούμε πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επιδιώξουμε το νόμιμο συμφέρον μας να διαχειριζόμαστε δυναμικά τη σχέση πωλήσεών μας, να προβάλλουμε την εταιρική μας εικόνα και να προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων της επισήμανσης των υπηρεσιών που ταιριάζουν στη γεωγραφική σας θέση και να διεξάγουμε καταναλωτικές μελέτες και μελέτες της αγοράς. Οι προσφορές μπορούν επίσης να αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες από τρίτους. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Εάν, γενικά, δεν θέλετε να χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας με αυτόν τον τρόπο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται στην ενότητα “Ποιες είναι οι επιλογές σας για επικοινωνίες marketing”;

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες πρόληψης και διαχείρισης περιστατικών πληρωμών

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της ηλεκτρονικής απάτης, πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας (ιδίως το χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα, η τοποθεσία της συσκευής, το εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι ενδιάμεσος κ.λπ.) συλλέγονται αυτόματα με τη συγκατάθεσή σας και χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των συναλλαγών σας, για την ανίχνευση απάτης και την αποφυγή των απλήρωτων ποσών. Μπορούν να σταλούν σε όλους τους τρίτους που επιτρέπονται από το νόμο ή διορίζονται από τη SEPHORA μόνο για να προσδιορίσουν την ταυτότητα του αγοραστή, την εγκυρότητα της παραγγελίας, τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε και την προγραμματισμένη παράδοση. Μπορείτε να αρνηθείτε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τους τρόπους που καθορίζονται στην Ειδοποίηση Cookies στην παρούσα πολιτική. Μπορεί να ζητηθεί απόδειξη ταυτότητας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτούς τους ελέγχους ή αν ο λογαριασμός πρέπει να μπλοκαριστεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών (δείτε Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;)

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για λόγους άλλους από εκείνους για τους οποίους συλλέχθηκαν, εκτός εάν εγκρίνετε αυτή τη χρήση αργότερα.

και/ή

3) Αναγκαίες για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Ορισμένα δεδομένα μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας σε περίπτωση διαφωνίας ή νομικής δράσης.

Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας.

Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας και για τρία χρόνια από το τέλος της σχέσης μας, οπότε και αρχειοθετούνται για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις ως απόδειξη ή μετατρέπονται σε ανώνυμα δεδομένα για σκοπούς μελετών και στατιστικών.

Ωστόσο, διατηρούμε ορισμένα δεδομένα μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όταν η διατήρηση αυτή επιτρέπεται από το νόμο ή όταν απαιτείται για τη διαχείριση διαφορών και αιτημάτων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, βάσει νομικών υποχρεώσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτόν το λογαριασμό, για παράδειγμα, εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο ή μια ανεπίλυτη αξίωση ή διαφορά. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα που απαιτούνται για την επίλυση του προβλήματος ή της διαφοράς διατηρούνται κατά τη διάρκεια της διαφοράς εντός των ορίων των κανόνων που αφορούν το καθεστώς παραγραφής. Άλλα δεδομένα μπορούν να διατηρηθούν για μελέτες και στατιστικά στοιχεία αφού έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία έτσι ώστε να αποτραπεί η επανεκχώρισή τους σε αναγνωρισμένα πρόσωπα.

Ειδικές περιπτώσεις

ΘέμαΣχετικές κατηγορίες δεδομένωνΔιάρκεια διατήρησης πριν από τη διαγραφή
Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίοΠληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις επιλογές σας σχετικά με την ηλεκτρονική διαφήμισηΜέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας είτε στο λογαριασμό σας είτε μέσω των συνδέσμων κατάργησης εγγραφής στα ενημερωτικά δελτία.
Ιστορικότητα συναλλαγώνΛίστα παραγγελιών εντός των καταστημάτων και on-line (αν χρησιμοποιήσατε την κάρτα Sephora).Για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, ακολουθούμενο από διάρκεια 3 ετών.
Γεωγραφική θέσηΤοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, όταν έχετε ενεργοποιήσει αυτήν την υπηρεσία για να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ανάλογα με το πού βρίσκεστεΤα δεδομένα δεν διατηρούνται.
Online πληρωμή παραγγελίας

Όταν έχετε επιλέξει να αποθηκεύσετε αυτές τις πληροφορίες στο λογαριασμό σας για τις μελλοντικές σας αγορές

Η απόδειξη της ταυτότητας που απαιτείται για την επαλήθευση του κατόχου της κάρτας

Έως ότου διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες από τον λογαριασμό σας

Το έγγραφο αυτό καταστρέφεται εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση των επιπρόσθετων εξακριβώσεων.

Ασφάλεια Site και υπηρεσιώνΔεδομένα ταυτοποίησης, δεδομένα σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου και διεύθυνσης IP6 μήνες

Με ποιον / ποιους τα μοιραζόμαστε;

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας όποτε χρειάζεται να διαχειριστούμε το Site και τις υπηρεσίες μας.

Ως μέρος της χρήσης των Υπηρεσιών, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς αποστέλλονται στους συνεργάτες μας και στους επεξεργαστές δεδομένων που διαχειρίζονται τον ιστότοπο και παρέχουν συναφείς υπηρεσίες που απαιτούνται για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα πληρωμής αποστέλλονται στους παρόχους πληρωμών και στα τραπεζικά ιδρύματα για να πραγματοποιούν συναλλαγές που σχετίζονται με τις συνδρομές σας και τη διαχείριση καρτών Επιβράβευσης και εμπορικών συναλλαγών. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από άλλες οντότητες του ομίλου Sephora.

Με την άδειά σας, ορισμένα στοιχεία (στοιχεία επικοινωνίας, προφίλ) μοιράζονται με τους συνεργάτες για να σας στείλουν εξατομικευμένες προσφορές

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα κέντρα ενδιαφέροντος, η ηλικία και η κοινωνικοεπαγγελματική κατηγορία μοιράζονται σύμφωνα με τις επιλογές σας με τους συνεργάτες μας που μπορούν να σας στείλουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αποτελούνται από προσφορές για δείγματα μακιγιάζ ή θεραπείας ή άλλα προϊόντα που πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να παρέχουμε ορισμένα κομμάτια των πληροφοριών σας σε μάρκες καλλυντικών εάν έχετε εκφράσει την επιθυμία σας να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ή προωθητικό γεγονός για την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. (Για να ελέγξετε τις επιλογές σας, δείτε το κεφάλαιο Πώς να διαγραφείτε από ενημερωτικά δελτία, να διαχειριστείτε τις επιλογές για επικοινωνίες προσφορών και εξατομικευμένη διαφήμιση:

Τα δεδομένα σας μπορούν να μοιραστούν με τις εταιρείες μας ή με εξουσιοδοτημένους τρίτους, ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τις απαιτησεις μας, να διαχειριστούμε τις διαφορές και να αποτρέψουμε μη καταβληθέντα ποσά και αξιώσεις

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς με τις εξωτερικές μας επιχειρήσεις σε περίπτωση διαφορών με τρίτους, όπως τα γραφεία συλλογής οφειλών που είναι υπεύθυνα για τη συλλογή πληρωμών ή την καταπολέμηση της απάτης στο διαδίκτυο, επιτρέπονται από το νόμο ή διορίζονται από τη Sephora με μοναδικό σκοπό την επαλήθευση της ταυτότητας του αγοραστή, την εγκυρότητα της παραγγελίας, τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε και την προγραμματισμένη παράδοση.

Επίσης, δεδομένα μοιράζονται με τρίτα μέρη κατά τη χρήση εικονιδίων κοινωνικών δικτύων.

Όταν χρησιμοποιείτε τα εικονίδια κοινωνικών δικτύων, τα δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας μεταδίδονται αυτόματα σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε συγκεκριμένες πληροφορίες ή περιεχόμενο (σελίδες προϊόντων, beauty posts κ.λπ.) που υπάρχουν στο sephora.gr στα κοινωνικά δίκτυα. Η χρήση αυτή διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του εν λόγω κοινωνικού δικτύου. Σας προσκαλούμε να τις διαβάσετε.

Τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να μοιράζονται σε περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω, με τη συγκατάθεσή σας ή σύμφωνα με τις οδηγίες ή όταν απαιτείται από το νόμο. Σε περίπτωση πώλησης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων της Sephora, τα προσωπικά σας δεδομένα θα μοιραστούν με τον αγοραστή για να διασφαλιστεί η συνέχεια των Υπηρεσιών και / ή, εκτός εάν έχετε επιλέξει διαφορετικά, ο σκοπός του άμεσου marketing

Πως είναι εγγυημένη η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από τεχνικές και οργανωσιακές μεθόδους που συμμορφώνονται με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους.

Συγκεκριμένα, η Sephora χρησιμοποιεί τεχνολογίες προστασίας, όπως συστήματα κρυπτογράφησης, εντοπισμού ταυτότητας και ανίχνευσης απάτης, για την προστασία του online λογαριασμού σας και των συναλλαγών πληρωμής.

Η Sephora αποκτά γραπτές δεσμεύσεις από τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες της για να εγγυηθεί και να εφαρμόσει επαρκή μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τους έχουν ανατεθεί για επεξεργασία σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα μεταφέρονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Ποιες είναι οι εγγυήσεις;

Διατηρούμε τα δεδομένα σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, είναι πιθανό τα δεδομένα που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες μας να μεταφέρονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες των οποίων η νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων διαφέρει από εκείνη που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή τη χώρα διαμονής σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά τα δεδομένα που μοιράζονται με τους παρόχους υπηρεσιών μας ή με τους συνεργάτες μας που βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος βρίσκεται σε χώρα της οποίας η νομοθεσία δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο απόφασης επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βεβαιωθείτε ότι η μεταφορά διέπεται από τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εγγυώνται επαρκές επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ατόμων ή ισοδύναμες εγγυήσεις ή, για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι ο παραλήπτης τηρεί τις αρχές του Privacy Shield

Επιπλέον, όταν εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora, τα καταστήματα της Sephora έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας σχετικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora, μια τέτοια πρόσβαση είναι απαραίτητη για να επωφεληθείτε από τα οφέλη του προγράμματος στο οποίο έχετε εγγραφεί.

Πώς να διαγραφείτε από ενημερωτικά δελτία και να διαχειριστείτε τις επιλογές σας σχετικά με την επικοινωνία προσφορών και την εξατομικευμένη διαφήμιση;

Ποιες είναι οι επιλογές σας για διαφημιστική επικοινωνία;

Μπορείτε να συμμετέχετε στους καταλόγους αλληλογραφίας μας και να συμφωνήσετε να λάβετε πληροφορίες μάρκετινγκ και προώθησης από εμάς. Μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές προωθητικών επικοινωνιών ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Εάν έχετε λογαριασμό: Συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό και αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας στη σελίδα "Προτιμήσεις"

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών:

  • ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Sephora Κεντρικά Γραφεία, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742 Ελλάδα.
  • ή τηλεφωνικώς από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Κυριακή στο +30 2111883041
  • ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: info@sephora.gr

Ενημερωτικά δελτία: αν έχετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας, μπορείτε να τροποποιήσετε την συνδρομή σας στα ενημερωτικά δελτία μας ανά πάσα στιγμή και να διαγραφείτε κλικάροντας το αντίστοιχο κουτί.

Ηλεκτρονικές επικοινωνίες: μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στους συνδέσμους κατάργησης εγγραφής στα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή.

Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν επιθυμείτε εξατομικευμένη διαφήμιση?

Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε συσχετίζοντάς το με τα δεδομένα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας cookies για σκοπούς εξατομικευμένης διαφήμισης (για παράδειγμα, για να εμφανίσουμε διαφημίσεις προσαρμοσμένες στο προφίλ σας σε ιστότοπους τρίτων, διαφημίσεις που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν ή προώθηση πωλήσεων όταν διαβάζετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει μια συγκεκριμένη προσφορά). Αυτός ο τύπος στόχευσης καθίσταται εφικτός από τεχνολογίες από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες που συνδέουν δεδομένα περιήγησης από τον ίδιο χρήστη σε αυτούς τους ιστότοπους, σε πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων και σε ιστότοπους τρίτων, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

  • Στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων (για παράδειγμα, το Facebook ή το Instagram): μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτήν την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή, διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις διαφήμισης στον λογαριασμό σας.
  • Σε ιστότοπους τρίτων: μπορείτε να ανατρέξετε στην ειδοποίηση των Cookies για να μάθετε πώς να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Προσοχή, η άρνηση στοχευμένης διαφήμισης σημαίνει μόνο ότι δεν θα είστε πλέον ο παραλήπτης της διαφήμισης που απευθύνεται ειδικά σε εσάς. Αυτό δεν θα επηρεάσει ή θα αποτρέψει την εμφάνιση ή τη λήψη άλλων, μη στοχευμένων διαφημίσεων.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα; Πώς μπορείτε να διορθώσετε ή να διαγράψετε ή να ασκήσετε τα άλλα δικαιώματά σας;

Πρόσβαση και αντιγραφή

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Προτού απαντήσουμε στο αίτημά σας, υποχρεούμαστε από το νόμο να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες για να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Αν έχετε λογαριασμό Sephora, έχετε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που περιέχονται στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, στο ιστορικό συναλλαγών σας και στις απευθείας μάρκετινγκ επιλογές σας.

Η πρόσβαση αυτή σας επιτρέπει επίσης να διορθώνετε, να αλλάζετε ή να διαγράφετε τα στοιχεία ταυτότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν διαγράψετε τα δεδομένα σας, δεν θα απολαμβάνετε πλέον τις Υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό. Μπορείτε, εντός των ορίων του νόμου, να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τα προσωπικά δεδομένα σε διαλειτουργική μορφή που μας γνωστοποιήσατε αυτόματα όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό σας ή / και όταν είχατε εγγραφεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης, όπως επίσης και τις επιλογές σας (αγαπημένα προϊόντα κ.λπ.).

Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή πρόσβαση σε άλλα δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας.

Διορθώστε τα εσφαλμένα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία ενδέχεται να είναι εσφαλμένα και να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κατά την επεξεργασία τους. Ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να συμπληρωθούν τα προσωπικά δεδομένα σας που έχουμε στην κατοχή μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τεκμηρίωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ενότητα παρακάτω Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποσύρετε τη συγκατάθεση σας για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Όπου η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας (για παράδειγμα, συνδρομή σε ενημερωτικά δελτία, ηλεκτρονικές προσκλήσεις πωλήσεων για υπηρεσίες και προϊόντα εκτός αυτών που έχετε ήδη εγγραφεί, ή χρήση cookies και παρόμοιων τεχνολογιών σε αυτόν τον ιστότοπο), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σας, αλλάζοντας τις επιλογές συνδρομής σας για άμεσο μάρκετινγκ και ενημερωτικό δελτίο, αποσύροντας τη συγκατάθεσή σας για cookies με τις μεθόδους που αναφέρονται στο Γνωστοποίηση σχετικά με τα cookies της Sephora.

Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας δεν είναι πλέον απαραίτητη, δεδομένης της χρήσης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας ή ότι οι σκοποί που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή η διατήρησή της είναι αντίθετοι με το νόμο.
  • Έχετε αποσύρει την άδεια σας για επεξεργασία των δεδομένων σας (βλέπε παραπάνω).
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους που αφορούν την προσωπική σας κατάσταση.
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Τα δεδομένα σας συλλέχθηκαν στο διαδίκτυο όταν ήσασταν ανήλικος.

Εναλλακτικά, εντός των ορίων του νόμου, μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι, παρά το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν έχουμε νόμιμο λόγο για να το πράξουμε (για παράδειγμα, για να αποδείξουμε την εκτέλεση μιας σύμβασης) ή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στο δικαστήριο ή όταν η άσκηση του δικαιώματος αυτού παραβιάζει το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει εάν παραβιάσετε τους Γενικούς Όρους Χρήσης ή Πώλησης.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων ή για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση https://www.sephora.gr/el/contactus . Αιτήματα: Εάν διαπιστώσετε ότι τα δικαιώματά σας δεν γίνονται σεβαστά ή ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων ή εάν διαμένετε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάλογη Αρχή του τόπου διαμονής σας.

Πώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αλλαγές αυτής της πολιτικής;

Σημαντικό: Μπορεί να αλλάζουμε αυτή την πολιτική από καιρό σε καιρό για να αντικατοπτρίζουμε τις αλλαγές στις πρακτικές μας, να καθορίζουμε λεπτομερέστερα τις πρακτικές μας για να τηρούμε τους κανονισμούς. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε από ένα μήνυμα στον ιστότοπο που θα σας προσκαλεί να διαβάσετε την ενημερωμένη πολιτική καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατάλληλη μέθοδο.

Τελευταία ενημέρωση στις: 23.3.2018.

Αντικείμενο της τελευταίας επικαιροποίησης: Πλήρης επανεγγραφή του καταστατικού στο σύνολό του για την τήρηση των απαιτήσεων διαφάνειας των ευρωπαϊκών κανονισμών σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός 2016/679 της ΕΕ).

Γνωστοποίηση σχετικά με τα cookies της Sephora

Όταν συνδέεστε στον ιστότοπό μας και σε σχέση με τη συγκατάθεσή σας, εμείς (ή οι συνεργάτες μας) ενδέχεται να εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας διάφορα cookies για να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας, όσο ισχύει το Cookie (η "Συσκευή").

αυτή η σελίδα σας βοηθάει να κατανοήσετε τί είναι Cookie, πως χρησιμοποιείται και τις επιλογές σας σχετικά με τα Cookies.

Για να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα για την διαχείριση των Cookies, κλικάρετε Οι επιλογές σας σχετικά με τα cookies.

Τι είναι το "Cookie";

To "cookie" είναι ένας γενικός όρος για ένα αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται σε έναν ειδικό χώρο στο σκληρό δίσκο της συσκευής (για παράδειγμα, υπολογιστής, tablet, smartphone κ.λπ.) από έναν χρήστη πολυμέσων (διαδίκτυο, εφαρμογές κ.λπ.) κατά την προβολή περιεχομένου ή διαδικτυακής διαφήμισης. Αυτό το αρχείο Cookie επιτρέπει στον εκδότη του να αναγνωρίζει τη συσκευή στην οποία είναι αποθηκευμένη, να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη πολυμέσων και να ανακαλεί πληροφορίες, όπως προτιμήσεις χρηστών ή πληροφορίες που ο χρήστης εισήγαγε προηγουμένως σε έντυπα, στο μέσο για όσο χρονικό διάστημα είναι το Cookie έγκυρο ή αποθηκευμένo. Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για τη χρήση του μέσου, άλλα βελτιστοποιούν και προσαρμόζουν το περιεχόμενο που εμφανίζεται και άλλα παρουσιάζουν διαφημίσεις.

Τα cookies δεν εντοπίζουν απευθείας έναν χρήστη αλλά αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης ή μια συσκευή. Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που προβάλλεται σε ένα μέσο συνδέονται άμεσα με ένα αναγνωριστικό στο Cookie. Όταν ο χρήστης περιηγείται στο μέσο, αυτό το αναγνωριστικό συνδέεται με τις προβολές σελίδων και γενικότερα με την περιήγηση και τις αλληλεπιδράσεις στο μέσο (για παράδειγμα, τον αριθμό των κλικς), επομένως, είναι δυνατή η παρακολούθηση ολόκληρης της περιήγησης του μέσου από τον χρήστη.

Η χρήση των Cookies επιτρέπει τη σύνδεση των δεδομένων περιήγησης με το προφίλ του χρήστη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται, χάρη στην τεχνολογία ανταλλαγής cookies που εφαρμόζουν οι συνεργάτες που δημοσιεύουν αυτά τα Cookies, γενικώς εταιρείες επικοινωνίας ή εταιρείες ψηφιακής διαφήμισης έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζεται η περιήγηση του χρήστη οποιαδήποτε συσκευή ή μέσο και αν χρησιμοποιείται.

Τι Cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο www.sephora.gr;

Όταν συνδέεστε στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας τέσσερις τύπους cookie:

Τεχνικά cookies για να μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, να διασφαλίσετε την ασφάλειά του και να έχετε πρόσβαση στα διάφορα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ιστότοπου.+ Βρείτε περισσότερα
Cookies μέτρησης επισκεψιμότητας που μας επιτρέπουν να λαμβάνουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να τα συγκρίνουμε με άλλους ιστότοπους και να αποφασίζουμε για ενέργειες (όπως την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)+ Βρείτε περισσότερα
Διαφημιστικά cookies που επιτρέπουν σε εμάς και σε τρίτους να προβάλλουμε σε αυτον τον ιστότοπο διαφημίσεις και άλλα προσαρμοσμένα στο προφίλ σας, συνδυάζοντας δεδομένα από τις συνήθης περιήγησεις, δεδομένα από τη Sephora και τις βάσεις δεδομένων πελατών τρίτων.+ Βρείτε περισσότερα
Κοινόχρηστα cookies που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα περιεχόμενα του ιστότοπού μας με άλλα άτομα ή να μοιράζεστε την προβολή ή τη γνώμη σας για το περιεχόμενο του ιστότοπου με άλλους.+ Βρείτε περισσότερα

Πως ενημερώνεστε;

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά και η Sephora σκοπεύει να τοποθετήσει cookie εκτός από τα "τεχνικά" cookies, σας ενημερώνουμε ότι χρησιμοποιούμε Cookies σε ένα ενημερωτικό banner στο επάνω μέρος της σελίδας. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στην Ιστοσελίδα όταν εμφανίζεται αυτό το banner, συναινείτε στη χρήση αυτών των Cookies. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για αυτά τα cookies οποιαδήποτε στιγμή (δείτε την ενότητα "Οι επιλογές σας σχετικά με τα Cookies").

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και το πως να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις τους.

Διάρκεια διατήρησης και συνέπειες του αποκλεισμού των cookies

Τύποι των cookiesΔιάρκεια διατήρησηςΣυνέπειες του αποκλεισμού
Απαραίτητα cookiesΗ διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μικρή, συνήθως για τη διάρκεια της σύνδεσης στον ιστότοπο.Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες του
Εξατομικευμένα cookiesΗ διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μικρή, συνήθως για τη διάρκεια της σύνδεσης στον ιστότοπο, λίγες ώρες ή το πολύ ένα χρόνο.Η παρουσίαση του ιστότοπου δεν προσαρμόζεται στις προτιμήσεις προβολής της συσκευής σας, δεν αποθηκεύονται οι κωδικοί πρόσβασης και οι πληροφορίες σχετικά με τις φόρμες που συμπληρώνονται στον ιστότοπο
Cookies ανάλυσης, απόδοσης και μέτρησης επισκεπτώνΗ διάρκεια ζωής των cookies μέτρησης επισκεπτών δεν υπερβαίνει τους 13 μήνες.Δεν έχει καμία συνέπεια για τη χρήση του ιστότοπου.
Διαφημιστικά cookiesΗ διάρκεια ζωής των διαφημιστικών cookies συνήθως δεν υπερβαίνει τους 13 μήνες.Δεν έχει καμία συνέπεια για τη χρήση του ιστότοπου. Ωστόσο, η διαγραφή τους δεν εμποδίζει τη διαφήμιση μέσω διαδικτύου. Θα εμφανιστεί μόνο η διαφήμιση που δεν λαμβάνει υπόψη τα κέντρα ενδιαφέροντος.
Κοινόχρηστα CookiesΗ διάρκεια ζωής αυτών των cookies κοινής χρήσης καθορίζεται από κάθε κοινωνικό δίκτυο αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 13 μήνες.Δεν έχει καμία συνέπεια για τη χρήση του ιστότοπου. Ωστόσο, η απενεργοποίηση αυτών των cookies θα αποτρέψει κάθε αλληλεπίδραση με τα οικεία κοινωνικά δίκτυα

Οι επιλογές σας σχετικά με τα cookies

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στη χρήση των cookies που αναφέρονται παραπάνω. Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε κάποια ή όλα αυτά τα cookies ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διαχειριστείτε τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies:

Εργαλεία διαχείρισης Cookies

Το εργαλείο διαχείρισης cookies της Sephora σάς επιτρέπει να βλέπετε και να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα περισσότερα από τα cookies της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται κατά την περιήγηση και τη διαχείριση των προτιμήσεών σας.Click here to access the tool
Για διαφημιστικά cookies, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην τοποθεσία Youronline choices, που προσφέρετε από τους επαγγελματίες της ψηφιακής διαφήμισης της EDAA (European Digital Advertising Alliance) και διαχειρίζεται στην Ελλάδααπό το Interactive Advertising Bureau Greece.Click here to access the tool
Η άρνηση αυτών των διαφημιστικών cookies δεν έχει καμία επίδραση στη χρήση του ιστοτόπου μας. Ωστόσο, η άρνησή τους δεν θα σταματήσει τη διαφήμιση στον ιστότοπό μας ή στο διαδίκτυο. Θα εμφανιστεί μόνο η διαφήμιση που δεν λαμβάνει υπόψη τα κέντρα ενδιαφέροντος σας.

Ορισμένα cookies δεν διαχειρίζονται σε αυτό το εργαλείο. Οι τρόποι απενεργοποίησής τους παρουσιάζονται παρακάτω:

ΣκοπόςΕκδότηςΣύνδεσμος απενεργοποίησης
Ασφάλεια πληρωμήςPaypalhttps://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/cookie-full
ΚοινοποίησηFacebookhttps://www.facebook.com/policies/cookies/
Pinteresthttps://policy.pinterest.com/en/cookies
Instagramhttps://www.instagram.com/legal/cookies/
Google +https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
YouTubehttps://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

Οι επιλογές στο πρόγραμμα περιήγησης σας

Το πρόγραμμα περιήγησης ενδέχεται να σας επιτρέψει να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα ή ορισμένα cookies, είτε συστηματικά είτε σύμφωνα με τον εκδότη. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το λογισμικό του προγράμματος περιήγησης για να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies (κατά περίπτωση ή όλα).

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η απενεργοποίηση όλων των cookies θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας υπό κανονικές συνθήκες, εκτός από τις βασικές λειτουργίες.

  • Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία και μετά στο Επιλογές Internet. Στην καρτέλα Γενικά, Ιστορικό Περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή Αρχείων και επιλέξτε το ή τα Cookies που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο που περιέχει τη λίστα των Cookies και κάντε διπλό κλικ στο OK για να επιστρέψετε στο Internet.
  • Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox: κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού Firefox, στη συνέχεια στο κουμπί Εργαλεία και μετά στο Επιλογές, στο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε Απόρρητο και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση Συγκεκριμένων Cookies. Επιλέξτε τα Cookies που θέλετε να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, να τα διαγράψετε.
  • Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari: κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στο Προτιμήσεις. Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέξτε Απόρρητο / Ασφάλεια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση Cookies. Επιλέξτε τα Cookies που θέλετε να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή ή Διαγραφή Όλων.
  • Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome: κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού του Google Chrome και στη συνέχεια στο Ρυθμίσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση Προχωρημένων Ρυθμίσεων. Στην ενότητα "Απόρρητο", κάντε κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις Περιεχομένου". Για να απενεργοποιήσετε τα cookies.
  • Επιλέξτε Cookies, επιλέξτε Όλα τα Cookies και Δεδομένα Ιστότοπου, μετά τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie και κάντε κλικ στο κουμπί X στη δεξιά γωνία ή κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση Όλων.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Λάβετε υπόψη ότι, δεδομένου ότι ορισμένοι από τους συνεργάτες μας ψηφιακής διαφήμισής βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση cookie μπορούν να μεταφερθούν σε χώρες εκτός ΕΕ, των οποίων η νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων διαφέρει από εκείνη που ισχύει στη Γαλλία. Απαιτούμε αυστηρά από τους συνεργάτες μας να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγουν με τη χρήση Cookies στον ιστότοπό μας αποκλειστικά για τη διαχείριση ή την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών και τους ζητάμε να ενεργούν πάντα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμπιστευτικότητα των διαβιβαζόμενων πληροφοριών. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στην πολιτική τους σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για να προχωρήσετε περισσότερο: κατανοήστε πώς χρησιμοποιούνται τα cookies λεπτομερώς

"Technical" cookies

Τα τεχνικά cookies περιλαμβάνουν τα cookies που χρειάζονται για την περιήγηση στον ιστότοπο (όπως αναγνωριστικά περιόδου σύνδεσης) και σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η αναγνώρισή σας, η ένδειξη της επίσκεψής σας σε μια σελίδα ή η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης:

  • αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με μια φόρμα που συμπληρώσατε στον ιστότοπό μας (εγγραφή ή πρόσβαση στο λογαριασμό) ή σε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που έχετε επιλέξει στον ιστότοπό μας (υπηρεσία συνδρομητή, περιεχόμενο ενός καλαθιού παραγγελίας κλπ.),
  • για να σας δώσουμε πρόσβαση σε αποκλειστικές και προσωπικές περιοχές του ιστότοπού μας, όπως ο λογαριασμός σας, χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά στοιχεία σας και την ημερομηνία που ενδέχεται να μας έχετε δώσει προηγουμένως,
  • να εφαρμόσουμε μέτρα ασφάλειας, όπως όταν σας ζητηθεί να συνδεθείτε ξανά σε ένα περιεχόμενο ή υπηρεσία μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,
  • να προσαρμόσουμε την εμφάνιση του ιστότοπου στις προτιμήσεις προβολής της συσκευής σας (για παράδειγμα, τη γλώσσα που χρησιμοποιείται ή την ανάλυση οθόνης).

Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση αυτού του τύπου cookie και να το διαγράψετε στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (ανατρέξτε στην ενότητα Οι επιλογές στο πρόγραμμα περιήγησής σας). Ωστόσο, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες της.

Cookies μέτρησης επισκεψιμότητας

Τα cookies μέτρησης επισκεψιμότητας μετρούν το κοινό με διάφορα περιεχόμενα και τμήματα στον ιστότοπό μας για να τα αξιολογήσουν και να τα οργανώσουν και ειδικότερα:

  • να αποκτήσουμε στατιστικά στοιχεία και όγκους επισκεπτών και να χρησιμοποιήσουμε τα διάφορα στοιχεία που απαρτίζουν τον ιστότοπό μας (τμήματα και περιεχόμενα που επισκέπτονται, περιήγηση) για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το ενδιαφέρον και τη φιλικότητα προς το χρήστη των υπηρεσιών μας,
  • να προσαρμόσουμε την εμφάνιση του ιστότοπού μας ή των περιοχών διαφήμισης στις προτιμήσεις προβολής της συσκευής σας (τη γλώσσα που χρησιμοποιείται, την ανάλυση της οθόνης, το χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα κλπ.) όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ανάλογα με τον εξοπλισμό σας και τις προδιαγραφές ανάλυσης και λογισμικού της συσκευής σας.

Τα cookies μέτρησης επισκεψιμότητας δημοσιεύονται από τους παρόχους υπηρεσιών ή από εμάς. Εκτός από την ανάλυση επισκεπτών, μπορούν να ανιχνεύσουν προβλήματα περιήγησης για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την φιλικότητα των υπηρεσιών μας προς το χρήστη.

Οι υπηρεσίες ανάλυσης επισκεπτών που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο ιστότοπο παράγουν και αποστέλλουν στους τεχνικούς συνεργάτες μας συγκεντρωτικές στατιστικές πληροφορίες και όγκους επισκεπτών αποκλείοντας όλες τις προσωπικές πληροφορίες. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία διασταυρώνονται με τα στατιστικά στοιχεία επισκεπτών άλλων τοποθεσιών καθώς και με τα πελατειακά δεδομένα σας.

Με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούμε εργαλεία μέτρησης για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών μας καμπανιών ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε σχετικές ενέργειες πωλήσεων σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε (για παράδειγμα, στέλνοντας ένα νέο μήνυμα ή μια εξατομικευμένη προσφορά).

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookie που αναλύει στατιστικά τα δεδομένα περιήγησής σας. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα "Οι επιλογές σας σχετικά με τα Cookies".

Διαφημιστικά Cookies

Σκοπός

Η χρήση διαφημιστικών cookies καθορίζει το διαφημιστικό περιεχόμενο που προωθεί μόνο τα προϊόντα και / ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστότοπο www.sephora.gr που μπορεί να ταιριάζει με τα κέντρα ενδιαφέροντος σας, όπως συνάγεται από την προηγούμενη περιήγηση της συγκεκριμένης συσκευής, συγκεκριμένα με:

  • Μετρώντας τον συνολικό αριθμό των διαφημίσεων που εμφανίστηκαν στις διαφημιστικές μας περιοχές, προσδιορίζουμε αυτές τις διαφημίσεις, τον αντίστοιχο αριθμό παρουσίασης, τον αριθμό των χρηστών που έχουν κάνει κλικ σε κάθε διαφήμιση και αν είναι εφικτό τις τελευταίες ενέργειες που οι χρήστες πραγματοποίησαν στις σελίδες αυτές που οι διαφημίσεις οδήγησαν,
  • προσαρμογή του διαφημιστικού περιεχομένου στον ιστότοπό μας και στη συσκευή που παρέχονται οι διαφημιστικές περιοχές μας, καθώς και τις προσφορές μας, σύμφωνα με την περιήγηση της συσκευής σας στον ιστότοπό μας ή σε ιστότοπους τρίτων, τις αγορές που μπορείτε να κάνετε ή / και σύμφωνα με τα δεδομένα τοποθεσίας (μήκος και πλάτος) που αποστέλλονται από τη συσκευή σας (μετά την συγκατάθεσή σας)
  • στο βαθμό που μας έχετε παράσχει προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών σας στοιχείων επικοινωνίας, κατά την εγγραφή σας, την παραγγελία σας ή την πρόσβασή σας σε μία από τις υπηρεσίες μας, επεξεργαζόντας αυτά τα δεδομένα με πληροφορίες περιήγησης, για παράδειγμα, προβολές στη συσκευή σας, μέσα σε διαφημιστικούς χώρους που δημοσιεύουμε, εξατομικεύουμε διαφημίσεις που προορίζονται ειδικά για εσάς και οι οποίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν προσωπικά,
  • να σας στέλνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα μάρκετινγκ που ταιριάζουν στο προφίλ χρήστη σας.

Πως συλλέγονται αυτές οι πληροφορίες από τα διαφημιστικά Cookies;

Τα cookies διαφήμισης αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη με τεχνολογίες παρακολούθησης ("Tracker") που παρέχονται από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι εισάγονται στις σελίδες που επισκέπτονται ή εισάγονται απευθείας από τους διαφημιζόμενους στις διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Αυτός ο εντοπιστής θα στείλει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας επίσκεψης ή τη διαφήμιση που έχει τοποθετηθεί στη σελίδα στους συνεργάτες μας. Αυτές οι πληροφορίες διασταυρώνονται με την ταυτότητα αναγνώρισης που περιέχεται στα cookies που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας από τους συνεργάτες.

Πως διασταυρώνονται αυτές οι πληροφορίες;

Αν έχετε έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο, μια κάρτα επιβράβευσης ή όταν κάνετε μια παραγγελία, οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies διαφήμισης στον ιστότοπο ή σε ιστότοπους τρίτων διασταυρώνονται και συνδυάζονται με τις πληροφορίες από τη χρήση του λογαριασμού σας ή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας για τη δημιουργία ενός προφίλ χρήστη που χρησιμοποιείται για εξατομικευμένη διαφήμιση και άμεσο μάρκετινγκ.

Το προφίλ σας εμπλουτίζεται επίσης με πληροφορίες που προέρχονται από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους συνεργάτες μας ή άλλους εκδότες που είναι πελάτες αυτών των συνεργατών. Η διασύνδεση επίσης πραγματοποιείται με δεδομένα που συλλέγονται εκτός σύνδεσης και αποθηκεύονται στα εργαλεία διαχείρισης πελατών ή σε αυτά που διαχειρίζονται αυτοί οι επιχειρησιακοί συνεργάτες (όπως εταιρείες επικοινωνιών, ιδρύματα μέτρησης επισκεψιμότητας ή διαφημιστικές εταιρείες στόχευσης).

Ποιο είναι το όφελος της προβολής διαφήμισης προσαρμοσμένης στην περιήγησή σας;

Στόχος μας είναι να σας δείξουμε την πιο σχετική δυνατή διαφήμιση. Για το σκοπό αυτό, η χρήση των Cookies μας επιτρέπει να εντοπίζουμε σε πραγματικό χρόνο ποια διαφήμιση πρέπει να εμφανίζεται σε μια Συσκευή σύμφωνα με τη πρόσφατη περιήγηση σας σε έναν ή περισσότερους ιστότοπους ή εφαρμογές. Το ενδιαφέρον σας για το διαφημιστικό περιεχόμενο που εμφανίζεται στη Συσκευή σας κατά την επίσκεψή σας σε έναν ιστότοπο καθορίζει συχνά τους διαφημιστικούς πόρους που επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες που παρέχονται συχνά δωρεάν στους χρήστες. Αυτό επιτρέπει σε εμάς και σε τρίτα μέρη να προβάλλουν διαφημίσεις που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας και όχι διαφημίσεις που δεν θα σας ενδιαφέρουν.

Cookies κοινοποίησης

Ο ιστότοπός μας περιέχει cookies από την κοινή χρήση συνδέσμων με το Facebook, το YouTube, το Instagram και άλλα παρόμοια κοινωνικά δίκτυα, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε το περιεχόμενο του ιστότοπού μας με άλλα άτομα ή να μοιράζεστε την προβολή ή τη γνώμη σας για το περιεχόμενο του ιστότοπου με άλλους. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται απευθείας από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως συμβαίνει ιδίως με τα κουμπιά "share" και "like" από τα κοινωνικά δίκτυα "Facebook" και "Instagram". Το κοινωνικό δίκτυο που παρέχει ένα τέτοιο κουμπί μπορεί να είναι σε θέση να σας αναγνωρίσει, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσατε κατά την επίσκεψη στο Site. Αυτός ο τύπος κουμπιού εφαρμογής μπορεί να επιτρέψει στο ενδιαφερόμενο κοινωνικό δίκτυο να παρακολουθήσει την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, επειδή ο λογαριασμός σας στο κοινωνικό δίκτυο ήταν ενεργός στη Συσκευή (ανοιχτής σύνδεση) κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σχετικά με τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται με τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουν.

Αν είστε συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας, τα κουμπιά κοινοποίησης επιτρέπουν τη σύνδεση του περιεχομένου που βλέπετε με το λογαριασμό χρήστη σας.

Σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των κοινωνικών δικτύων για να μάθετε πώς χρησιμοποιούν τις πληροφορίες περιήγησης που μπορούν να αποκτήσουν από αυτά τα κουμπιά, ιδιαίτερα για διαφημιστικούς σκοπούς.