Γενικοί όροι και προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora

 

1. Σκοπός

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Sephora (εφεξής καλούμενο «Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora») είναι ένα πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεται η «SEPHORAGREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και φέρει την επωνυμία «SEPHORAGREECE Α.Ε.» με έδρα επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, Αθήνα, 11742 Αττική, Ελλάδα, Α.Φ.Μ. 094395700, ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Αθηνών, Αρ. Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) 122068801000 (εφεξής καλούμενη «Sephora»). Ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποιούνται στα Sephora, το πρόγραμμα επιτρέπει την συγκέντρωση πόντων (1€ αγοράς = 1 πόντος) και δίνει πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και προνόμια. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora περιλαμβάνει ένα επίπεδο, το πρόγραμμα SephoraBlack.Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora παρέχει στο μέλος δικαίωμα σε μια φυσική ή εικονική κάρτα επιβράβευσης (εφεξής καλούμενη «Κάρτα Προγράμματος Επιβράβευσης»). Πρόκειται για την «Κάρτα SephoraBlack» στο πλαίσιο του προγράμματος SephoraBlack.

2. Εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora.

2.1 Επιλεξιμότητα για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora προορίζεται για άτομα που διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν παράσχει ορισμένα προσωπικά δεδομένα όπως ορίζεται στον Όρο 5 «Προσωπικά Δεδομένα» των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora προορίζεται για άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών.Η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε έγγραφο που να επιτρέπει την απόδειξη της ταυτότητας του προσώπου που επιθυμεί να εγγραφεί ή που έχει εγγραφεί στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora, ιδίως σε περίπτωση επανάληψης ονομάτων

2.2 Όροι για την απόκτηση της κάρτας SephoraBlack

Η έκδοση της κάρτας SephoraBlack μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα φυσικά καταστήματα της Sephora στην Ελλάδα. Κατά τη στιγμή της εγγραφής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora, το μέλος καλείται να εισαγάγει τα προσωπικά του στοιχεία στο αρχείο εγγραφής ή να παράσχει αυτές τις πληροφορίες στον σύμβουλο πωλήσεων στο κατάστημα. Αυτές οι προσωπικές πληροφορίες υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με τον Όρο 5 «Προσωπικά δεδομένα» των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.Η εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora μπορεί να καταχωρηθεί μόνο στο σύστημα της Sephora εάν οι πληροφορίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της εγγραφής είναι ολοκληρωμένες, σύμφωνα με τη μορφή που ζητήθηκε και χρησιμοποιήθηκε. Είναι ευθύνη του μέλους να επικαιροποιεί τις πληροφορίες που τον αφορούν, κάνοντας ενημερώσεις στο κατάστημα. Η Sephora δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση μη παραλαβής προσφοράς από το μέλος λόγω παρωχημένων ή ανακριβών πληροφοριών.Η Sephora διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή τους όρους έκδοσης της Κάρτας SephoraBlack.

3. Όροι χρήσης του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora

Οι Κάρτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora είναι ονομαστικές, προσωπικές και προορίζονται για άτομα για προσωπική τους, μη επαγγελματική χρήση. Δεν μπορούν να μεταφερθούν και δεν είναι σε καμία περίπτωση κάρτες πληρωμής.Μπορεί να υπάρχει μόνο μία Κάρτα Προγράμματος Επιβράβευσης ανά άτομο (ίδιο επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail ή / και SMS) και τα σχετικά οφέλη δεν μπορούν να σωρευτούν. Η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε έλεγχο για να επαληθεύσει την εγκυρότητα της εγγραφής. Εάν η Sephora διαπιστώσει ότι το ίδιο άτομο κατέχει περισσότερες Κάρτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora, τα δεδομένα και τα οφέλη του μέλους θα εγγραφούν μόνο μία φορά στην ίδια μόνο Κάρτα και οι περιττές κάρτες θα απενεργοποιηθούν και οι πόντοι και τα οφέλη εις διπλούν θα αφαιρεθούν. Διευκρινίζεται ότι το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταβεί σε κατάστημα Sephora προκειμένου να επικαιροποιήσει τα προσωπικά του στοιχεία.Το μέλος αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora σύμφωνα με τις διατάξεις που προβλέπονται στους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να αναστείλει ή να τερματίσει το λογαριασμό επιβράβευσης του μέλους, να απενεργοποιήσει ή να αφαιρέσει τους πόντους του από την Κάρτα ή τις Κάρτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora του μέλους, υπό τους όρους που ορίζονται στον Όρο «Αναστολή / Απενεργοποίηση / Απώλεια των πόντων».

4. Οφέλη από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora

4.1 Για τους κατόχους της Κάρτας SephoraBlack

Η Κάρτα SephoraBlack επιτρέπει στον κάτοχό της, με την εμφάνισή της, να συγκεντρώνει ημέρες αγοράς και πόντους κατά τις αγορές των προϊόντων στα καταστήματα της Sephora στην Ελλάδα στον ιστότοπο sephora.gr και στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά τηλέφωνα (διαθέσιμη για iPhone και Android) και να έχει πρόσβαση στις προσφορές του προγράμματος SephoraBlack. Όταν ο μετρητής των πόντων φτάσει ένα όριο 150 πόντων (1 € αγορών = 1 πόντος), το μέλος επωφελείται από ένα εκπτωτικό κουπόνι 15% για να αφαιρεθεί από την επόμενη αγορά. Αυτή η αυστηρά προσωπική προσφορά ισχύει μία φορά κατά τη διάρκεια της περιόδου που καθορίζεται στο κουπόνι έκπτωσης για το συνολικό ποσό των αγορών (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής) με την εμφάνιση της Κάρτας SephoraBlack στα καταστήματα Sephora στην Ελλάδα, εμφανίζοντας στο ταμείο την κοινοποίηση που έχει αποσταλεί στο μέλος (μία μόνο προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραγγελία). Η εν λόγω προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή προωθητική ενέργεια και δεν ισχύει για την αγορά υπηρεσιών, βιβλίων, καρτών δώρου Sephora, προϊόντων με έκπτωση, προϊόντων που πωλούνται υπέρ φιλανθρωπικών έργων και άλλων εξαιρέσεων που αναφέρονται στο κατάστημα, στο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά. Το εν λόγω κουπόνι έκπτωσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μεταφερθεί ή να ανταλλαγεί με μετρητά.

4.2 Κοινοί όροι για όλες τις Κάρτες του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora

Οι πόντοι που συγκεντρώνονται δεν μπορούν να μεταφερθούν ή να ανταλλαγούν με μετρητά.Σε περίπτωση αίτησης επιστροφής χρημάτων σε κατάστημα ή κατά την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android), η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα μείωσης του συνόλου του αριθμού των πόντων που έχουν συγκεντρωθεί στην κάρτα του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora κατά τον αριθμό των πόντων που έχουν συγκεντρωθεί χάρη στην αγορά του προϊόντος για το οποίο ζητείται η επιστροφή χρημάτων.Μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε τον αριθμό των ημερών αγοράς και τον αριθμό των συγκεντρωμένων πόντων:σε ένα κατάστημα: ζητώντας το από έναν σύμβουλο πωλήσεων. Οι νέες εγγραφές και οι αγορές που έγιναν λιγότερο από 70 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης μιας προσφοράς που προορίζεται για τα μέλη Black, δύνανται να μη ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των μελών που θα λάβουν αυτή την προσφορά.Τα οφέλη που προσφέρονται στον κάτοχο κάρτας του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις πληροφορίες που διαβιβάζει ο τελευταίος και τις προτιμήσεις επικοινωνίας που έχει ορίσει (ταχυδρομική διεύθυνση ή / και e-mail ή / και SMS). Στο πλαίσιο αυτό, διευκρινίζεται ρητά ότι η απόκτηση ορισμένων παροχών συνδέεται με τα μέσα επικοινωνίας που έχει επιλέξει το μέλος.

5. Προσωπικά δεδομένα

Μέσα συλλογής. Η Sephora συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το μέλος κατά τη στιγμή της εγγραφής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora στον ιστότοπο sephora.gr, στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android) ή σε κατάστημα.Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται γραπτώς μέσω της φόρμας εγγραφής από τον σύμβουλο πωλήσεων στο κατάστημα.
Τα δεδομένα του λογαριασμού στο διαδίκτυο που δεν έχουν τροποποιηθεί κατά την εγγραφή για τα Προγράμματα Επιβράβευσης Sephora θεωρούνται ως ενημέρωση στο προφίλ του μέλους και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του εν λόγω Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora υπό τους όρους που καθορίζονται στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις καθώς και τους όρους της Πολιτικής Προσωπικών Δεδομένων και Cookies.
Επιπλέον, το μέλος μπορεί να συνδέσει την Κάρτα Επιβράβευσης του σε ένα από τα καταστήματα της Sephora στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, προκειμένου να επωφεληθεί από τα οφέλη του ιστότοπου sephora.gr. Το μέλος πρέπει να εισάγει τον αριθμό της Κάρτας Επιβράβευσης του και, αν χρειάζεται, να συμπληρώσει τα δεδομένα που λείπουν ή να επαληθεύσει ορισμένα στοιχεία των ασύμφωνων πληροφοριών.

Δεδομένα που συλλέγονται. Οι παρακάτω πληροφορίες είναι υποχρεωτικές για την εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora: τίτλος, επώνυμο, όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, e-mail ή αριθμός κινητού τηλεφώνου (2 μέσα επικοινωνίας απαιτούνται για την εξακρίβωση της ταυτότητας των μελών, την αποτροπή διπλής εγγραφής και για να επιτρέψει στη Sephora να αποστέλλει τις προσφορές και τα οφέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora). Εάν αυτές οι πληροφορίες δεν καταχωρηθούν, δεν είναι δυνατό να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora και να λαμβάνετε προσφορές και οφέλη.
Οι λοιπές πληροφορίες ζητούνται από τη Sephora κατά τη στιγμή της εγγραφής, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα το μέλος και, εάν χρειάζεται, να του στέλνει κοινοποιήσεις προσαρμοσμένες στο προφίλ του και στις προτιμήσεις του, αλλά δεν είναι υποχρεωτικές.

Σκοποί. Η Sephora συλλέγει τις πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό των αγορών του μέλους και της χρήσης των υπηρεσιών όταν το εν λόγω μέλος προσκομίζει ή εισάγει τον αριθμό της Κάρτας Επιβράβευσης Sephora. Η συλλογή αυτή είναι αναγκαία για τον έλεγχο της επιλεξιμότητας του μέλους για τα διάφορα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora και για τη διασφάλιση της ορθής εκτέλεσής του. Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να αποστέλλονται στο μέλος προσφορές, ενημερώσεις ή εξατομικευμένες διαφημίσεις σύμφωνα με τις προηγούμενες αγορές και/ή τα ενδιαφέροντά του. Αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται με εκείνες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων με άλλες υπηρεσίες της Sephora, προκειμένου να βελτιωθεί το προφίλ και η γνώση του μέλους.
Όταν το μέλος έχει αποδεχθεί την τοποθέτηση των cookies στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για Iphone και Android), τα δεδομένα αυτά συνδυάζονται επίσης με τα δεδομένα περιήγησης. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στη Sephora να προβάλλει στοχευμένες διαφημίσεις στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android), καθώς και σε ιστότοπους τρίτων.
Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν επίσης στη Sephora να βελτιώνει τις γνώσεις της σχετικά με τις προτιμήσεις του μέλους για τα δικά της νόμιμα συμφέροντα.

Περίοδος διατήρησης.
Οι πληροφορίες που συνδέονται με τους πελάτες του προγράμματος Επιβράβευσης διατηρούνται από τα Sephora για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, το οποίο αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα της εγγραφής σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora και παρατείνεται κατά την ισχύουσα νόμιμη προθεσμία, προκειμένου να επιτραπεί στη Sephora η διατήρηση της απόδειξης των συναλλαγών και η συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις της.
Τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για τους σκοπούς του Προγράμματος Επιβράβευσης και ο λογαριασμός σας στη Sephora (εάν έχετε) θα διαγραφούν αν:
- Αποφασίσετε να διαγραφείτε από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να υποβάλλετε σχετικό αίτημα, επικοινωνώντας μαζί μας ταχυδρομικά στη διεύθυνση: SEPHORA GREECE A.E, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 7, 11742 ΑΘΗΝΑ, 4Ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΜΗΜΑ CRM ], τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο, στο 2111883041 ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (privacy@sephora.gr). Σε αυτήν την περίπτωση, ο λογαριασμός σας στη Sephora (εάν έχετε) επίσης θα διαγραφεί.
Ή
Δεν χρησιμοποιείτε πια το Πρόγραμμα Επιβράβευσης
Θεωρούμε ότι δεν χρησιμοποιείτε πια το Πρόγραμμα Επιβράβευσης εφόσον πληρούνται σωρευτικά τα δυο ακόλουθα κριτήρια:
1.Δεν έχετε πραγματοποιήσει καμία αγορά στη Sephora χρησιμοποιώντας την Κάρτα Επιβράβευσής σας τα τελευταία 5 χρόνια.
Και
2.Σταματήσατε να αλληλεπιδράτε με τη Sephora κατά τη διάρκεια του τρέχοντος 5ου και τελευταίου έτους. Πιο συγκεκριμένα, δεν ανοίξατε κανένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έστειλε η Sephora, δεν συνδεθήκατε στον λογαριασμό πελάτη σας στον ιστότοπο www.sephora.gr ή στην εφαρμογή της Sephora για κινητά.
Αποδέκτες. Οι πληροφορίες που αφορούν τα μέλη γνωστοποιούνται στους παρόχους υπηρεσιών και τους υπεργολάβους της Sephora που παρεμβαίνουν στη διαχείριση του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora.
Διαβιβάσεις δεδομένων εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Sephora καθιστά προσβάσιμα τα δεδομένα των μελών που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora από το Μονακό, η νομοθεσία του οποίου που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων διαφέρει από εκείνη που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεπώς δεν προσφέρει ισοδύναμους όρους όσον αφορά την προστασία των δεδομένων. Η διαβίβαση αυτή είναι, ωστόσο, απαραίτητη για να έχει τη δυνατότητα το μέλος να χρησιμοποιήσει την Κάρτα Sephora του στα καταστήματα του Μονακό. Η Sephora έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της πρόσβασης και της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τα καταστήματα της στο Μονακό.
Δικαιώματα των μελών. Το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να επαληθεύσει και/ή να τροποποιήσει τα προσωπικά δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στον λογαριασμό του μεταβαίνοντας στη σελίδα «ο λογαριασμός μου» στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iphone και Android).
Μπορεί επίσης να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και φορητότητας:
με επιστολή που αποστέλλεται στην: SephoraGREECE Α.Ε., Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742 Αθήνα, Ελλάδα
μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο στο 2111883041
μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@sephora.gr
Πρόσθετες πληροφορίες. Για πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, το μέλος μπορεί να ανατρέξει στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο sephora.gr. Το μέλος μπορεί να υποβάλει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (dpa.gr).
σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
Στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τη Sephora, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Sephora μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@sephora.gr

6. Δικαιώματα που διατηρεί η Sephora

Η Sephora διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις και θα ενημερώνει το μέλος για οποιαδήποτε τροποποίηση με το μέσο που θεωρείται πιο κατάλληλο προς τούτο (επιστολή, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ενημέρωση των νέων γενικών όρων και προϋποθέσεων στον ιστότοπό sephora.gr, κλπ.).
Η πιο πρόσφατη έκδοση των γενικών όρων και προϋποθέσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora είναι εκείνη που μπορείτε να συμβουλευτείτε στον ιστότοπο sephora.fr. Έτσι, η Sephora καλεί το μέλος να συμβουλεύεται τακτικά τον ιστότοπο sephora.gr.
Η Sephora διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αποστέλλει εξατομικευμένες προσφορές σε ορισμένους κατόχους της Κάρτας του Προγράμματος Επιβράβευσης. Η Sephora διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναστείλει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση οριστικού τερματισμού του Προγράμματος Επιβράβευσης της Sephora ή πλήρους αναδιάρθρωσης αυτού που συνεπάγεται απώλεια τρεχουσών προσφορών ή / και ημερών αγοράς ή / και συγκεντρωμένων πόντων, τα μέλη θα ενημερωθούν με τα μέσα τα οποία η Sephora πιστεύει ότι είναι τα πιο κατάλληλα (επιστολή, e-mail ή SMS, κλπ.).
Επιπλέον, η Sephora δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πόντοι ή / και οι ημέρες αγοράς που έχουν συγκεντρωθεί και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί θα επαναχρησιμοποιηθούν υπό οποιαδήποτε μορφή στο πλαίσιο αλλαγής του προγράμματος.
Η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να μην επικοινωνήσει με τα μέλη που δεν είναι ενεργά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora (δηλαδή όσα δεν έχουν πραγματοποιήσει αγορά για διάστημα άνω των 12 μηνών εμφανίζοντας την Κάρτα Επιβράβευσης Sephora) για να τους ενημερώσει για τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις του προγράμματος.
Καμία τροποποίηση, αλλαγή ή κατάργηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora δεν συνεπάγεται δικαίωμα αποζημίωσης του μέλους.

7. Αναστολή / Απενεργοποίηση / Απώλεια πόντων

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει να προσφέρει οφέλη για τα μέλη ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποίησαν σε κατάστημα Sephora στην Ελλάδα, στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android).
Συνεπώς, αν το μέλος δεν πραγματοποιήσει καμία αγορά με την Κάρτα Επιβράβευσης Sephora του κατά τη διάρκεια περιόδου 18 συνεχόμενων μηνών, οι συγκεντρωμένοι πόντοι του θα χαθούν.
Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Sephora προϋποθέτει, επιπλέον, ότι το μέλος συμμορφώνεται με τους γενικούς όρους του προγράμματος και εμφανίζει καλόπιστη συμπεριφορά έναντι της Sephora. Ως εκ τούτου, η Sephora διατηρεί τη δυνατότητα να αναστείλει την Κάρτα Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora ή ακόμα και να απενεργοποιήσει οριστικά την Κάρτα Προγράμματος Επιβράβευσης και, αν χρειαστεί, να ακυρώσει τα σχετικά οφέλη σε περίπτωση άδικης πράξης του μέλους ως προς τη χρήση του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora και / ή έναντι της Sephora

Η Sephora θα προβεί στην εν λόγω αναστολή ή / και απενεργοποίηση αφού ειδοποιήσει το μέλος της με τα μέσα που θεωρεί τα πλέον κατάλληλα προς τούτο, χωρίς το μέλος να μπορεί να διεκδικήσει οποιαδήποτε αποζημίωση, ιδίως στις ακόλουθες περιπτώσεις:
σε περίπτωση απάτης, απόπειρας απάτης ή κλοπής του μέλους σε κατάστημα ή / και στον ιστότοπο sephora.gr ή / και στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android),

σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης ή κατάχρησης του προγράμματος Επιβράβευσης Sephora,
σε περίπτωση πράξεων που μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία του ιστότοπου sephora.gr, της εφαρμογής SephoraGreece για κινητά, τη λειτουργία του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora ή τη λειτουργία των καταστημάτων,
σε περίπτωση αφύσικα υψηλού αριθμού συναλλαγών την ίδια ημέρα αγοράς ή / και εντός μερικών ημερών,
σε περίπτωση που ένα περιστατικό πληρωμής δεν αποκατασταθεί μέσα σε διάστημα ενός μηνός από την υπενθύμιση της Sephora,
γενικότερα, σε περίπτωση παραβίασης των διατάξεων που προβλέπονται στους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

8. Ευθύνη

Η Sephora απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για όλες τις άμεσες ή έμμεσες συνέπειες των ενδεχόμενων δυσλειτουργιών του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση δυσλειτουργίας, η Sephora θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε το μέλος να μπορέσει να διατηρήσει το όφελος από τη συγκέντρωση ημερών αγοράς και πόντων.
Τέλος, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της Κάρτας Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora, πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καρτών της Sephora στην ακόλουθη διεύθυνση: «SephoraGREECE Α.Ε., Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742 Αθήνα, Ελλάδα». Μια νέα κάρτα θα αποσταλεί στην κατοικία του μέλους το συντομότερο δυνατόν, το οποίο μπορεί να διατηρήσει το όφελος από τους πόντους που έχει συγκεντρώσει και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από την προηγούμενη κάρτα.

9. Σκοποί

9.1 Η Sephora συλλέγει τις πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό των αγορών του μέλους και της χρήσης των υπηρεσιών όταν το εν λόγω μέλος προσκομίζει ή εισάγει τον αριθμό της Κάρτας Επιβράβευσης Sephora. Η συλλογή αυτή είναι αναγκαία για τον έλεγχο της επιλεξιμότητας του μέλους για τα διάφορα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Sephora και για τη διασφάλιση της ορθής εκτέλεσής του. Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να αποστέλλονται στο μέλος προσφορές, ενημερώσεις ή εξατομικευμένες διαφημίσεις σύμφωνα με τις προηγούμενες αγορές και/ή τα ενδιαφέροντά του. Αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται με εκείνες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων με άλλες υπηρεσίες της Sephora, προκειμένου να βελτιωθεί το προφίλ και η γνώση του μέλους.
Όταν το μέλος έχει αποδεχθεί την τοποθέτηση των cookies στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android), τα δεδομένα αυτά συνδυάζονται επίσης με τα δεδομένα περιήγησης. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στη Sephora να προβάλλει στοχευμένες διαφημίσεις στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για iPhone και Android), καθώς και σε ιστότοπους τρίτων.
Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν επίσης στη Sephora να βελτιώνει τις γνώσεις της σχετικά με τις προτιμήσεις του μέλους για τα δικά της νόμιμα συμφέροντα.

9.2 Δικαιώματα των μελών. Το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να επαληθεύσει και/ή να τροποποιήσει τα προσωπικά δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στον λογαριασμό του μεταβαίνοντας στη σελίδα «ο λογαριασμός μου» στον ιστότοπο sephora.gr ή στην εφαρμογή SephoraGreece για κινητά (διαθέσιμη για Iphone και Android).
Μπορεί επίσης να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και φορητότητας:
με επιστολή που αποστέλλεται στην: SephoraGREECE Α.Ε., Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742 Αθήνα, Ελλάδα
μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Κυριακή 8:00-22:00 στο 2111883041
μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@sephora.gr

9.3 Πρόσθετες πληροφορίες. Για πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, το μέλος μπορεί να ανατρέξει στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο sephora.gr.
Το μέλος μπορεί να υποβάλει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (dpa.gr) σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

9.4 Στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων.
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τη Sephora, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Sephora μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@sephora.gr

 

Τελευταία ανανέωση 14.01.2021