Με την πρώτη σας παραγγελία από 100€ και άνω, ΔΩΡΟ 7 mini προϊόντα

Κατάργηση

Φροντίδα μαλλιών
& τριχωτό της κεφαλής.

Όλα τα προϊόντα μαλλιών

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Sephora Collection.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Όλα τα προϊόντα μαλλιών μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη, κυρίως στη Γαλλία. Η αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά παρακολουθούμε πάντα τις διαδικασίες παραγωγής και επιλέγουμε τους προμηθευτές μας αξιολογώντας τους τόσο από περιβαλλοντική όσο και από κοινωνική άποψη.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί από ανεξάρτητα εργαστήρια υπό την επίβλεψη επαγγελματιών κομμωτών για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά τους σε όλους τους τύπους μαλλιών. Ωστόσο, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, ορισμένα προϊόντα μπορεί να συνιστώνται περισσότερο ή λιγότερο.

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα ή τα συστατικά μας σε ζώα. Ωστόσο, η Sephora Collection εξάγεται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Από την 1η Μαΐου 2021, ορισμένα από τα καλλυντικά προϊόντα που ορίζονται ως "γενικά" μπορούν να κοινοποιούνται πριν από την εισαγωγή τους στην Κίνα, χωρίς να χρειάζεται να δοκιμαστούν σε ζώα. Από την άλλη πλευρά, για ορισμένα προϊόντα που ορίζονται ως "ειδικά" (ιδίως προϊόντα για τα μαλλιά, προϊόντα για τις μαύρες κηλίδες, προϊόντα που περιέχουν φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας κ.λπ.), οι κανονισμοί έχουν παραμείνει αμετάβλητοι: οι κινεζικές αρχές απαιτούν από εμάς να διαθέτουμε τα προϊόντα μας για δοκιμές σε πιστοποιημένα από το κράτος εργαστήρια, για σκοπούς καταχώρισης και πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι δοκιμές αυτές διενεργούνται από τις κινεζικές υγειονομικές αρχές.

Η σειρά Good Haircare έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με αρκετούς προμηθευτές συσκευασιών που επιλέχθηκαν για την ικανότητά τους να μας προσφέρουν συσκευασίες που έχουν αναπτυχθεί με υπεύθυνη προσέγγιση. Τα βάζα μας είναι κατασκευασμένα με 68% ανακυκλωμένο πλαστικό και τα γυάλινα μπουκάλια μας είναι επίσης κατασκευασμένα με 30% ανακυκλωμένο γυαλί. Τέλος, τα χαρτόκουτα μας προέρχονται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και τυπώνονται με μελάνια φυτικής προέλευσης.