Search in the catalog…
suggestions

Ανακοίνωση Προστασίας Απορρήτου Υποψηφίων

Απρίλιος 2019

Η SEPHORA GREECE, θυγατρική της Group LVMH, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 11742, Αθήνα, (εφεξής «Sephora», «εμείς» ή «μας»), αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που αφορούν τους υποψηφίους (εφεξής «εσείς»).

Η Sephora σέβεται τις ανησυχίες σας σχετικά με την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο υποψηφίων (στο εξής αναφερόμενο ως "ενημερωτικό δελτίο") περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγονται όταν υποβάλετε αίτηση για εργασία στη Sephora.

Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη φύση και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και τα δικαιώματά σας σχετικά με τη χρήση αυτή.

Αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι επομένως ένας σημαντικός πόρος για εσάς, βοηθώντας σας να διασφαλίσετε το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων από τη Sephora και θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ακριβείς και πλήρεις απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε και να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες σας σε αυτόν τον τομέα.

Προκειμένου αυτή η απαίτηση της διασφάλισης την προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων - και των πελατών μας – να λάβει την προτεραιότητα που αξίζει, η Sephora αποφάσισε να ορίσει έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (στο εξής "ΥΠΔ"), με ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση: privacy@sephora.gr.

1. Τροποποίηση του ενημερωτικού δελτίου

Ενδέχεται περιστασιακά να επιθυμούμε να τροποποιήσουμε τους όρους αυτού του ενημερωτικού δελτίου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για αυτό αλλάζοντας την ημερομηνία που αναγράφεται στην αρχή αυτού του εγγράφου, η οποία είναι μόνιμα διαθέσιμη για συμβουλή μέσω του χώρου της υποψηφιότητας. Σας ενθαρρύνουμε να συμβουλεύεστε τακτικά το ενημερωτικό δελτίο για να ενημερώνεστε για τις διαδικασίες που εφαρμόζει η Sephora για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και για τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να μας στείλετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας.

2. Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Sephora συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

(i) διαχείριση της αίτησής σας για απασχόληση, Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο αυτόν σκοπό, επειδή η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατόπιν αιτήματός σας πριν από τη σύναψη σύμβασης.

(ii) διαχείριση των προσφορών εργασίας για τις οποίες ενδεχομένως να είστε κατάλληλοι. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τον σκοπό αυτόν βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ως αποτέλεσμα των επιλογών κοινοποίησης που μας έχετε γνωστοποιήσει και

(iii) κατάρτιση στατιστικών σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης της Sephora, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τον σκοπό αυτόν είναι απαραίτητη για την προστασία του έννομου συμφέροντός μας να βελτιώνουμε διαρκώς τις πρακτικές πρόσληψης της εταιρείας μας.

Η Sephora μπορεί επίσης να επεξεργαστεί τις προσωπικές σας πληροφορίες στον βαθμό που κρίνεται απαραίτητο για την προστασία των έννομων συμφερόντων μας ώστε να είμαστε θέση να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας σε περίπτωση διαφοράς και να συμμορφωνόμαστε με τις έννομες υποχρεώσεις μας.

3. Ποια είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επεξεργαζόμαστε;

Επεξεργαζόμαστε μόνο δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παράγραφο 2.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν στέλνετε το βιογραφικό σας σημείωμα, σε ηλεκτρονική ή σε έντυπη μορφή, ή όταν υποβάλετε αίτηση για απασχόληση με έμμεσο τρόπο, για παράδειγμα μέσω μιας εταιρίας παροχής υπηρεσιών πρόσληψης προσωπικού και γενικότερα σε όλη τη διαδικασία πρόσληψης της Sephora.

Προς ενημέρωση σας, ακολουθεί ένας κατάλογος των κατηγοριών των προσωπικών σας δεδομένων που μπορούμε να επεξεργαστούμε, ανάλογα με τους σκοπούς που πρέπει να επιτευχθούν με αυτήν την επεξεργασία:

• στοιχεία σχετικά με την προσωπική σας κατάσταση και ταυτότητα, όπως: επώνυμο και όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο;

• στοιχεία σχετικά με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρό σας, όπως: εκπαίδευση, επαγγελματική εμπειρία, συστάσεις, διακρίσεις, πιστοποιήσεις.

• στοιχεία επικοινωνίας,

• δεδομένα που σχετίζονται με την αίτησή σας (όπως: πηγή συστάσεων, κατάσταση υποψηφιότητας, έγκριση προσφοράς) και οι προσδοκίες σας για επαγγελματική σταδιοδρομία,

• αποτελέσματα οποιασδήποτε αξιολόγησης ή/και επαγγελματικής δοκιμασίας,

• πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμά σας να εργαστείτε στην ΕΕ ή στη χώρα όπου υποβάλατε την αίτηση,

• δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Linkedin)·και

δεδομένα που επιτρέπουν τη σύνδεση με πλατφόρμα προσλήψεων (όπως αναγνωριστικό χρήστη, δεδομένα σύνδεσης κ.λπ.).

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε και απαιτούνται για την επεξεργασία της αίτησής σας επισημαίνονται με έναν αστερίσκο στις φόρμες που παρουσιάζονται για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα προσλήψεων. Αν δεν συμπληρώσετε αυτά τα υποχρεωτικά πεδία, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την αίτησή σας. Σε περίπτωση άλλων μορφών αίτησης, εάν η Sephora δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την επεξεργασία της αίτησής σας, διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας για να συλλέξει τις πληροφορίες που λείπουν.

4. Ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο του Group Sephora, τα προσωπικά σας δεδομένα είναι προσβάσιμα μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό στον βαθμό που απαιτείται για να εκτελέσουν τα αντίστοιχα καθήκοντά τους.

Πιο συγκεκριμένα:

o Εντός της εταιρείας:

- Οι εργαζόμενοι στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της Sephora.
- Εργαζόμενοι στο τμήμα προσλήψεων της Sephora.
- Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Sephora που δημοσιεύουν αγγελίες θέσεων εργασίας.
- Τμήμα πληροφορικής της Sephora, για σκοπούς ασφάλειας και συντήρησης.

o Εκτός της εταιρείας:

- Τα σχετικά τμήματα ανθρωπίνων πόρων των θυγατρικών του Group Sephora και θυγατρικών/ ή του Group LVMH που είναι υπεύθυνα για τις διεθνείς θέσεις εργασίας και τη διαχείριση ταλέντων.
- Οι πάροχοι υπηρεσιών που εργάζονται για τη Sephora και συμμετέχουν στην επίτευξη όλων ή ορισμένων από τους σκοπούς της παραγράφου 2.

Ειδικότερα, βασιζόμαστε σε τρίτα προσωπα που εκτελούν την επεξεργασία δεδομένων προκειμένου να σας παρέχουμε την πλατφόρμα προσλήψεων και την αίτηση για θέση εργασίας. Αυτοί οι τρίτοι εκτελούντες την επεξεργασία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας για λογαριασμό μας και κατόπιν ρητής έγγραφης οδηγίας μας.

Συγκεκριμένα, για σκοπούς που σχετίζονται με τη συντήρηση των συστημάτων πληροφορικής, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να είναι προσβάσιμα στους υπαλλήλους της Sephora ή στους υπαλλήλους εξωτερικών παρόχων ορισμένων υπηρεσιών πληροφορικής. Αυτοί οι εργαζόμενοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μόνο για να πραγματοποιούν δραστηριότητες συντήρησης στα συστήματα πληροφορικής. Εκτελούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τις οδηγίες της Sephora και σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

5. Πού αποθηκεύονται και υφίστανται επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά κύριο λόγο εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Δεδομένου ότι η Sephora ανήκει σε διεθνή όμιλο, για να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που επισημαίνονται στο άρθρο 2 ανωτέρω, τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως περιγράφονται στην παράγραφο 3) μπορούν να μεταφερθούν σε οργανισμούς του Group Sephora ή του Group LVMH (μητρική εταιρεία στη Γαλλία και τις θυγατρικές παγκοσμίως) και σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών συνδράμοντας τις εταιρείες της Sephora στην αντιμετώπιση των προσλήψεων οι οποίες μπορούν να διενεργούνται οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις οντότητες του Group Sephora, στις ακόλουθες χώρες: Μονακό, Τουρκία , Σερβία, Ελβετία, Ρωσία, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κίνα, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Ινδονησία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ινδία, Φιλιππίνες, Βραζιλία και στις ΗΠΑ, σε οργανισμούς του Group LVMH (μητρική εταιρεία και θυγατρικές) και σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών. Δεδομένου ότι ορισμένες από αυτές τις χώρες δεν διασφαλίζουν επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων όπως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Sephora διασφαλίζει σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ως εξής:

Οι εν λόγω ασφαλιστικές δικλείδες θα προκύπτουν από τα εξής:

Τη χώρα του αποδέκτη της οποίας η ισχύουσα νομοθεσία θεωρείται ισοδύναμη με την προστασία που προσφέρεται εντός του ΕΟΧ.

Οι Εταιρικοί Κανόνες Δέσμευσης (ή ΕΚΔ) που εφαρμόζονται σε κάθε θυγατρική του Group LVMH.

Οι συμβατικές ρυθμίσεις με τους εξωτερικούς μας παρόχους υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής πρότυπων συμβατικών ρητρών που δημοσιεύονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αντίγραφα αυτών των εγγράφων μπορούν να ληφθούν αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ακόλουθη διεύθυνση: privacy@sephora.gr.

6. Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Sephora διατηρεί τα δεδομένα σας για μέγιστη περίοδο 2 ετών μετά την τελευταία επαφή μεταξύ της Sephora και εσάς. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε εκ νέου την αίτησή σας αν μια παρόμοια θέση καθίσταται κενή και η Sephora πιστεύει ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Στο τέλος αυτών των περιόδων, τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται.

7. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που σχετίζονται με εσάς.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε οποιοδήποτε δεδομένο που σας αφορά και είναι ανακριβές να διορθωθεί χωρίς χρέωση. Εάν υποβάλλετε αίτημα για διόρθωση, το εν λόγω αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία του ελαττωματικού χαρακτήρα των δεδομένων για τα οποία ζητείται η διόρθωση.

Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την πρότερη συγκατάθεση που έχετε δώσει για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν εάν τα εν λόγω δεδομένα δεν απαιτούνται πλέον εν όψει των σκοπών που επισημαίνονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων. Ωστόσο, θα αξιολογήσουμε το αίτημα για διαγραφή σε σχέση με τα ακόλουθα:

- υπέρτερα συμφέροντα της Sephora ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου.
- οποιαδήποτε νομική ή κανονιστική υποχρέωση ή διοικητική ή δικαστική εντολή που ενδέχεται να αντιτίθεται με την εν λόγω διαγραφή.

Αντί της διαγραφής, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, ή εάν η επεξεργασία δεν είναι νόμιμη ή τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που αναφέρονται στο άρθρο 2.

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς λόγω της συγκεκριμένης κατάστασής σας ή να επιδιώξετε περιορισμό στην επεξεργασία των δεδομένων σας, εκτός εάν αποδεικνύουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για την ίδρυση, άσκηση ή υπεράσπιση νομίμων αξιώσεων.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε μορφή που είναι δομημένη, χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μηχανές.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να εκδίδετε εκ των προτέρων οδηγίες σχετικά με τη χρήση ή τη διάθεση των προσωπικών σας δεδομένων μετά το θάνατό σας.

Σας καλούμε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα γράφοντας στην ακόλουθη διεύθυνση:

privacyHR@sephora.gr ή επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση: privacy@sephora.gr.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (www.dpa.gr). Θα σας προτείναμε, ωστόσο, να μας στείλετε τυχόν αιτήματα μέσω του ΥΠΔ, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ερωτήσεις σας και να εργαστούμε μαζί για να βρεθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

8. Κοινοποίηση αλλαγών

Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στο Ενημερωτικό Δελτίο των Υποψηφίων. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο των αιτούντων ενημερώθηκε τελευταία και αναθεωρήθηκε στις [21.3.2019].

Ποσότητα
Αφαίρεση

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝ
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εισάγεται το e-mail σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Έχετε δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Δημιουργήθηκε ένα λάθος κατά την καταχώρηση.
Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα.
Προστέθηκε στο καλάθι!
Δωρεάν μεταφορικά!Μεταφορικά:
Σύνολο ( προϊόνπροϊόντα)
Επιλέξτε δείγματα ΔΩΡΕΑΝ πριν ολοκληρώστε την παραγγελία σας!