Με την πρώτη σας παραγγελία από 100€ και άνω, ΔΩΡΟ 7 mini προϊόντα

ΚατάργησηΗ Benefit έχει αναδειχθεί ως ειδικός στις υπηρεσίες και τα προϊόντα φρυδιών, από τότε που οι συνιδρυτές μας, Jean και Jane Ford, άνοιξαν την πρώτη τους μπουτίκ στο Σαν Φρανσίσκο το 1976.Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες για να ομορφύνετε τη μέρα σας. Ξεκινάμε την τεχνική που φέρει την υπογραφή μας με ένα προσωπικό brow mapping για να αποκτήσουμε το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σας. Η τριπλή υπηρεσία μας, η βαφή φρυδιών (για να προσθέσετε βάθος), το κερί (για να δημιουργήσετε διάσταση) & το τσιμπιδάκι (για ένα συνολικό γυαλισμένο look) θα κάνουν τα φρύδια σας έτοιμα για την πασαρέλα!
Γιατί να επιλέξετε ένα benefit brow bar;

Έχουμε αναπτύξει μια χαρακτηριστική τεχνική, η οποία ξεκινά από ένα προσωπικό " Brow mapping ", για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό σας. Οι ειδικοί μας εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται συνεχώς, για να σας παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Και έχουμε σπουδαία νέα, κάνουμε δωρεάν διάγνωση φρυδιών σε όλα τα BrowBars! Και επειδή μας αρέσει να σας φροντίζουμε, ένα δωρεάν flash-make-up θα γίνεται μετά από κάθε υπηρεσία.

Υπηρεσίες Benefit

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ

BROW LAMINATION

Αποτρίχωση φρυδιώνΓια να σχηματιστούν τα φρύδια σας,να δομηθεί το πρόσωπό σας και να απογειωθεί το βλέμμα σας. Το τσιμπιδάκι είναι η εναλλακτική λύση για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
Χρωματισμός φρυδιώνΤο απόλυτα φυσικό trick που θα γεμίσει και θα τονίσει τα φρύδια σας.
Χρωματισμός & αποτρίχωση φρυδιώνΠεριποιηθείτε τα φρύδια σας με τον συνδυασμό χρωματισμού & αποτρίχωσης για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το βλέμμα σας!
Brow lamination + χρωματισμός φρυδιώνΗ υπηρεσία μας Brow Lamination ισιώνει & ρυθμίζει τα φρύδια σε ένα γεμάτο, ανασηκωμένο σχήμα με το οποίο μπορείτε να κάνετε styling στο λεπτό!
Μάσκα ματιώνΔροσιστική, ενυδατική και καταπραϋντική υδρογέλη. Ιδανικό για λάμψη και μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
Υπηρεσία "Trio" - αποτρίχωση άνω χείλους και φρυδιών, χρωματισμός φρυδιώνΗ υπηρεσία "trio", για ένα φωτισμένο πρόσωπο και μια φυσικά δομημένη εμφάνιση.
Που να βρείτε το πλησιέστερο Brow Bar;

Brow Bar
Με περισσότερα από 3.100 brow-bar φρυδιών σε όλο τον κόσμο, σίγουρα θα υπάρχει ένα κοντά σας. Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο Βrow-Bar με τη γεωγραφική θέση των καταστημάτων μας.
Ανακαλύψτε τα προϊόντα-ήρωες των φρυδιών

Προτεραιότητα μας: η υγεία και η ασφάλεια σας!

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ BROW BARS ΜΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ TESTERS ΜΑΣ