⚡ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με κάθε παραγγελία σας μόνο για λίγες ημέρες⚡

Αναζητήστε ένα προϊόν, μια μάρκα ...

Cyber
monday.

Μετά τη Black Friday, ήρθε η ώρα για την Cyber Monday! Για σχεδόν 15 χρόνια, το θρυλικό μακρύ Σαββατοκύριακο των (πολύ) καλών προσφορών τελείωνει αυτή τη Δευτέρα. Σήμερα, το sephora.gr είναι το μέρος για τις πιο καυτές προσφορές! Ετοιμαστείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές μέσω μιας οθόνης.

Θα βρείτε: χαμηλές τιμές, εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα πολυπόθητα προϊόντα ομορφιάς. Μακιγιάζ, περιποίηση δέρματος, γυναικεία αρώματα, ανδρικά αρώματα και πολλά άλλα, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τις ένοχες απολαύσεις σου χωρίς ενοχές! Ακόμη και κορυφαία brands θα λάβουν μέρος σε αυτήν τη γιορτή! Η τέλεια ευκαιρία να αγοράσετε υπέροχα δώρα…

Και μετά τη Cyber Monday; Λοιπόν, είναι καιρός πια να ανοίξετε το advent calendar σας, με 24 εκπλήξεις που θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τα Χριστούγεννα!

Cyber
monday.

After Black Friday, it’s time for Cyber Monday! For nearly 15 years, the legendary long weekend of (very) good deals has ended in this wild Monday.

Today, sephora.xx is THE place for the hottest deals! Get ready to scroll through the best promotions on a screen near you...

On the agenda: mini price tags, discounts and good deals on all your most coveted beauty. Makeup, skincare, women’s fragrances, men’s fragrances and more, it’s time to indulge your guilty pleasures without the guilt! Even top brands are getting in on the fun! The perfect opportunity to buy some fabulous gifts too…

And after Cyber Monday? Well, it’ll be time to crack open your advent calendar, with 24 surprises that will keep you going until Christmas!

Read more

έως-50% σε Επώνυμα Προϊόντα


Περισσότερα

Έως -50% σε Αρώματα

-20% σε αποκλειστικά προϊόντα

-20% σε προϊόντα Sephora Collection

έως -30% σε επιλεγμένους κωδικούς Foreo

Values sets

Δωρεάν Μεταφορικά

FAQ

Η Black Friday είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1960. Υιοθετήθκε στη Γαλλία το 2010, και δεν είναι καθόλου σκοτεινή, όπως μπορεί να υποδηλώνει το όνομα. Αντιθέτως! Κάθε χρόνο την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών, η Black Friday ξεκινά τη σεζόν των εκπτώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Για να επωφεληθείτε από αυτές τις καυτές προσφορές, μην τη χάσετε την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου! Και το 2021, η Black Friday προσγειώνεται στις 26 του μήνα!

Τη δεκαετία του 1960, οι Αμερικανοί αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τον όρο Black Friday για να περιγράψουν τα τεράστια πλήθη που θα ξεχύνονταν στους δρόμους της πόλης την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών, καθώς ο κόσμος άρχιζε τις γιορτινές του αγορές. Το όνομα έμεινε και σήμερα οι πωλήσεις της Black Friday είναι θρυλικές σε όλο τον κόσμο.

Στις 26 Νοεμβρίου 2021 ξεκινούν οι καλύτερες προσφορές Black Friday! Αυτές οι καυτές προσφορές θα διαρκέσουν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Στο χέρι σας είναι να επωφεληθείτε!

Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, η Black Friday περιλαμβάνει 3 ημέρες διαδικτυακών προσφορών. Και για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτές τις προσφορές όταν αγοράζετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, μια 4η μέρα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Η Cyber Monday σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με ακαταμάχητες τιμές. Αλλά ο χρόνος κυλά, οπότε μην τον σπαταλάς!

Διαφορά; 'Οχι ακριβως. Στη Γαλλία, η Cyber Monday και η Black Friday είναι ένα τεράστιο γεγονός εκπτώσεων που λαμβάνει χώρα σε 4 ημέρες. Μερικές φορές αναφέρεται ακόμη και ως Cyber Week, επειδή από τη Black Friday έως την Cyber Monday, όλες οι προσφορές είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Κατευθυνθείτε στο Sephora.gr για να ανακαλύψετε τις καλύτερες προσφορές μας