Search in the catalog…
suggestions

Όροι αγοράς και χρήσης e-gift card

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ OΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ

Ο εκδότης είναι η ανώνυμη εταιρίας με την επωνυμία SEPHORA GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο SEPHORA GREECE Α.Ε.  (εφεξής "SEPHORA" ή εκδότης) που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7), με επάγγελμα Εμπορική Επιχείρηση και Α.Φ.Μ. 094395700, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών,  ΑΡ Γ.Ε.ΜΗ 122068801000, που εκπροσωπείται νόμιμα από την κα Roxana Rasu ως Γενική Διευθύντρια.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: αναφέρεται στη λίστα ονομάτων, επωνύμων, διευθύνσεων email, συμμετεχόντων / φίλων και παραληπτών της δωροκάρτας.

E-GIFT CARD/ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ: ορίζει έναν προπληρωμένο λογαριασμό στον ιστότοπο της SEPHORA. Κάθε κάρτα E-GIFT έχει έναν μοναδικό κωδικό που σχετίζεται με αυτήν. Αυτός ο προπληρωμένος λογαριασμός αποτελεί μέθοδο πληρωμής για τον κομιστή της δωροκάρτας και για όλες τις παραγγελίες που γίνονται στη SEPHORA.

ΠΕΛΑΤΗΣ: oρίζει άτομο που αιτείται και πληρώνει την αγορά δωροκάρτας

ΔΕΚΤΗΣ: ορίζει το άτομο που είναι ο κομιστής της δωροκάρτας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: διεπαφή προσβάσιμη μέσω του Διαδικτύου και που επιτρέπει σε έναν χρήστη του Διαδικτύου να αγοράσει μια δωροκάρτα.

1 – ΕΚΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Αυτοί οι όροι χρήσης διέπουν την πώληση των Δωροκαρτών και τη χρήση τους. Η χρήση της υπηρεσίας ισοδυναμεί με την σιωπηρή αποδοχή αυτών των όρων και όρων χρήσης της ιστοσελίδος. Στην περίπτωση ανηλίκων, μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία E-GIFT CARD μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων τους (ή κηδεμόνων). Εάν κάποιος από τους όρους αυτού του κανονισμού θεωρείται άκυρος, ολόκληρος ο κανονισμός και οι άλλοι όροι θα παραμείνουν δεσμευτικοί. Η SEPHORA διατηρεί το δικαίωμα να κάνει τροποποιήσεις σε αυτούς τους όρους χρήσης. Οποιαδήποτε χρήση της υπηρεσίας που γίνεται μετά την τροποποίηση των όρων χρήσης συνεπάγεται πλήρη και απόλυτη αποδοχή των πιο πρόσφατων Όρων χρήσης.

2         - Γενική περιγραφή της παρεχόμενης υπηρεσίας

Ι. Η κύρια λειτουργία αυτής της υπηρεσίας είναι να επιτρέπει την ηλεκτρονική αγορά δωροκάρτας. Οι κύριες λειτουργίες παρατίθενται παρακάτω με έναν μη εξαντλητικό τρόπο:

  1.        Όποιος επιθυμεί την έκδοση δωροκάρτας θα πρέπει να επισκεφτεί το αντίστοιχο πεδίο για έκδοση δωροκαρτας (https://www.sephora.gr/el/gift-card/37860-10eu.html) και να ακολουθήσει τα εκεί επιγραμματικά αναφερόμενα βήματα. 
  2.        Εφόσον καταβληθεί η αξία της δωροκάρτας με έναν από τις υποδεικνυόμενους τρόπους πληρωμής, εκδίδεται ο μοναδικό κωδικός που αντιστοιχεί στη δωροκάρτα  αμέσως μετά την επεξεργασία της πληρωμής και αποστέλεται στο υποδεικνυόμενο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εμαιλ)
  3.       Η πληρωμή της δωροκάρτας γίνεται χρησιμοποιώντας διαφορετικούς διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, ήτοι πιστωτικές κάρτες ή Pay-Pal.
  4.        Ο κομιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δωροκάρτα για να πραγματοποιήσει αγορές από τη SEPHORA στον ιστότοπό της.

ΙΙ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

II.1. Hπρομηθεια της δωροκάρτας με τη μορφή αγοράς στον ιστότοπο www.sephora.gr, γίνεται υπό τους όρους αυτών των Κανονισμών.

II.2. Οι δωροκάρτες μπορούν να αγοραστούν από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ανεξάρτητα από το εάν διαμένουν ή όχι στην Ελλάδα.

II.3. Απαγορεύεται αυστηρά η αγορά δωροκαρτών για μεταπώληση ή με σκοπό προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ. Η μη συμμόρφωση με αυτήν την υποχρέωση δίνει τη δυνατότητα στον Εκδότη  να ζητήσει αποζημίωση για όλες τις ζημίες που προκλήθηκαν λόγω μη συμμόρφωσης με αυτήν την ρήτρα. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να ακυρώσει την χρήση οποιουδήποτε ατόμου που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους Κανονισμούς, που είναι ύποπτος για απάτη, που ενεργεί με ανήθικο ή παράνομο τρόπο ή που είναι αποφασισμένος να ενεργήσει με πρόθεση να ενοχλήσει, κακοποιεί, απειλεί ή παρενοχλεί οποιοδήποτε άτομο, χωρίς να έχει την υποχρέωση να το αποδείξει με αποδεικτικά στοιχεία.

Η δωροκάρτα μπορεί να αγοραστεί αποκλειστικά από τον ιστότοπο του Διοργανωτή www.sephora.gr, μπορεί να πληρωθεί μόνο με τραπεζική κάρτα ή paypalκαι η αξία της δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλων καρτών. Για την έκδοσή της δεν απαιτείται και δεν χρεώνεται τέλος έκδοσης.

4 - Προσωπικές πληροφορίες - Πληροφορική και ελευθερία

Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Sephora προκειμένου να παρέχουν τις ζητούμενες Υπηρεσίες. Η Sephora θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Απορρήτου και Cookies, που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ιστότοπου (λινκ).

Υπενθυμίζουμε ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα και να λάβετε την διόρθωση, την ενημέρωση, την πρόσβαση ή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (privacy@sephora.gr).  Μπορείτε επίσης να παραπέμψετε την υπόθεση στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (www.dpa.gr ). Για να μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου και Χρήση Cookies στο ακόλουθο λινκ

5 - Έκδοση και παράδοση της δωροκάρτας

Ι. Μόλις εκδοθεί η δωροκάρτα, o μοναδικός ατομικός αριθμός θα σταλεί μέσω email στον κομιστή στη διεύθυνση email που έχει υποδειχθεί στο αντίστοιχο πεδίο.

Είναι πιθανό να μην λάβετε τη δωροκάρτα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας έχει αποκλείσει το συνημμένο ή ανακατευθύνει το μήνυμα στο φάκελο "SPAM" ή "spam".

2. Το τείχος προστασίας (firewall) έχει αποκλείσει το μήνυμα ή το συνημμένο.

3. Τα εισερχόμενα μηνύματα έχουν φτάσει τη μέγιστη χωρητικότητά τους.

4. Η διεύθυνση email δεν είναι έγκυρη.

ΙΙ. Η δωροκάρτα είναι ψηφιακή και θα σταλεί μέσω e-mail στον λογαριασμό του κομιστή λίγο μετά την αγορά.

1. Η αξία της δωροκάρτας κυμαίνεται μεταξύ 10€ έως 50€ και η τιμή της δωροκάρτας είναι μεταξύ 10 έως 50 ευρω. Καμία προσφορά ή έκπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί για την αγορά δωροκάρτας. Δεν μπορεί να επαναφορτιστεί και δεν είναι δυνατή η μεταφορά ή εξαργύρωση δωροκάρτας.

2. Κάθε δωροκάρτα έχει μια μοναδική αξία και έχει έναν μοναδικό γραμμικό κώδικα γραμμένο στο πρόσωπο, ο οποίος θα διαβαστεί κατά την αγορά / ενεργοποίηση της κάρτας, κατά τον έλεγχο του υπολοίπου και της εγκυρότητας της κάρτας και κατά τη στιγμή της πληρωμής χρησιμοποιώντας την εν λόγω κάρτα.

3. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την έκδοση, κατά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων όσων βρίσκονται σε προσφορά ή έκπτωση, μέχρι την αξία της δωροκάρτας.

4. Η δωροκάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στα φυσικά καταστήματα Sephora. Η δωροκάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλης δωροκάρτας. Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για online αγορές.

5. Μπορούν να αγοραστούν ταυτόχρονα πολλές δωροκάρτες (σε διαφορετικές ωστός παραγγελίες, ήτοι μια δωροκάρτα ανα καλάθι), ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για μία συναλλαγή, εάν ένα άτομο διαθέτει αρκετές δωροκάρτες.

6 - Μεταφορά της δωροκάρτας σε έναν παραλήπτη

Κατά την αγορά μιας δωροκάρτας, η μεταβίβαση ιδιοκτησίας πραγματοποιείται από τη SEPHORA στον ΠΕΛΑΤΗ τη στιγμή της έκδοσης της Δωροκάρτας. Ο πελάτης είναι πλήρως υπεύθυνος για την ανάθεση και τη μεταφορά της Δωροκάρτας στον Κομιστή, τρίτο μέρος, όταν επιλέγει "αποστολή στον παραλήπτη μέσω email". Η χρήση της δωροκάρτας ως τίτλος πληρωμής συνίσταται στη χρήση ενός μοναδικού ατομικού κωδικού που αποστέλλεται στο υποδεικνυόμενο μαιλ. Ο πελάτης/Κομιστής πρέπει να διατηρεί μυστικό τον κωδικό. Η SEPHORA δεν θα είναι υπεύθυνη σε περίπτωση σφάλματος εκ μέρους του Πελάτη ή του κομιστή, για απώλεια υποστήριξης με τον κωδικό της ή για δόλια χρήση του κώδικα. Με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Πελάτης μεταφέρει την δωροκάρτα σε έναν παραλήπτη, ο τελευταίος (κομιστής) αποδέχεται πλήρως τη μεταφορά και τους όρους χρήσης της δωροκάρτας που περιγράφονται λεπτομερώς στο παρόν.

7. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

1. Η δωροκάρτα χρησιμοποιείται μέσω διαδικτύου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον ιστότοπο του εκδότη: www.sephora.gr.

2. Οι δωροκάρτες που εκδίδονται σε διαδικτυακούς τόπους Sephora σε άλλες χώρες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο www.sephora.gr. Οι έντυπες δωροκάρτες που εκδίδονται σε καταστήματα Sephora στην Ελλάδα ισχύουν μόνο σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Η δωροκάρτα μπορεί να αγοραστεί από και ισχύει μόνο στο www.sephora.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ΜΙΑ φορά για αγορές ίσες ή μεγαλύτερες από την αξία της, και ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς.

3. Μετά τη λήξη της περιόδου ισχύος, η δωροκάρτα δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή της αξίας των αγορασθέντων προϊόντων. Μετά τη λήξη της περιόδου ισχύος, η αξία της δωροκάρτας σε μετρητά χάνεται. Ο κάτοχος της δωροκάρτας έχει όλη την ευθύνη σε σχέση με τη λήξη της περιόδου ισχύος, χωρίς να έχει δικαίωμα αποζημίωσης από τον εκδότη.

Η ημερομηνία μέχρι την οποία η δωροκάρτα είναι έγκυρη, η ημερομηνία λήξης της ισχύος της και η αξία σε μετρητά της δωροκάρτας αναφέρονται στο email που αποστέλλεται αυτόματα κατά τη στιγμή της αγοράς.

8 - Χρήση της δωροκάρτας από έναν παραλήπτη

Η χρήση της δωροκάρτας ως τρόπος πληρωμής βασίζεται στη χρήση του μοναδικού κωδικού που λαμβάνει ο κομιστή. Η SEPHORAλαμβάνει όλα τα σχετικά μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα αυτού του κώδικα. Η SEPHORA δεν θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του κωδικού σας ή της παράνομης χρήσης του εν λόγω κώδικα. Εάν ο Πελάτης ή ο κομιστής απωλέσει την ηλεκτρονική υποστήριξη (λόγω, για παράδειγμα, του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που το περιείχε έχει διαγραφεί), θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας ώστε να ενημερωθεί για τον μοναδικό κωδικό της κάρτας του. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η επανέκδοση της δωροκάρτας, δηλαδή ενός νέου κωδικού.

Οι Γενικοί Όροι Πώλησης που ορίζονται από τη SEPHORA και οι σχετικές εγγυήσεις ισχύουν πλήρως για αγορές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας μια δωροκάρτα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αρκετό υπόλοιπο στην κάρτα E-GIFT για την κάλυψη μιας παραγγελίας στο διαδίκτυο, θα ζητηθεί ταυτόχρονα μια συμπληρωματική πληρωμή για την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

Oκομιστής που φέρει περισσότερες από μια δωροκάρτες, μπορεί στην ίδια παραγγελία να χρησιμοποίησει περισσότερες από μία δωροκάρτες για να πληρώσει την αγορά του, συμπληρώνοντας τους μοναδικούς κωδικούς εκάστης δωροκάρτας στο αντίστοιχο πεδίο.

9 - Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων δωροκάρτας

Η δωροκάρτα μπορεί να ακυρωθεί από τον Πελάτη μόνο εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Για να γίνει αυτό, ο Πελάτης πρέπει να υποβάλει το αίτημα μέσω στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της δωροκάρτας. Οποιοδήποτε αίτημα ληφθεί μετά την περίοδο 14 ημερών δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, η μεταπώληση, η αποζημίωση ή η ανταλλαγή με μετρητά.

Εάν, μετά από μια παραγγελία που πληρώθηκε με μια δωροκάρτα στην ιστοσελίδα της SEPHORA, τα αντικείμενα επιστρέφονται ή η παραγγελία ακυρωθεί, η πίστωση των χρημάτων της αξίας της παραγγελίας θα γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης όπως αναφέρεται στο σχετικό έντυπο.

10 - Παραβίαση αυτών των κανονισμών - αναστολή υπηρεσίας

Ενδέχεται να αρνηθούμε να παράσχουμε την δωροκάρτα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. παραβίαση αυτών των κανονισμών,

2. Εάν πιστεύουμε ότι οι ενέργειές σας μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική απώλεια ή ζημιά σε εμάς ή σε τρίτο μέρος,

3. εάν υπάρχουν τροποποιήσεις σε εξέλιξη στον ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ που προκαλούν προσωρινά αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας.

11 - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η SEPHORA δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη λειτουργία της Υπηρεσίας και δεν θα είναι υπεύθυνη για την έλλειψη διαθεσιμότητας, αναστολής ή δυσλειτουργίας της Υπηρεσίας, ειδικά λόγω συντήρησης, ενημέρωσης ή σε περίπτωση προβλήματος που σχετίζεται με το Διαδίκτυο ή τον πάροχο σύνδεση Διαδικτύου. Η SEPHORA εφαρμόζει όλες τις τεχνικές της γνώσεις για να αποφύγει τυχόν δόλια τροποποίηση της δωροκάρτας.

Η SEPHORA δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη εκτός εάν αποδειχθεί παράβαση των υποχρεώσεων που ορίζονται στους παρόντες Κανονισμούς. Σε κάθε περίπτωση, η SEPHORA δεν θα φέρει ευθύνη για έμμεσες ζημιές που υπέστη ο χρήστης ή από τρίτο μέρος λόγω του χρήστη, ειδικά οικονομικές ή / και απώλειες εισοδήματος ή / και ευκαιριών ή / και ζημιά στην εικόνα. Τυχόν πληροφορίες ή συμβουλές που παρέχονται από τη SEPHORA δεν πρέπει να θεωρηθούν ως εγγύηση.

Ο εκδότης απαλλάσσεται από την ευθύνη σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή τυχηρού γεγονότος μη δυνάμενου να προβλεφθεί κατά την έννοια των διατάξεων του Αστικού Κώδικα. Για τους σκοπούς του παρόντος κανονισμού, ανωτέρα βία σημαίνει κάθε γεγονός που δεν μπορεί να ελεγχθεί, να διορθωθεί ή να προβλεφθεί από τον εκδότη και του οποίου η εμφάνιση καθιστά τον τελευταίο αδύνατο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει ο παρών κανονισμός. Η κατηγορία αυτών των γεγονότων περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: πολέμους, πυρκαγιές, πλημμύρες, απεργίες και αποκλεισμούς, σεισμούς, άλλες καταστροφές οποιουδήποτε είδους, καθώς και τυχόν κανονισμούς που ενδέχεται να απαγορεύουν ή να τροποποιούν τους όρους του κανονισμού.

12 - Βοήθεια – Επικοινωνία

SEPHORA GREECE A.E, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 7, 11742 ΑΘΗΝΑ, 4oς ΟΡΟΦΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο, στο 2111883041 ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το eshop (info@sephora.gr)

13 – Εφαρμοστέο Δίκαιο - δικαιοδοσία

Aρμόδια για τυχόν δικαστικές διενέξεις ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών και αποδέχεστε την δικαιοδοσία του Ελληνικού δικαίου για την επίλυση τυχόν πιθανών διαφορών.

 

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 12.4.2021

 

Ποσότητα
Αφαίρεση

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝ
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εισάγεται το e-mail σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Έχετε δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν.
Θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όταν το προϊόν γίνει και πάλι διαθέσιμο.
Δημιουργήθηκε ένα λάθος κατά την καταχώρηση.
Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα.
Προστέθηκε στο καλάθι!
Δωρεάν μεταφορικά!Μεταφορικά:
Σύνολο ( προϊόνπροϊόντα)
Επιλέξτε δείγματα ΔΩΡΕΑΝ πριν ολοκληρώστε την παραγγελία σας!