Sisleÿa L'Integral Eye & Lip Contour Cream
-
Λεπτομέρειες
Κρέμα ματιών ολικής αντιγήρανσης, επιδρά στις τρεις διαστάσεις της γήρανσης (περιβαλλοντικές, γενετικές, τρόπου ζωής). Με ένα ισχυρό μείγμα δραστικών συστατικών (Phytostimuline, άνθος κραμέριας, ουρσολικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια σόγιας, εκχύλισμα φύλλων ιτιάς) και εκχύλισμα περσικής ακακίας για ενίσχυση της ενέργειας των κυττάρων. Χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα σε όλες τις παραμέτρους (ρυτίδες, σύσφιγξη, πυκνότητα επίπεδα υγρασίας), ενώ παράλληλα φρεσκάρει το βλέμμα και μειώνει μαύρους κύκλους και οιδήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των χειλιών, για εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων, επαναφορά και επανακαθορισμό του περιγράμματος των χειλιών. Η κρέμα συνοδεύεται από ειδικό μεταλλικό mini roll-on το οποίο διευκολύνει την εφαρμογή και συμβάλλει στην μεγιστοποίηση της απορρόφησης της κρέμας από την επιδερμίδα. Για κάθε τύπο δέρματος, εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ.
-
Πώς χρησιμοποιείται
Εφαρμόστε στα χείλη -
Συστατικά
WATER/EAU (AQUA), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII(SHEA) BUTTER, GLYCERYL MYRISTATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, YDROGENATED POLYISOBUTENE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, CEDRUS ATLANTICA BARK EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, BISABOLOL, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ADENOSINE, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETEARETH-33, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, THYLHEXYLGLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BHT. IL#1A
""
Δημιουργήθηκε το 1976 από τον Hubert d'Ornano, η Sisley είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων καλλυντικών υψηλής ποιότητας ...
