Κατάργηση

REPAIR MY SUMMER HAIR


Τα μαλλιά μετά το καλοκαίρι χρειάζονται λίγη αγάπη παραπάνω! Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες επαγγλεματικές μάρκες για επαναφορά της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν στα δικά σας μαλλιά!

ABSOLUT REPAIR 


Χαρίστε βαθιά περιποίηση στα μαλλιά σας προσφέροντας επανόρθωση και αναζωογόνηση.

Για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

ACIDIC BONDING CONCENTRATE


Ενισχύστε τους αποδυναμένους δεσμούς της τρίχας και επαναφέρετε τη φυσική λάμψη των μαλλιών σας. Εμπλουτισμένη με κιτρικό οξύ για ενδυνάμωση της τρίχας. 

RESISTANCE


Εξατομικευμένη φροντίδα για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, με προϊόντα που αναδομούν τη δομή της τρίχας, ενισχύουν την ανθεκτικότητά της και αποκαθιστούν τη λάμψη και την υγιή όψη τους.

EXTREME


Ενδυνάμωση & αναδόμηση με την must-have σειρά! Επανορθώνει κάθε τύπο ταλαιπωρημένων μαλλιών βελτιώνοντας την συνολική υγιή όψη των μαλλιών. Εμπλουτισμένη με πρωτεϊνη.

NUTRITIVE


Σχεδιασμένη για καθημερινη χρήση κατά των ξηρών μαλλιών. Eμπλουτισμένη με 2 ενεργά συστατικά που καταπολεμούν την έλλειψη θρεπτικών συστατικών από το τριχωτό ως τις άκρες.

ALL SOFT


Η επαγγλεματική λύση για ενυδάτωση και απαλότητα. Εμπλουτισμένη με έλαιο Argan, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, αποτελεί το μυστικό για λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη.