ΤΟ ΠΙΟ COUTURE ΚΟΚΚΙΝΟ

Ένα εικονικό αξεσουάρ εμπνευσμένο από τον Οίκο που τον εφηύρε, το Le Rouge ενσαρκώνει τις αξίες του Givenchy. Η πρέσβειρα της ομορφιάς Givenchy, είναι το πιο couture κραγιόν, ταυτόχρονα διαχρονικό και σύγχρονο. Ένα πραγματικό αξεσουάρ μόδας που διατίθεται σε 3 φινιρίσματα, το Le Rouge είναι το σύμβολο του ανήκει στο Givenchy House.

LE ROUGE SHEER VELVET

Μια εκπληκτική δημιουργία με τόνους couture και ματ φινίρισμα, διαθέσιμη σε 11 αποχρώσεις που φοριούνται εύκολα και 4 αποχρώσεις σε επαναχρησιμοποιήσιμη μορφή. Μια νέα δημιουργία couture που συνδυάζει επιτυχώς το ματ αποτέλεσμα με ζωντανές αποχρώσεις, αντοχή και ενυδατικά χείλη. Το Le Rouge Sheer Velvet τυλίγει τα χείλη με ένα πέπλο χρωστικών που επιτρέπουν την εφαρμογή σε πολλά στρώματα. Με κάθε νέα στρώση που εφαρμόζεται, το ματ χρώμα γίνεται όλο και πιο έντονο.

NO 37, ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

no 37 Rouge Graine

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ

Αξιοποιήστε το κραγιόν σας Le Rouge με το Les Accesoires Couture για ένα αξεσουάρ πιο κομψό από ποτέ. Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο κραγιόν Givenchy σε δύο βήματα. Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν από τις 5 αποχρώσεις που ξαναγεμίζουν. Επιλέξτε τη θήκη Couture που ταιριάζει στο στυλ σας: δερμάτινες ή μοντέρνες εκτυπώσεις. Τα επαναφορτιζόμενα προϊόντα και τα περιβλήματα αγοράζονται ξεχωριστά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

5 εικονικές αποχρώσεις του Le Rouge Givenchy είναι διαθέσιμες στην επαναχρησιμοποιούμενη έκδοση. Σε συνδυασμό με μία από τις θήκες Couture για να εξατομικεύσετε το κραγιόν σας ή να φορτώσετε εύκολα το προϊόν.