Κατάργηση

Good For

Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από τη συλλογή των Good For* προϊόντων

Ο κόσμος της Ομορφιάς αλλάζει. Στη Sephora πιστεύουμε στην ομορφιά που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες Που καινοτομεί, Που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της κάθε μέρα.

Δέσμευσή μας, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε με πλήρη διαφάνεια σε κάθε ανάγκη σας στο μακιγιάζ, την φροντίδα της επιδερμίδας, τα αρώματα.

Με τις νέες μας “GOOD FOR” επιλογές, θα ανακαλύψετε εκατοντάδες προϊόντα που είναι Good For you. Good for a better planet. Good for vegan.

Και κάθε μέρα παίρνουμε ένα νέο σύνολο πρωτοβουλιών. Πάρτε για παράδειγμα την εξέλιξη του προγράμματος ανακύκλωσης. Εκτός από μπουκάλια αρωμάτων, συλλέγουμε τώρα τη συσκευασία σας από προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση.

Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι κάθε μικρό βήμα που γίνεται μετράει. Είμαστε στη μέση μιας μετάβασης. Και μαζί μπορούμε να πάμε πολύ, πολύ πιο μακριά..

Γιατί αυτό είναι επίσης μέρος του THE UNLIMITED POWER OF BEAUTY.

Διαβάστε περισσότερα

Good for you

Ο κανόνας μας που ορίζει τα προϊόντα Good for you*: το μέγιστο των συστατικών φυσικής προέλευσης στις φόρμουλες. Επιλέξαμε εκείνα που περιέχουν τουλάχιστον το 90%, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο το πόσο αποτελεσματική είναι η περιποίηση του δέρματος, πόσο έντονο είναι το μακιγιάζ ή πόσο πρωτότυπα είναι τα αρώματα.

Διαμορφωμένο
με μέγιστο
1%
συνθετικό
άρωμα

Σε αυτήν την κατηγορία, οι φόρμουλες δεν περιέχουν τα παρακάτω συστατικά:

Parabens Cyclic Silicones*, Μεταλλικά έλαια και άλλα παράγωγα πετρελαίου, Θειικά άλατα (SLS και SLES), Ταλκ* BHA/BHT, Triclosan, Άλατα αλουμινίου*, DEA/TEA/MEA/ETA, EDTA και παράγωγα, Παλμιτικό ρετινύλιο, Triclocarban, Βενζοφαινόνη και παράγωγα, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Resorcinol

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

*Κάθε είδους σιλικόμης απουσιάζει από τις φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας


**Συστατικά που απουσιάζουν μόνο σε φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας

– τα προϊόντα μακιγιάζ δεν επηρεάζονται.

Σε αυτήν την κατηγορία, οι φόρμουλες δεν περιέχουν τα ακόλουθα συστατικά:

liste, liste, liste, liste, liste, liste, liste.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

*Κάθε είδους σιλικόμης απουσιάζει από τις φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας


**Συστατικά που απουσιάζουν μόνο σε φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας

– τα προϊόντα μακιγιάζ δεν επηρεάζονται.

Τι καθοδηγεί αυτήν τη συλλογή προϊόντων;

Αυτά τα προϊόντα συμμορφώνονται 100% με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι σήμερα είναι από τους πιο αυστηρούς στον κόσμο. Αυτό μας ταιριάζει, αν σημαίνει ότι φροντίζουμε εσάς. Θέλαμε να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο για να σας υποστηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε αυτόν τον κόσμο ομορφιάς που αλλάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε τη κατηγορία Good for You. Μας κάνει να αντιμετωπίσουμε δύο προκλήσεις:

1. Ψάχνετε προϊόντα που έχουν φόρμουλες με τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

2. Σε περίπτωση αμφιβολίας, αφήστε το: κάναμε την επιλογή, προληπτικά, να απαλλαγούμε από ορισμένα αμφιλεγόμενα συστατικά.


Παραμένουμε όμως σε εγρήγορση και ανοιχτοί: αυτός ο χάρτης εξελίσσεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές προόδους και τις επιστημονικές ανακαλύψεις!


90% συστατικά φυσικής προέλευσης

Ορός, foundation, σαμπουάν, άρωμα... Τι κοινό έχουν; Τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αξιοποιήστε τη δύναμη ενός φυτού ή ενός καρπού, το άρωμα ενός λουλουδιού, τις αρετές ενός ορυκτού.

Good for a better planet

Συστατικά, συσκευασία, πρώτες ύλες... Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε τον πλανήτη! Σας βρήκαμε προϊόντα με υπεύθυνα συστατικά και / ή ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες.

Επαναχρησιμοποιούμενες Συσκευασίες

Τόνοι προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσφέρουν αυτή την πιο φιλική προς το περιβάλλον δυνατότητα. Επιλέγοντας αυτήν την επιλογή αναπλήρωσης, κάνετε καλό στον πλανήτη μειώνοντας τον όγκο των συσκευασιών

Good for vegan

Για να ανταποκριθούμε σε όλες τις πεποιθήσεις, θέλαμε μια συλλογή προϊόντων που παρασκευάζεται χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Kαλό είναι να γνωρίζετε: Από το 2013, τα καλλυντικά προϊόντα που πωλούνται στην Ευρώπη δεν δοκιμάζονται πλέον σε ζώα.

The Good for Makeup revolution

Ανακαλύψτε νέους συμμάχους για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη σας

Φυσικής προέλευσης, vegan ή φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα

Η συλλογή μας από αρώματα που αντικατοπτρίζουν τις δεσμεύσεις μας "Good for"

Good for recycling

Οι δεσμεύσεις της Sephora Collection! Ανακαλύψτε τις ενέργειες.

Δώστε στη συσκευασία σας μια δεύτερη ζωή μέσω της δικής μας

Good for
Recycling
πρωτοβουλίας

Γνωρίζετε τι κάνουμε για την ανακύκλωση της χρησιμοποιημένης συσκευασίας σας; Μπουκάλια αρώματος, αλλά και γυάλινα και πλαστικά βάζα και άλλα - ακόμη και βάζα μακιγιάζ!

Έχουμε αξίες
που κάνουμε πράξη.

Ανακαλύψτε τις δεσμεύσεις της Sephora και τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μια ομορφιά που σέβεται τα άτομα και τα οικοσυστήματα

Οι μάρκες μας δεσμέυονται στο σκοπό: we care for good

Η καμπάνια Sephora Collection ξεκίνησε! Ανακαλύψτε τις πρωτοβουλίες μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους προσπαθούν για το καλό. Μάθετε περισσότερα για τα brands που συμμετέχουν στο πρόγραμμα GOOD FOR της Sephora.

GOOD FOR skin you all

Η φυσικά αποτελεσματική θεραπεία

colorful skincare

Υγιεινή περιποίηση του δέρματος από τη φύση

we care for good

Κάνοντας την ομορφιά πιο βιώσιμη