ΥΠΟΣΧΕΣΗ LA PRAIRIE: σε αναζήτηση της διαχρονικής ομορφιάς και της απέραντης πολυτέλειας,

Η La Prairie προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή κρέμα περιποίησης για την αντιμετώπιση της πηγής του φαινομένου της γήρανσης. Οι εξαιρετικές κρέμες κυττάρων, οι οροί και οι θεραπείες μας προσφέρουν πρωτόγνωρα αποτελέσματα. Αυτή η δέσμευση σε ένα τελετουργικό εξαιρετικής φροντίδας έχει κάνει τη La Prairie την αγαπημένη μάρκα των πιο απαιτητικών γυναικών στον κόσμο.

Platinum Rare
Platinum Rare
Η ασύγκριτη Συλλογή Platinum Rare εμπνεύστηκε από έναν από τους πιο σπάνιους και πολύτιμους πόρους της Γης και μεταμορφώνει όλα τα έντονα ορατά σημάδια γήρανσης. Βυθιστείτε στο σαγηνευτικό κόσμο της Συλλογής Platinum Rare, η οποία θα σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης.
Skin Caviar
Skin Caviar
Από την στιγμή που απλώνονται στην επιδερμίδα, τα προϊόντα της Συλλογής Skin Caviar σας μεταφέρουν σε ένα μέρος αγνής απόλαυσης. Με μεταξένια essences και ορούς, κρέμες πλούσιας αλλά και ανάλαφρης υφής, ειδικές υφές για την ευαίσθητη περιοχή ματιών, μία πλούσια μάσκα και μία θρεπτική κρέμα σώματος – η Συλλογή Skin Caviar προσφέρει την απόλαυση στις αισθήσεις σας, τα προϊόντα Skin Caviar είναι πολυτελή στην αφή, καταπραΰνουν με το ελαφρύ, αλλά χαρακτηριστικό άρωμά τους και έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση – για ένα ασύγκριτο αριστούργημα αισθήσεων.
White Caviar
White Caviar
Οι εκπληκτικές ιδιότητες της συλλογής που χαρίζουν φωτεινότητα και σύσφιξη, ενισχύονται με εκχυλίσματα από το χρυσό χαβιάρι για να προσφέρουν απαλή φωτεινότητα. Ο ανομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας εξομαλύνεται και η επιδερμίδα αποκτά νεανική επιδερμίδα.
Pure Gold
Pure Gold
Η συλλογή Radiance είναι εμπνευσμένη από τον καθαρό χρυσό, την πεμπτουσία της χλιδής. Σπάνια συστατικά αναζωογονούν και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της ομοιόμορφη υφή και φωτεινότητα. Ενεργοποιεί άμεσα τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα που διαρκεί.