Το θρυλικό διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ της Lancôme απομακρύνει το μακιγιάζ (ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα) και τους ρύπους από το πρόσωπο με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Η φόρμουλά του είν ...

Δείτε περισσότερα

Το θρυλικό διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ της Lancôme απομακρύνει το μακιγιάζ (ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα) και τους ρύπους από το πρόσωπο με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Η φόρμουλά του είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και άτομα που φορούν φακούς επαφής, καθώς η αποτελεσματικότητά του συνοδεύεται και από την πιο ευγενική επαφή με το πρόσωπο. Ανακινήστε το μπουκάλι καλά πριν τη χρήση ώστε να ενωθούν οι δύο φάσεις (έλαιο και νερό) και νιώστε την απολαυστική αίσθηση της απόλυτα καθαρής, απαλής επιδερμίδας.
AQUA / WATER / EAU- CYCLOPENTASILOXANE- ISOHEXADECANE- SODIUM CHLORIDE- POLOXAMER 184- HEXYLENE GLYCOL- DIPOTASSIUM PHOSPHATE- BENZYL ALCOHOL- POTASSIUM PHOSPHATE- QUATERNIUM-15- BENZALKONIUM CHLORIDE- PARFUM / FRAGRANCE- CITRONELLOL- GERANIOL

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν

125 ml

Lancôme
Bi-Facil