Ως πραγματικός καλλιτέχνης, ο Φρανσουά Ναρς έχει αντιληφθεί τη σημασία και τη δύναμη του στυλ και της κομψότητας. Έχει αυτό το μοναδικό ταλέντο να ξέρει πώς να αποκαλύπτει την εσωτερική ομορφιά των γυναικών. Για αυτό τον λόγο, και το μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι μάσκα, πρέπει να αποκαλύπτει την εσωτερική ομορφιά της γυναίκας. Αυτό μπορεί να συμβεί από το Natural look μέχρι την απόλυτη υπερβολή, μέσα από την κλασική κομψότητα έως και την εκατό τοις εκατό γοητείας ενός ανθρώπου.Ο Φρανσουά έχει φέρει επανάσταση στα κριτήρια της ομορφιάς.

LIGHT REFLECTING FOUNDATION
LIGHT REFLECTING FOUNDATION

Η επιδερμίδα στο καλύτερο φως της. Μια vegan και απαλή φόρμουλα, που αποτελείται από 70% συστατικά περιποίησης δέρματος, κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος.

RADIANT CREAMY CONCEALER
RADIANT CREAMY CONCEALER

Το απόλυτο bestseller Radiant Creamy Concealer μειώνει την όψη των κύκλων κάτω από τα μάτια και εξουδετερώνει τις ατέλειες σε μπλε και μοβ τόνους για την απόλυτη διόρθωση.

LIGHT REFLECTING POWDER
LIGHT REFLECTING POWDER

Ελαφρύ και εύκολο στην ανάμειξη, η εμβληματική φόρμουλα κλειδώνει το μακιγιάζ στη θέση του όλη μέρα με ένα ανάλαφρο, λαμπερό φινίρισμα.