Κατάργηση

Αποκλειστικά προϊόντα μακιγιάζ -25%

Ανακαλύψτε

Skincare προϊόντα -25%

Ανακαλύψτε

Haircare προϊόντα -25%

Ανακαλύψτε

Sephora Collection -25%

Ανακαλύψτε

Υπηρεσίες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι η Ημέρα των εργένηδων! Κάθε χρόνο, η ημέρα αυτή γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου. Και όταν λέμε "πάρτι", εννοούμε "δώρα". Για να μπορούν οι ελεύθεροι να περιποιηθούν τους εαυτούς τους, η Ημέρα αυτή είναι επίσης μια ημέρα εξαιρετικών προσφορών. Λίγο σαν τη Black Friday. Έλα τώρα, ακόμα και αν είσαι σε σχέση, μπορείς να το εκμεταλλευτείς!

Η Singles' day είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσετε την κατάσταση της εργένικης ζωής σας και να την επιδείξετε με υπερηφάνεια! Οι εργένηδες μαζεύονται για να γιορτάσουν. Με την πάροδο των ετών, η 11.11 έχει γίνει επίσης μια ευκαιρία να κακομάθετε, να περιποιηθείτε ή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας

Ακόμα και η ημερομηνία της Ημέρας των Singles είναι καλά επιλεγμένη. Ναι, η 11η Νοεμβρίου γράφεται επίσης 11.11: όλα τα 1, σύμβολο του ατόμου... Άλλο ένα κλείσιμο του ματιού: το "four ones" προφέρεται όπως το "For one's", που σημαίνει "for single people"

Η ημέρα των εργένηδων προέρχεται από την Κίνα. Το 1993 οι φοιτητές αποφάσισαν να έχουν τη δική τους ημέρα. Κατά κάποιο τρόπο, όπως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μόνο που αντί για μια συνάντηση ένας προς έναν, είναι μια στιγμή με φίλους, για να μοιραστούν παιχνίδια, δραστηριότητες, ευτυχισμένες στιγμές και κυρίως δώρα ... Με την πάροδο των χρόνων, η γιορτή αυτή επεκτάθηκε σε πολλές χώρες!

AANASTASIA AVEDA, BEAUTY BLENDER, BELIF,BRIOGEO, COCO&EVE, DR.JART, ERBORIAN, FENTY, FENTY SKIN, FIRST AID BEAUTY, FRESH, INNISFREE, KENZOKI, KVD, LANEIGE, LIVING PROOF, MAKE UP FOR EVER, MANUCURIST, MARIO BADESCU, MERCI HANDY, MILK, MAKE UP NATASHA DENONA, NUDESTIX, OLAPLEX, OLE HENRIKSEN, PAI, PIXI, SMILE MAKERS, SUNDAY RILEY, TOO FACED, TRULY