Ο TOM FORD είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους σχεδιαστές του αιώνα μας. Μέσα σε λιγότερο από μια εικοσαετία έχει καταφέρει να χτίσει μια υπερπολυτελή μάρκα που ανταποκρίνεται στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές παγκοσμίως. Η μάρκα TOM FORD BEAUTY ξεκίνησε από ένα και μοναδικό άρωμα το 2006, το BLACK ORCHID, και πλέον αποτελείται από μια ολοκληρωμένη συλλογή βραβευμένων αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και skincare.

Η λατρεία του Tom Ford για τη μαύρη ορχιδέα, τον οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου του αρώματος, που σήμερα είναι πια μυθικό: το Black Orchid.

Το Costa Azzurra αντανακλά την ανέμελη απόδραση στη Μεσόγειο, συνδυάζοντας το δροσερό θαλασσινό αέρα με τον καυτό ήλιο πάνω στην επιδερμίδα.

Το Ombré Leather σας ταξιδεύει στην καρδιά της ερήμου της αμερικανικής δύσης. Το μαύρο δέρμα συνδυάζεται με μπαχαρικά, εθιστικά ξύλα και λευκά βρύα.

Για τον Tom Ford, αυτό το άρωμα αιχμαλωτίζει τη δροσερή αύρα, τα δροσερά καθαρά νερά και τα πλούσια φυλλώματα του Portofino στην Ιταλική Ριβιέρα.