Ο TOM FORD είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους σχεδιαστές του αιώνα μας. Μέσα σε λιγότερο από μια εικοσαετία έχει καταφέρει να χτίσει μια υπερπολυτελή μάρκα που ανταποκρίνεται στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές παγκοσμίως. Η μάρκα TOM FORD BEAUTY ξεκίνησε από ένα και μοναδικό άρωμα το 2006, το BLACK ORCHID, και πλέον αποτελείται από μια ολοκληρωμένη συλλογή βραβευμένων αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και skincare.

Noir Extreme
Noir Extreme

Το νέο NOIR EXTREME PARFUM, μια πιο ισχυρή έκφραση του εμβληματικού NOIR EXTREME, μαγνητίζει με τον πικάντικο και ζωηρό αισθησιασμό που αποπνέει και εκφράζει τη δυαδικότητα του εκλεπτυσμένου άνδρα, που θέλει να τραβάει την προσοχή.

Black Orchid
Black Orchid

Η λατρεία του Tom Ford για τη μαύρη ορχιδέα, τον οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου του αρώματος, που σήμερα είναι πια μυθικό: το Black Orchid.

Ombre Leather
Ombre Leather

Το Ombre Leather Parfum συνδυάζει μοναδικά νότες από μαύρο δέρμα με φύλλα βιολέτας και σαγηνευτικό κεδρόξυλο - αιχμαλωτίζοντας τον απελευθερωμένο αισθησιασμό της Αμερικανικής Δύσης.

Neroli Portofino
Neroli Portofino

Για τον Tom Ford, αυτό το άρωμα αιχμαλωτίζει τη δροσερή αύρα, τα δροσερά καθαρά νερά και τα πλούσια φυλλώματα του Portofino στην Ιταλική Ριβιέρα.