Ο TOM FORD είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους σχεδιαστές του αιώνα μας. Μέσα σε λιγότερο από μια εικοσαετία έχει καταφέρει να χτίσει μια υπερπολυτελή μάρκα που ανταποκρίνεται στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές παγκοσμίως. Η μάρκα TOM FORD BEAUTY ξεκίνησε από ένα και μοναδικό άρωμα το 2006, το BLACK ORCHID, και πλέον αποτελείται από μια ολοκληρωμένη συλλογή βραβευμένων αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και skincare.

Café Rose
Café Rose
Μια θύελλα απολαύσεων που πλημμυρίζει τις αισθήσεις. Το Café Rose αποτυπώνει τον αχαλίνωτο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου εμποτισμένου με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ.
Black Orchid
Black Orchid

Η λατρεία του Tom Ford για τη μαύρη ορχιδέα, τον οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου του αρώματος, που σήμερα είναι πια μυθικό: το Black Orchid.

OUD MINERALE
OUD MINERALE

Εκεί που ο ωκεανός συναντά την έρημο και η περιπέτεια συναντά το μυστήριο, μία νέα διάσταση αποκαλύπτεται, το Oud Minérale.

Oud Wood
Oud Wood
Το ξύλο Oud είναι ένα από τα πιο σπάνια, πολύτιμα και ακριβά συστατικά στο οπλοστάσιο ενός αρωματοποιού. Το εξωτικό τριανταφυλλιά και το κάρδαμο δίνουν τη θέση τους σε ένα καπνιστό μείγμα σπάνιου ξύλου ούτι, σανταλόξυλου και βετιβέρ. Τα φασόλια Tonka και το κεχριμπάρι προσθέτουν ζεστασιά και αισθησιασμό.