ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ LOOK BROW LOOK

Από τέλεια φρύδια μέχρι αφράτα φρύδια, η επιλογή είναι μεγάλη! Είτε το θέλετε φυσικό, αφράτο, ίσιο ή ανυψωμένο, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε! Βρείτε το δικό σας στυλ φρυδιών και φροντίστε τα φρύδια σας μακροπρόθεσμα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ VIRTUAL BROW TRY ON

Δοκιμάστε τις τελευταίες μας καινοτομίες με το εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας Brow Try On! Παίξτε εικονικά με τα στυλ και δοκιμάστε τις αποχρώσεις.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΟΓΚΟ ΣΤΥΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

Θέλετε ένα κόλπο για φρύδια με φυσικό όγκο; Χρησιμοποιήστε το μολύβι όγκου Gimme Brow+ με βάση τη πούδρα και τις ίνες για όγκο Ή χρησιμοποιήστε το Gimme Brow+ Gel για φυσικά, αβίαστα φρύδια. Προσθέστε το πάνω από το μολύβι όγκου Gimme Brow+ για έξτρα όγκο φρυδιών!

ΤΟ ΠΙΟ ΧΝΟΥΔΟΤΟ ΣΤΥΛ ΦΡΥΔΙΟΝ

Ήσουν πάντα ερωτευμένη με το μακιγιάζ και θέλεις να δοκιμάσεις τις τάσεις των φρυδιών; Ξεκινήστε μια καλή μέρα για τα φρύδια σας γεμίζοντας φυσικά τα φρύδια σας με το Precisely, My Brow Pencil, για να δημιουργήσετε ένα fluff'in full brow look. Hot tip, τελειώστε με το ολοκαίνουργιο κερί φρυδιών Fluff up.

ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟ ΣΤΥΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

Θέλετε το ανυψωμένο αποτέλεσμα; Αναδημιουργήστε στο σπίτι τέλεια και σχηματισμένα φρύδια με το στυλό μικρογεμίσματος φρυδιών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γεμίσετε και να σμιλέψετε τα φρύδια σας με το Brow POWmade. Τέλος, διαμορφώστε τις τρίχες στη θέση τους με το διάφανο τζελ 24-HR Brow Setter!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ BENEFIT BROW BARS

Έχουμε αναπτύξει μια μοναδική τεχνική, ξεκινώντας με μια προσωπική συμβουλή χαρτογράφησης φρυδιών, για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό σας. Οι ειδικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και πιστοποιούνται για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Και υπέροχα νέα, κάνουμε δωρεάν διάγνωση φρυδιών σε όλα τα Brow Bar!