Σαν Φρανσίσκο. 1976. Οι δίδυμοι Jean & Jane Ford λανσάρουν το εμπορικό σήμα Benefit με τη φιλοδοξία να τραβήξουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε γυναίκας. Η φιλοσοφία τους; «Το χιούμορ είναι το καλύτερο καλλυντικό». Η τρελή ιδέα τους; Δημιουργήστε παιχνιδιάρικα και καινοτόμα προϊόντα για άμεσο αποτέλεσμα ομορφιάς. Το must; Μια μοναδική ιδέα για να μεταμορφώσετε τα φρύδια σας μέσα σε λίγα λεπτά με τα Brow Bars και μια συλλογή από μαγικά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να είσαι στην κορυφή!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Η νούμερο № 1 γκάμα για βελτίωση των φρυδιών στον κόσμο. Ανακαλύψτε την απίστευτη συλλογή Benefit αφιερωμένη στα φρύδια!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΦΡΥΔΙΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Είμαστε εδώ για εσάς και τα φρύδια σας! Η τεχνική μας σε τρία βήματα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί τέλεια φρύδια, προσαρμοσμένα στο σχήμα του προσώπου σας.

MASCARA
MASCARA

Οι βλεφαρίδες σας χρειάζονται όγκο, επιμήκυνση, καμπυλότητα ή ακόμα και ακραία επιμήκυνση; Βρείτε τη σωστή μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σας!

PORE CARE AND PRIMERS
PORE CARE AND PRIMERS

Κάντε περισσότερα για τους πόρους σας και δείτε περισσότερα από το δέρμα σας. Ανακαλύψτε ολόκληρη την POREfessional συλλογή, που βρίσκει λύσεις σε όλες τις ανησυχίες για τους πόρους σας. 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ