ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

Με αγαπημένα primers, ένα σούπερ σκληρυντικό σπρέι και μια ΝΕΑ ολοκληρωμένη συλλογή από λύσεις θετικών για τους πόρους δέρματος στο Pore Care, η Benefit είναι ο συνεργάτης σας στους πόρους!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ:

Το POREfessional Get Unblocked είναι ένα ελαφρύ και μεταξένιο-λείο λάδι καθαρισμού που καθαρίζει τους πόρους και το μακιγιάζ. Θα αφαιρέσει μακιγιάζ ενώ θα ξεμπλοκάρει και θα ξεβουλώσει τους πόρους σας.

Η POREfessional Deep Retreat είναι μια λεία, κρεμώδης μάσκα αργίλου που καθαρίζει τους πόρους για ορατά εκλεπτυσμένο, καθαρό και ματ, υγιές δέρμα. Το καλύτερο κομμάτι? Το δέρμα σας θα αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΡΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΡΩΝ:

Το POREfessional Good Cleanup είναι ένα καθαριστικό αφρού που καθαρίζει τους πόρους! Αφαιρεί ορατά ρύπους, λάδια και ακαθαρσίες για πόρους που φαίνονται μικρότεροι και εκλεπτυσμένοι.

Το POREfessional Tight' N Toned είναι ένας τονωτικός αφρός AHA+PHA που καθαρίζει τους πόρους. Αυτή η φόρμουλα αφρού με φυσαλίδες έχει αίσθηση χωρίς βάρος, απορροφάται γρήγορα και μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με τα δάχτυλα. Οι πόροι σας θα φαίνονται μικρότεροι και το δέρμα σας πιο λείο.

ΛΕΙΑ ΥΦΗ:

Η POREfessional Speedy Smooth είναι μια γρήγορη μάσκα που εξομαλύνει τους πόρους, θα σας κάνει ένα φλας προσώπου σε 5 λεπτά. Η ελαφριά φόρμουλα τζελ μεταμορφώνεται σε άργιλο καθώς καθαρίζει ορατά τους πόρους και βοηθά στη λείανση της ανομοιόμορφης υφής.

Το POREfessional Smooth Sip είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα εξομάλυνσης, θα λειάνει την όψη των πόρων και θα ενυδατώσει το δέρμα σας με την ανάλαφρη και αναζωογονητική υφή του. Η φόρμουλα κρέμας με βάση το νερό γλιστράει ομαλά και ενυδατώνει το δέρμα σας για 12 ώρες.

PORE PRIMERS & SETTER:

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα POREfect με τα POREfessional primer μας για εφαρμογή πριν το μακιγιάζ!

BENEFIT COSMETICS

The Porefessional Lite Primer Face Primer Ultra-Lightweight

Από: € 21,95
THE POREFESSIONAL LITE PRIMER MINI
2 διαθέσιμες αποχρώσεις

BESTSELLER

EXCLUSIVE
1
/5
ΒΗΜΑ 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Συνδυάστε το The POREfessional Get Unblocked για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ με το The POREfessional Good Cleanup για να αφαιρέσετε ρύπους, λάδια και ακαθαρσίες για σχολαστικό διπλό καθαρισμό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

2
/5
ΒΗΜΑ 2: ΤΟΝΩΣΗ

Χρησιμοποιήστε το POREfessional Tight' AND Toned για να βελτιώσετε την εμφάνιση των πόρων.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

3
/5
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Χρησιμοποιήστε το POREfessional Smooth Sip για να ενυδατώσετε το δέρμα και να εξομαλύνετε την όψη των πόρων.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

4
/5
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα POREfessional Deep Retreat για εμφανώς εκλεπτυσμένους και βαθιά καθαρισμένους πόρους.
Καθημερινά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τη μάσκα POREfessional Speedy Smooth για να βελτιώσετε ορατά τους πόρους και να απαλύνετε την ανομοιόμορφη υφή.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

5
/5
ΒΑΣΗ

Προετοιμάστε το δέρμα σας για μακιγιάζ με τα POREfessional primer.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ