ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣΚΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ;

Όγκος, επιμήκυνση, καμπυλότητα, έχουμε την τέλεια μάσκαρα για να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΗ!

They're Real Magnet - έχει ισχυρή επίδραση στην ανύψωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων λόγω της μαγνητικής βούρτσας και της φόρμουλας εμπλουτισμένης με μέταλλα. Συμβουλές ειδικών: μετά την εφαρμογή κάθε στρώματος, αφήστε το να στεγνώσει για EXTREME βλεφαρίδες για λίγα δευτερόλεπτα!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΓΚΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ...ΜΕ ΤΗΝ BAD GAL BANG!

Μια μάσκαρα που δημιουργεί εφέ όγκου, εφαρμόζεται εύκολα και δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες. Ο τύπος περιέχει αεροσωματίδια, ένα από τα ελαφρύτερα υλικά στην τεχνολογία του διαστήματος. Επιτρέπει την εφαρμογή πολλών στρωμάτων για όλο και πιο έντονο αντίκτυπο. Το πινέλο του έχει σχεδιαστεί για να αγγίζει κάθε έτοιμο και να έχει έντονο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ROLLER LASH ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Μια μάσκαρα εμπνευσμένη από το ψαλίδι βλεφαρίδων, προσφέρει καμπυλωτό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα για σέξι εμφάνιση. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πινέλο Hook 'n' Roll έχει μικρές, προσαρμοσμένες τρίχες για να πιάσει, να χωρίσει, να επιμηκύνει και να καμπυλώσειι, ακόμη και τις κοντές και ίσιες βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα διαρκεί 12 ώρες, αφαιρείται εύκολα και περιέχει προβιταμίνη Β5, γνωστή για τις προστατευτικές της ιδιότητες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗ THEY’RE REAL!

Μεγαλύτερες, πιο εντυπωσιακές και πιο σέξι βλεφαρίδες με τη μάσκαρα They're Real! Επιμηκύνει, χωρίζει, δίνει όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες για εντυπωσιακή εμφάνιση! Η γυαλιστερή μαύρη φόρμουλά του δεν ρέει, μεταφέρεται ή στεγνώνει. Η στρογγυλή κεφαλή της βούρτσας καλύπτει τις βλεφαρίδες όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ρίζα για να αυξήσει το μήκος και τον όγκο τους. Ετοιμαστείτε να πείτε αντίο στις ψεύτικες βλεφαρίδες!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗ THEY’RE REAL!

Όγκος; Καμπυλότητα; Επιμύκηνση; Έχουμε τη λύση. Για όλους τους τύπους βλεφαρίδων.