ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Στη Benefit, προσφέρουμε προϊόντα που είναι εύχρηστα και έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τις συνταγές ομορφιάς μας και διασκεδάστε με τα γνωστά μας προϊόντα.

ΜΑΓΝΗΤΙΣΤΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Αποκτήστε βλέμμα που μαγνητίζει με την νέα μάσκαρα They Are Real Extreme Length! Μαγνητίστε όλα τα βλέμματα πάνω σας ακολουθώντας 6 απλά βήματα. Για το δέρμα, ξεκινήστε με το POREfessional primer και μετά κρύψτε τις ατέλειες με το Boiing Cakeless. Για μια υγιή λάμψη, εφαρμόστε σκόνη Hoola και έπειτα ρουζ Galifornia στα μάγουλα. Για τα φρύδια, χρησιμοποιήστε το ακριβές μολύβι για φυσικό αποτέλεσμα. Διορθώστε το με το διαφανές τζελ 24H Brow Setter. Τέλος, εφαρμόστε το They're Real Magnet για εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες.

ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

Ανακαλύψτε τη νέα μάσκαρα μας They Are Real! Εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες. Αποκτήστε βλέμμα που μαγνητίζει με το εξελιγμένο μακιγιάζ 7 βημάτων! Για το δέρμα, ξεκινήστε με το primer POREfessional και μετά καλύψτε τις ατέλειες με το Boiing Cakeless. Για μια υγιή λάμψη, εφαρμόστε τη πούδρα Hoola και στη συνέχεια Dandelion Twinkle highlighter στην κορυφή των ζυγωματικών. Εφαρμόστε το Roller Liner στο βλέφαρο από την εξωτερική έως την εσωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, για ένα δομημένο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το Goof Proof στα φρύδια και στη συνέχεια το Gimme Brow + για να προσθέσετε όγκο. Τέλος, εφαρμόστε τη μάσκαρα They're Real Magnet σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων για εξαιρετική επιμήκυνση.