Η Rihanna δημιουργεί το Fenty Beauty, ένα εμπορικό σήμα «που μιλάει σε όλες τις γυναίκες», εστιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων που παραδοσιακά είναι δύσκολο να φτιαχτούν, προσδιορίζοντας καθολικές αποχρώσεις. Το όραμά του: "Το μακιγιάζ είναι για διασκέδαση και δεν πρέπει να φοριέται από υποχρέωση, ή να δίνει την εντύπωση ότι είσαι στολή. Να είσαι ελεύθερος να αδράξεις ευκαιρίες, να ρισκάρεις, να τολμήσεις κάτι νέο ή διαφορετικό".

BOMB POSSE
BOMB POSSE

Η αγαπημένη σας παλέτα με ουδέτερες και σέξι αποχρώσεις. Κάθε απόχρωση είναι εμπνευσμένη από μια Gloss Bomb, για να ταιριάζει με τη διάθεσή σας και να συμπληρώνει τέλεια την εμφάνισή σας.

GLOSSY POSSE: FANTASY 4SUM
GLOSSY POSSE: FANTASY 4SUM

Μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή τριών mini Gloss Bomb σε νέες ολογραφικές αποχρώσεις. Επιπλέον, μια γυαλιστερή βόμβα πλήρους μεγέθους σε απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί.

DIAMOND BOMB TRIPLE DRIP
DIAMOND BOMB TRIPLE DRIP

Μια παλέτα για το πρόσωπο που περιέχει τις τρεις αποχρώσεις της περίφημης Diamond Bomb. Ένα κύμα λάμψης για πρόσωπο και σώμα.

FENTY SKIN
FENTY SKIN

Ανακαλύψτε το Fenty Skin, τη σειρά περιποίησης δέρματος της Rihanna, σχεδιασμένη να συμπληρώνει τα προϊόντα μακιγιάζ Fenty Beauty.