Η Rihanna δημιουργεί το Fenty Beauty, ένα εμπορικό σήμα «που μιλάει σε όλες τις γυναίκες», εστιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων που παραδοσιακά είναι δύσκολο να φτιαχτούν, προσδιορίζοντας καθολικές αποχρώσεις. Το όραμά του: "Το μακιγιάζ είναι για διασκέδαση και δεν πρέπει να φοριέται από υποχρέωση, ή να δίνει την εντύπωση ότι είσαι στολή. Να είσαι ελεύθερος να αδράξεις ευκαιρίες, να ρισκάρεις, να τολμήσεις κάτι νέο ή διαφορετικό".

FENTY ICON
FENTY ICON

Το Fenty Icon Lipstick είναι φτιαγμένο για να φαίνεται. Η Rihanna επιμελήθηκε 10 αποχρώσεις για την τέλεια σειρά κόκκινων με υψηλή χρωστική, χαμηλής συντήρησης και ουδέτερα για όλους.

SOFT MATTE LONGWEAR FOUNDATION
SOFT MATTE LONGWEAR FOUNDATION

Ένα απαλό ματ, foundation που διαρκεί όλη μέρα, μεσαία έως πλήρη κάλυψη, τώρα σε μια σειρά από 50 αποχρώσεις που ξεπερνά τα όρια.

GLOSS BOMB LIP LUMINIZER
GLOSS BOMB LIP LUMINIZER

Το απόλυτο lip gloss με εκρηκτική λάμψη που έχει τόσο καλή αίσθηση όσο φαίνεται—είναι η ουσιαστική τελική πινελιά στο Fenty Face σας.

FENTY SKIN
FENTY SKIN

Ανακαλύψτε το Fenty Skin, τη σειρά περιποίησης δέρματος της Rihanna, σχεδιασμένη να συμπληρώνει τα προϊόντα μακιγιάζ Fenty Beauty.