Η MAKE UP FOR EVER είναι μια ομάδα make up rtists που δημιουργούν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής απόδοσης προσβάσιμα σε όλους. Αντλούμε τον πλούτο μας από τη διαφορετικότητα και την ατομικότητα και ενθαρρύνουμε τον καθένα να αποκαλύψει και να μεγεθύνει τη μοναδικότητά του. Οι MAKE UP FOR EVER ακαδημίες εκπαιδεύουν περισσότερους από 1.300 μαθητές κάθε χρόνο και αποτελούν το θεμέλιο της μοναδικής και ισχυρής σχέσης μας με τους καλλιτέχνες μακιγιάζ. Στη MAKE UP FOR EVER, είμαστε μια ομάδα, η ομάδα σας και είμαστε εδώ για όλους.

ROUGE ARTIST
ROUGE ARTIST

Δημιουργημένο από κοινού με τους επαγγελματίες μας, το κραγιόν μας με την υπογραφή RED ARTIST δημιουργείται με ένα καινοτόμο σχέδιο υψηλής απόδοσης. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας με ακρίβεια.

Artist Color Palette
Artist Color Palette

Η χρωματική μας παλέτα μακιγιάζ που δημιουργήθηκε από κοινού με τους επαγγελματίες μας είναι μια από τις καλύτερες παλέτες που δημιουργήσαμε ποτέ. Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα αυτού του προϊόντος παρακάτω.

HD SKIN, OUR UNDETECTABLE LINE
HD SKIN, OUR UNDETECTABLE LINE

Η σειρά μας HD SKIN διαθέτει μια νέα γενιά προϊόντων για την επιδερμίδα. Έχουμε συνεργαστεί με τους καλύτερους καλλιτέχνες μακιγιάζ μας για να τα δημιουργήσουμε. Παρέχουν φυσικό φινίρισμα και τέλειο αποτέλεσμα για όλους τους τύπους και τόνους δέρματος.

AQUA RESIST
AQUA RESIST
Ανακαλύψτε το AQUA RESIST, τη γκάμα μας από υψηλής ποιότητας αδιάβροχα προϊόντα. Από μολύβια μεγάλης διάρκειας μέχρι κρεμ σκιές, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.