Κατάργηση

Ιδέες Δώρων

Ανακαλύψτε

Επαναγεμιζόμενα αρώματα

Στα Sephora, αγαπάμε τις ιστορίες που διαρκούν, και αυτό συμβαίνει δίνοντάς σας τη συνειδητή ευκαιρία να ξαναγεμίσετε το άρωμά σας.

Η ιστορία αγάπης που μοιράζεστε με το άρωμά σας είναι μοναδική, κάντε την να διαρκέσει για πάντα!

Love Yourself

Ανακαλύψτε

Υπηρεσίες

FAQ

Είναι η μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι! Αυτή τη μέρα σε πολλές χώρες, όσοι αγαπιούνται το λένε, γράφουν κάρτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουν ο ένας στον άλλο δώρα...Είναι η ευκαιρία να κακομάθουν το άτομο που κέρδισε την καρδιά τους... ή να κάνουν γνωστά τα συναισθήματά τους αν δεν είναι ήδη έτσι. Μπορείς να είσαι λίγο ρομαντικός/ή ή πολύ!!

Στις 14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο! Αρκετοί θρύλοι εξηγούν αυτή την ημερομηνία. Ένας από αυτούς: Ο Βαλεντίν ήταν ιερέας, που του άρεσε να παντρεύει ζευγάρια... κρυφά! Η αγάπη πιο δυνατή από όλα... Δυστυχώς, καταδικάστηκε που τόλμησε να το κάνει αυτό. Εκτελέστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 270 (ναι, πάει πολύ πίσω!), και έτσι έγινε ο προστάτης των ερωτευμένων και αυτή η ημερομηνία έμεινε στην ιστορία.

Χαρίστε τα με μια ιδέα δώρου που τα κάνει ακόμα πιο υπέροχα! Μακιγιάζ που τις κάνει να χαμογελούν, περιποίηση δέρματος που τις κάνει να λάμπουν... Υπέροχες ιδέες για δώρα αγάπης για εκείνη! Χωρίς να ξεχνάμε το must-have: σετ δώρου αρωμάτων! Παρεμπιπτόντως, είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα για δώρο για τους άνδρες για γίνουν κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητοι.

Μια υπέροχη ιδέα δώρου για τους άνδρες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: αυτό που αντανακλά την προσωπικότητά τους! Αυτό είναι που τους κάνει μοναδικούς... Σκεφτείτε λοιπόν να τους χαρίσετε ένα ανδρικό άρωμα που θα σας συνεπαίρνει (ακόμα περισσότερο) κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά τους. Διαφορετικά, τι γίνεται με λίγη περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να παραμένουν υπέροχοι; Ουάου!

Ο κόσμος των ηλεκτρονικών αγορών έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που ψωνίζουμε. Μόλις επιλέξετε την τέλεια ιδέα δώρου για εκείνον ή εκείνη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το επόμενο βήμα είναι να περιμένετε με ανυπομονησία την παράδοσή του. Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί απευθείας στο σπίτι σας ή στη διεύθυνση της επιλογής σας, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή παράδοσης που διατίθεται στο Sephora.gr μπορείτε επίσης να επιλέξετε την παραλαβή από το πλησιέστερο κατάστημα ομορφιάς. Αν προτιμάτε την παράδοση στο σπίτι, μπορείτε να περιμένετε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε 5-7 εργάσιμες ημέρες- ωστόσο, αν ψωνίζετε για δώρα της τελευταίας στιγμής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η υπηρεσία Click & Collect θα είναι η σωτηρία σας: στην πραγματικότητα, η αγορά σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή στο κατάστημα μόλις 2 ώρες μετά την παραγγελία σας!