Κατάργηση

Αγάπη χωρίς όρια

Στις 14 Φεβρουάριου γιορτάζουμε την αγάπη δίχως κανόνες και περιορισμούς!

Η μέρα του Αγίου βαλεντίνου ήρθε, και σας δίνουμε την ευκαιρία να αναδείξετε την αγαπη σας προς τους αγαπημένους σας με απεριόριστες επιλογές δώρων για εκείνη & εκείνον. Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης και αρωμάτων για να διαλέξετε, και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αγάπης.

Διάβασε περισσότερα

Hot αρώματα

Ανακαλύψτε τα

Μακιγιάζ χωρίς κανόνες

Θέλετε μια ανατροπή της beauty ρουτίνας σας;
Οι make-up artists της Sephora Pro-Team δεν ακολουθούν κανόνες και χρησιμοποιούν τη φαντασία τους! Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και τα προϊόντα τους για το πιο αιχμηρό λουκ.

Ανακαλυψτε τα

Οι Υπηρεσίες μας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι η μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι! Αυτή τη μέρα σε πολλές χώρες, όσοι αγαπιούνται το λένε, γράφουν κάρτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουν ο ένας στον άλλο δώρα...Είναι η ευκαιρία να κακομάθουν το άτομο που κέρδισε την καρδιά τους... ή να κάνουν γνωστά τα συναισθήματά τους αν δεν είναι ήδη έτσι. Μπορείς να είσαι λίγο ρομαντικός/ή ή πολύ!!

Στις 14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο! Αρκετοί θρύλοι εξηγούν αυτή την ημερομηνία. Ένας από αυτούς: Ο Βαλεντίν ήταν ιερέας, που του άρεσε να παντρεύει ζευγάρια... κρυφά! Η αγάπη πιο δυνατή από όλα... Δυστυχώς, καταδικάστηκε που τόλμησε να το κάνει αυτό. Εκτελέστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 270 (ναι, πάει πολύ πίσω!), και έτσι έγινε ο προστάτης των ερωτευμένων και αυτή η ημερομηνία έμεινε στην ιστορία.

Χαρίστε τα με μια ιδέα δώρου που τα κάνει ακόμα πιο υπέροχα! Μακιγιάζ που τις κάνει να χαμογελούν, περιποίηση δέρματος που τις κάνει να λάμπουν... Υπέροχες ιδέες για δώρα αγάπης για εκείνη! Χωρίς να ξεχνάμε το must-have: σετ δώρου αρωμάτων! Παρεμπιπτόντως, είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα για δώρο για τους άνδρες για γίνουν κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητοι.

Μια υπέροχη ιδέα δώρου για τους άνδρες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: αυτό που αντανακλά την προσωπικότητά τους! Αυτό είναι που τους κάνει μοναδικούς... Σκεφτείτε λοιπόν να τους χαρίσετε ένα ανδρικό άρωμα που θα σας συνεπαίρνει (ακόμα περισσότερο) κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά τους. Διαφορετικά, τι γίνεται με λίγη περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να παραμένουν υπέροχοι; Ουάου!

Ακριβώς στο γραμματοκιβώτιό σας! Ανάλογα με την επιλογή παράδοσης, θα λάβετε την παραγγελία σας σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.