Πιστεύουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα, αλλά συχνά οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας εμποδίζουν να ζήσουμε πλήρως στο παρόν, και γι'αυτό αποστολή μας είναι να σας ενθαρρύνουμε να επιβραδύνετε αυτούς τους ρυθμούς. Εμπνευσμένα από τις αρχαίες ανατολίτικες παραδόσεις και διαποτισμένα με αρώματα που δημιουργήθηκαν από τους καλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο, τα προϊόντα μας σας βοηθούν να μεταμορφώσετε τις καθημερινή σας ρουτίνα και να απολαύσετε τις σημαντικές στιγμές.

ΣΩΜΑ & ΜΠΑΝΙΟ
ΣΩΜΑ & ΜΠΑΝΙΟ

Μετατρέψτε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας σε μια πραγματική στιγμή ευεξίας με τη συλλογή περιποίησης σώματος και μπάνιου.

ΣΠΙΤΙ
ΣΠΙΤΙ

Δημιουργήστε έναν παράδεισο γαλήνης με τη συλλογή σπιτιού. Μικρά ή μεγάλα αρωματικά ξυλάκια, κεριά ή σετ περιποίησης χεριών θα φέρουν μια εκλεπτυσμένη νότα στο σπίτι σας.

REFILLS
REFILLS

Ανακαλύψτε τα οικολογικά ανταλλακτικά μας που σας φροντίζουν ενώ φροντίζουν το περιβάλλον.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές θεραπείες των αρχαίων Ιάπωνων πολεμιστών, το Samurai Ritual είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες. Βρείτε τα καθημερινά σας απαραίτητα για το σώμα, το πρόσωπο και το ξύρισμα.