Κατάργηση

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ PARFUM D’EAU


Ένα αποκλειστικό & πρωτοποριακό, νέο άρωμα, ένα συμπύκνωμα λουλουδιών και νερού για έντονο και πλούσιο αρωματικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και πρωτόγνωρη φυσική αίσθηση.


Μια πρωτοποριακή σύνθεση που καταφέρνει να ενσωματώσει ένα άρωμα υψηλής συγκέντρωσης σε μια υδάτινη βάση για έντονο αρωματικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Πιο κοντά στα λουλούδια, αυτό το μπουκέτο έχει πιο φυσική, αυθόρμητη και δροσερή αίσθηση. Εφαρμόζεται γενναιόδωρα σαν αρωματικό πέπλο και γίνεται ένα με το δέρμα, παραμένοντας αναλλοίωτο ολόκληρη την ημέρα.


ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΝΕΡΟ, AYTO EINAI TO ΜΥΣΤΙΚΟ

Το μπουκέτο λευκών λουλουδιών του J’adore αποκτά νέα διάσταση και τελειοποιείται στη νέα σύνθεση με βάση το νερό. Το άνθος πορτοκαλιάς από την περιοχή Vallauris, που προέρχεται από το αποκλειστικό κτήμα του Οίκου, εμπλουτίζει με τη φρεσκάδα του τις ηλιόλουστες νότες γιασεμιού Sambac και τις βελούδινες νότες μανόλιας. Ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα που ξεχειλίζει από φυσική αίσθηση.

ΤΟ PARFUM D’EAU ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ EAU DE PARFUM

Ανακαλύψτε το νέο βελούδινο και πλούσιο λευκό μπουκέτο του Parfum d'eau, καθώς και το εμβληματικό φωτεινό μπουκέτο του J’adore eau de Parfum.

Δύο τέλειες συνθέσεις, που τιμούν τα ομορφότερα λουλούδια του κόσμου.

J’ADORE, ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ολοκληρώστε το τελετουργικό αρωματισμού με το εξαιρετικό Έλαιο Ντους J'adore και την Κρέμα Σώματος J'adore για θρέψη, που προσφέρουν αυθεντικές στιγμές απόλαυσης και παρατείνουν τις λουλουδάτες νότες του νέου αρώματος J’adore.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΑΣ


DIOR

Dior Prestige La Crèmeαποκτηστε τη

DIOR

Dior Forever Foundationαποκτηστε το

DIOR

Rouge Dior Lipstick
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ