Η Drunk Elephant είναι διαφορετική

Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά που ωφελούν την υγεία του δέρματος ή υποστηρίζουν την ακεραιότητα των τύπων μας. Επιλέγουμε τα συστατικά μας με βάση τη βιοσυμβατότητα, τα προϊόντα μας δημιουργούνται για να αναμειγνύονται.

The Suspicious 6

Επικεντρωνόμαστε στα επίπεδα pH, στην εύρεση των κατάλληλων τύπων για κάθε δέρμα, με χαμηλή μοριακή δομή που απορροφάται εύκολα και σε αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν και διατηρούν όξινο το "μανδύα" του δέρματος.

Αποκτήστε ένα #DRUNKBREAK με Drunk Elephant

Έτσι γεννήθηκε το κίνημα #barewithus🐘 στο Instagram. Αυτή η συλλογή selfies αποκαλύπτει πρόσωπα χωρίς μακιγιάζ και ακολουθεί την πρόοδο των ανθρώπων που, χάρη στα προϊόντα Drunk Elephant, όχι μόνο ανακτούν τη λάμψη του δέρματος τους, αλλά κυρίως έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Έτοιμο για ανάμειξη

Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται: αυτό που ονομάζουμε κάνοντας smoothie. (Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα μας, εκτός από τα αντηλιακά Umbra,, τα οποία παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος για να το προστατεύσουν.)

"Δεδομένου ότι δεν μπορούσα να βρω ένα προϊόν χωρίς ύποπτα συστατικά (Suspicious 6 ™), αποφάσισα να το δημιουργήσω μόνος μου." - Tiffany Masterson, ιδρυτής της Drunk Elephant