Η διαφορά της Drunk Elephant

Τηρούμε τη δέσμευση να χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά που είτε ωφελούν άμεσα την υγεία της επιδερμίδας, είτε υποστηρίζουν την ακεραιότητα της κάθε σύνθεσής μας. Δεν λαμβάνουμε ποτέ υπόψη το αν κάτι είναι συνθετικό ή φυσικό, αλλά αντίθετα επιλέγουμε συστατικά βάσει της βιοσυμβατότητας.

The Suspicious 6

Γι’ αυτόν τον λόγο, εστιάζουμε σε υγιή επίπεδα pH, συνθέσεις που αναγνωρίζονται από την επιδερμίδα, μικρές μοριακές δομές που απορροφώνται εύκολα, και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν και διατηρούν επίσης τον όξινο μανδύα της επιδερμίδας. Ωστόσο, τα στοιχεία που δεν χρησιμοποιούμε στη σύσταση των προϊόντων μας είναι το ίδιο σημαντικά με αυτά που χρησιμοποιούμε, κατά συνέπεια, δεν θα βρείτε ποτέ αυτά που εμείς ονομάζουμε Suspicious 6™ (αιθέρια έλαια, οινόπνευμα ξήρανσης, σιλικόνες, χημικά αντηλιακά, αρώματα/χρωστικές, SLS) στις σειρές μας.

Κάντε ένα Drunk Break

Πιστεύουμε ότι αυτά τα έξι ευρείας χρήσης συστατικά βρίσκονται στη ρίζα σχεδόν κάθε δερματικού προβλήματος και ότι, όταν τα αφαιρείτε τελείως από την καθημερινότητά σας —δηλαδή, όταν κάνετε ένα διάλειμμα Drunk Elephant Break—μπορείτε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας, ώστε να επανέλθει στην πιο υγιή και ισορροπημένη της κατάσταση. Αυτό το σχήμα απόρριψης ορισμένων συστατικών ωφελεί όλους τους τύπους δέρματος και ενέπνευσε το κίνημα #barewithus στο Instagram, μια συλλογή από selfie με καθαρό, γυμνό πρόσωπο, που περιγράφει το ταξίδι με την Drunk Elephant ορισμένων ανθρώπων, που όχι μόνο απέκτησαν πιο υγιή επιδερμίδα, αλλά κέρδισαν, κυρίως, μια πιο υγιή αυτοπεποίθηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Ανάμειξη προϊόντων, ο νέος τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας

Όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να αναμειγνύονται μεταξύ τους, μέθοδος γνωστή και ως smoothies περιποίησης της επιδερμίδας. (Αυτό ισχύει για όλα μας τα προϊόντα εκτός από τα αντηλιακά Umbra, που καλύπτουν την επιδερμίδα, κρατώντας την προστατευμένη.)

«Δεν μπορούσα όμως να βρω προϊόντα που να μην περιέχουν τουλάχιστον ένα από τα Suspicious 6, οπότε αποφάσισα να τα φτιάξω η ίδια.» - Tiffany Masterson, Ιδρύτρια