Το Drunk Elephant δεσμεύεται να χρησιμοποιεί μόνο συστατικά που ωφελούν την υγεία του δέρματος ή που ενισχύουν τη σύνθεση των προϊόντων μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζουμε σε υγιή επίπεδα pH, σκευάσματα κατάλληλα για κάθε δέρμα, με μικρή, εύκολα αφομοιώσιμη μοριακή δομή και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν και διατηρούν επίσης τον όξινο μανδύα του δέρματος. Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται μεταξύ τους - αυτό που ονομάζουμε κάνοντας smoothie - για να αποκαλύψουν όλη τη λάμψη και την υγεία του δέρματος.

DRUNK ELEPHANT
DRUNK ELEPHANT

Οι τύποι μας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με συνέργεια. Αυτό ονομάζεται "smoothie προσώπου". Ακούστε λοιπόν το δέρμα σας: οι ανάγκες του ποικίλλουν από καιρό σε καιρό.

SKINCARE SMOOTHIES
SKINCARE SMOOTHIES

Χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά ευεργετικά για την υγεία του δέρματος, τα οποία πληρούν τα πρότυπα που έχουν τεθεί για τις φόρμουλες μας. Πιστεύουμε ότι το υγιές δέρμα είναι χαρούμενο δέρμα.


MINI
MINI

Κάντε ένα διάλειμμα με το Drunk Elephant Break. Χρησιμοποιώντας μόνο αυτό το κιτ μπορείτε να επαναφέρετε την υγιή, ισορροπημένη και λαμπερή εμφάνιση του δέρματός σας.