ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Έχω ζήσει και ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ήθελα να βεβαιωθώ ότι η Fenty Skin προσφέρει το καλύτερο όσον αφορά τα συστατικά. Θέλαμε οι φόρμουλες να είναι αποτελεσματικές, ασφαλείς, καθαρές, να σέβονται και να γιορτάζουν αυτά που έχει να προσφέρει ο πλανήτης ».

- RIHANNA

1
/5
ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ

Όταν η Rihanna είναι στο σπίτι, της αρέσει να πίνει χυμό κεράσι από τα Μπαρμπάντος για επιπλέον ενέργεια. Γνωστά ως acerola, αυτά τα τροπικά κεράσια περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια, η οποία εξασφαλίζει τη λάμψη του δέρματος.

Ανακαλύψτε το προϊόν

2
/5
ΣΤΑΦΙΔΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Για περισσότερα από 1000 χρόνια, αυτό το φυτό χρησιμοποιείται στην Ασία ως φάρμακο κατά του hangover. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση.

Ανακαλύψτε το προϊόν

3
/5
NIACINAMIDE

Γνωστό ως βιταμίνη Β3, αυτό το συστατικό βοηθά στη μείωση της εμφάνισης καφέ κηλίδων,εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και καταπολεμά την γυαλάδα.

Ανακαλύψτε το προϊόν

4
/5
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το HA, που βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας, βοηθά στη διατήρηση και τη δέσμευση της υγρασίας για να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο και σφριγηλό – το κλειδί για να δείχνει πάντα ξεκούραστο.

Ανακαλύψτε το προϊόν

5
/5
MIRT LAMAIOS AUSTRALIAN

Οι Αυστραλοί χρησιμοποιούσαν εδώ και καιρό αυτό το όμορφο ανθισμένο φυτό στις θεραπευτικές τους παραδόσεις. Συμβάλλει στη ρύθμιση της περίσσειας σμήγματος και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση πόρων.

Ανακαλύψτε το προϊόν