Ένα σύγχρονο παραμύθι, ένα μαγικό άρωμα για ρομαντικές πριγκίπισσες.Μαγεμένο άρωμα με φρουτώδες και λαχταριστές πινελιές, το Nina είναι ένα απόλυτο αντικείμενο του πόθου που αποκαλύπτει στο δέρμα ακατ ...

Δείτε περισσότερα

Eau de Toilette Vaporisateur 30 ml

3137370205029

42,50 €
Eau de Toilette Vaporisateur 50 ml

3137370180333

62,95 €
Eau de Toilette Vaporisateur 80 ml

3137370180760

77,50 €
Ένα σύγχρονο παραμύθι, ένα μαγικό άρωμα για ρομαντικές πριγκίπισσες.Μαγεμένο άρωμα με φρουτώδες και λαχταριστές πινελιές, το Nina είναι ένα απόλυτο αντικείμενο του πόθου που αποκαλύπτει στο δέρμα ακαταμάχητες νότες. Ένα απολαυστικά μαγευτικό ελιξίριο, εμπνευσμένο από το ζαχαρωμένο μήλο, ανάμεσα σε μαλακή σάρκα και τραγανιστή επικάλυψη, για να γοητεύσει και να σαγηνεύσει.
Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté.

ALCOHOL DENAT.,PARFUM (FRAGRANCE),AQUA (WATER),ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,LIMONENE,BUTYLPHENYL, METHYLPROPIONAL,LINALOOL,CITRAL,COUMARIN,ISOEUGENOL Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν

Eau de Toilette Vaporisateur 80 ml

Nina Ricci
Nina - Eau de Toilette