Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ LA MER

Μια θεραπευτική ιστορία εμπνευσμένη από τη δύναμη αναγέννησης της θάλασσας. Ανακαλύψτε το μυστικό ενός θαύματος, αυτό της Crème de la Mer και τη δύναμη κυτταρικής ανανέωσης του Miracle Broth™.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το ταξίδι ξεκίνησε όταν ο Dr. Max Huber υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού πειράματος και εμπνεύστηκε να γράψει τη δική του ιστορία. Αστροφυσικός την ημέρα, ονειροπόλος το βράδυ, έθεσε ως στόχο να ξεκλειδώσει τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας που τόσο αγαπούσε. Χρειάστηκαν 6,000 πειράματα και 12 χρόνια έρευνας για μια ανακάλυψη ζωής – μια διαδικασία ζύμωσης που μεταμόρφωσε τα θαλάσσια φύκη και άλλα αγνά συστατικά, στο Miracle Broth™.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ

Τα πολύτιμα φύκη του Ειρηνικού συνδυάζονται με άλλα φυσικά συστατικά όπως ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο ή έλαια εσπεριδοειδών. Μια βιοζύμωση που διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες, δημιουργεί ένα σύνολο πολύ μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του. Έτσι γεννήθηκε το Miracle Broth™ του Dr. Max Huber, και παραμένει αναλλοίωτο μέχρι σήμερα. Βρίσκεται στην καρδιά της θρυλικής και πολυπόθητης Crème de la Mer και σε όλα τα προϊόντα La Mer.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Η Crème de la Mer περιέχει το ελιξίριο - Miracle Broth™. Το ελιξίριο με τη δύναμη κυτταρικής ανανέωσης καταπραΰνει και δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα προσφέροντας φυσική, υγιή λάμψη.