ΤΑ ESSENTIALS

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης La Mer, εμπλουτισμένα με Miracle Broth™ και έτοιμα να προσφέρουν στην επιδερμίδα σας αναζωογόνηση, στοχευμένη ανανέωση και την ενυδάτικη επούλωση της La Mer.

1
/4
The Treatment Lotion

Το κύμα αυτό ενυδάτωσης, εντάσσει τη φροντίδα στην περιποίησής σας. Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλά σας ή σε ένα βαμβάκι. Απλώνετε ταμποναριστά στην επιδερμίδα.

LA MER

The Moisturizing Cream

Από: € 47,96
60ml
5 προϊόντα διαθέσιμα

- 50%
2
/4
The Concentrate

Ορός ενδυνάμωσης, ορατής καταπράυνσης και προστασίας. Εφαρμόζετε μία μικρή ποσότητα στα δάκτυλά σας. Πιέζετε απαλά και κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 

LA MER

The Moisturizing Cool Gel Cream

Από: € 47,96
MOISTURIZING COOL GEL CRM 60ML
3 προϊόντα διαθέσιμα

NEW
- 50%
3
/4
The Eye Concentrate

Ενυδατική κρέμα μειώνει ορατά  την όψη των μαύρων κύκλων και  λεπτών γραμμών. Δύο φορές την ημέρα, τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα στο ειδικό applicator και κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια για να ενεργοποιήσετε την μικροκυκλοφορία. Το αγαπημένο μας tip ομορφιάς; Αποθηκεύστε το applicator στο ψυγείο για 3 έως 5 λεπτά για να απολαύσετε την πιο δροσερή εμπειρία στην καθημερινή περιποίηση των ματιών σας.

LA MER

The Moisturizing Soft Cream

Από: € 90,94
60ml
3 προϊόντα διαθέσιμα

- 50%
4
/4
Crème De La Mer The Moisturizing Cream

Αποκαθιστά την ξηρότητα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.
Το μυστικό ενεργοποίησης της Crème de la Mer με Miracle Broth™ βρίσκεται στην χαλαρωτική τελετουργία εφαρμογής της. Θερμάνετε την κρέμα για μερικά δευτερόλεπτα ανάμεσα στα δάκτυλά σας μέχρι να γίνει διάφανη, στη συνέχεια πιέζετε απαλά στην επιδερμίδα σας.

- 50%