Κατάργηση

Sephora Black Friday 2022

Η Black Friday 2022 είναι εδώ! Αυτή η παράδοση ήρθε σε εμάς από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πλέον δεν μπορούμε χωρίς αυτήν!

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε διάφορα δώρα στον εαυτό σας και όχι μόνο, σε πολύ χαμηλές τιμές. Ειδικά στα Sephora, η εβδομάδα της Black Friday θα σας μείνει αξέχαστη με πολλές προσφορές στα αγαπημένα σας αρώματα, προϊόντα περιποίησης και στα αγαπημένα σας brands μακιγιάζ. Η καλύτερη & πολυαναμενόμενη βδομάδα αγορών ήρθε, τι περιμένετε λοιπόν;

Διάβασε περισσότερα

Aποκλειστικά Brands-Black Friday προσφορές

Ανακαλύψτε

Sephora Collection-Black Friday προσφορές

Ανακαλύψτε

Επώνυμες Μάρκες-Black Friday προσφορές

Ανακαλύψτε

Οι Υπηρεσίες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Black Friday είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1960. Υιοθετήθηκε στη Ελλάδα το 2016 και η ημέρα αυτή δεν είναι καθόλου σκοτεινή, όπως υποδηλώνει το όνομά της. Αντιθέτως! Η Black Friday είναι η έναρξη της περιόδου εκπτώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η Black Friday είναι το πιο αναμενόμενο εμπορικό γεγονός του χρόνου, με τις περισσότερες προσφορές και τις μεγαλύτερες εκπτώσεις όλου του έτους.

Τη δεκαετία του 1960, οι Αμερικανοί αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν τον όρο " Black Friday" για να περιγράψουν τα τεράστια πλήθη που κατέκλυζαν τους δρόμους των πόλεων την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών, καθώς οι άνθρωποι άρχιζαν τα εορταστικά τους ψώνια. Το όνομα καθιερώθηκε, και σήμερα οι εκπτώσεις της Black Friday είναι θρυλικές σε όλο τον κόσμο.

Στα Sephora η 22η Νοεμβρίου 2022 σηματοδοτεί την έναρξη των καλύτερων προσφορών της Black Friday! Ξεκινάμε στις 22/11 με προσφορές αποκλειστικά στο APP και από 23/11 σε όλο το δίκτυο.

Αυτές οι hot προσφορές θα διαρκέσουν από 22/11 με αποκορύφωμα την Cyber monday 28/11.

Διαφορά; Πολύ μικρή. H Cyber Μonday είναι η Δευτέρα που έρχεται αμέσως μετά το τέλος της εβδομάδας της Black Friday με την μόνη διαφόρα οτι οι προσφορές θα ισχύουν μόνο για online αγορές