Κατάργηση

DIOR FOREVER, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΪΚΑΠ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ¹ ΣΥΝΘΕΣΗ


Το Dior Forever είναι το υγρό μέικαπ με καθαρή¹ σύνθεση για 24ωρη² διάρκεια και αποτέλεσμα υψηλής τελειότητας. Χάρη στη βάση που αποτελείται κατά 86%³ από εκχυλίσματα λουλουδιών με ιδιότητες περιποίησης, μεταμορφώνει ορατά το δέρμα και το ομορφαίνει ημέρα με την ημέρα. Για αψεγάδιαστη όψη, υιοθετήστε τη ρουτίνα ομορφιάς Dior Forever σε συνδυασμό με το primer και το κονσίλερ Dior Forever Skin Correct.

DIOR FOREVER SKIN GLOW

ΜΕΪΚΑΠ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ 24ΩΡΗ² ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Dior Forever Skin Glow

24ωρη διάρκεια - Yψηλή τελειότητα

Περιποίηση δέρματος με εκχύλισμα λουλουδιών

Το Dior Forever Skin Glow χαρίζει επιδερμίδα με λάμψη υψηλής τελειότητας που διαρκεί όλη την ημέρα, σφραγίζοντας την υγρασία. Η υφή του δέρματος λειαίνεται, οι πόροι συσφίγγονται, και η επιδερμίδα δείχνει πιο ομοιόμορφη. Η τεχνολογία μακράς διάρκειας εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακιγιάζ που διατηρείται αναλλοίωτο για 24 ώρες², ακόμα και σε συνθήκες ζέστης ή υγρασίας.ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΑΤ ΜΕΪΚΑΠ FOREVER ΓΙΑ 24ΩΡΗ² ΥΨΗΛΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Dior Forever

24ωρη διάρκεια - Yψηλή τελειότητα

Περιποίηση δέρματος με εκχύλισμα λουλουδιών

Το Dior Forever είναι το μέικαπ που προσφέρει στο δέρμα 24ωρο², απόλυτα σταθερό ματ αποτέλεσμα και έλεγχο της λιπαρότητας: το δέρμα διορθώνεται οπτικά και αποκτά ματ όψη. Οι πόροι συσφίγγονται, και το δέρμα δείχνει πιο όμορφο ημέρα με την ημέρα.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ¹ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ 24ΩΡΗ⁴ ΥΨΗΛΗ ΚΑΛΥΨΗ

Dior Forever Skin Correct

24ωρη διάρκεια - 24ωρη ενυδάτωση

Πλήρη κάλυψη

Για να τελειοποιήσει τη ρουτίνα Forever, ο Dior παρουσιάζει το εμβληματικό κρεμώδες κονσίλερ για υψηλή κάλυψη μακράς διάρκειας σε μια ανανεωμένη ενυδατική και απόλυτα σταθερή έκδοση με 96%⁵ συστατικά φυσικής προέλευσης.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL, ΟΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Dior Forever Glow & Velvet Veil

Βάσεις μακιγιάζ για υψηλή τελειότητα

24ωρη ενυδάτωση & λάμψη - 97% συστατικά φυσικής προέλευσης

Ανακαλύψτε τη βάση μακιγιάζ Dior Forever Veil σε δύο αποτελέσματα: βελούδινο ματ και λαμπερό. Προετοιμάζει την επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ για τελειότητα μακράς διάρκειας. Το Dior Forever Glow Veil προσφέρει 24ωρη⁶ διάρκεια και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό. Το Dior Forever Velvet Veil προσφέρει 24ωρη⁷ ματ όψη και αποτέλεσμα οπτικής διόρθωσης.

ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

DIOR

Capture Totale Le Sérum Anti-Aging Serum Firmness, Youth and Radiance

€ 114,95 € 91,91
CAPTURE TOTALE LE SERUM 30ML
2 προϊόντα διαθέσιμα

DIOR

Dior Forever No-Transfer 24h Matte Foundation Enriched with Skincare Clean

€ 59,95 € 47,94
2N
31 διαθέσιμες αποχρώσεις

DIOR

Dior Forever Skin Correct 24h Wear Concealer No Transfer

€ 40,95 € 32,74
00 Neutral + 11 ml
26 διαθέσιμες αποχρώσεις

¹ Καθαρή σύνθεση: αυστηρά επιλεγμένα συστατικά. Αυτό το μέικαπ νέας γενιάς συμμορφώνεται πλήρως με τον χάρτη υπεύθυνων συνθέσεων Dior, αποκλείοντας από τη σύνθεσή του τα παρακάτω συστατικά: BHA (Βουτυλιωμένη υδροξυανισόλη), ΚυκλοεξασιλοξάνηΚυκλοπεντασιλοξάνη, Φθαλικό διαιθυλεστέρα

Συντηρητικά που απελευθερώνουν φορμαλδεΰδη, ΟμοσαλάτηΦοινικέλαιο και παράγωγα φοινικελαίου χωρίς πιστοποίηση RSPO* (*Roundtable on Sustainable Palm Oil

Συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένα είδη (ΓΤΟ* – *Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί), MIT / MCIT (Μεθυλισοθειαζολινόνη / Μεθυλοχλωροϊσοθειαζολινόνη), Οκτοκρυλένιο, Οξυβενζόνη και άλλες βενζοφαινόνες, Parabens, Άλατα αργιλίου, Τρικλοκαρβάνη, Τρικλοσάνη, TEA (Τριαιθανολαμίνη) / ETA (Αιθανολαμίνη).   

² 24ωρη διάρκεια: Δοκιμή ακριβείας σε 20 γυναίκες.    

³ Βάση από 86% συστατικά περιποίησης: ελάχιστο ποσοστό βάσης μέικαπ που διατηρεί την υγρασία πριν από την προσθήκη των χρωστικών.    

⁴ Δοκιμή ακριβείας σε 30 άτομα.    

⁵ Ποσοστό υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Το υπόλοιπο 4% των συστατικών συντελεί στην απόδοση, στην αισθητηριακή απόλαυση και στη σταθερότητα της σύνθεσης.    

⁶ Ποσοστό υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Τα υπόλοιπα συστατικά συμβάλλουν στην απόδοση, στην αισθητηριακή απόλαυση και στη σταθερότητα της σύνθεσης.    

⁷ Δοκιμή ακριβείας σε 30 άτομα.    

⁸Δοκιμή ακριβείας σε 25 άτομα.