ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε κάθε παραγγελία σας για λίγες μέρες μόνο.

Κατάργηση

ROUGE DIOR,

ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ


Το Rouge Dior κυκλοφορεί ανανεωμένο με μια νέα ενυδατική σύνθεση μακράς διάρκειας. Το εμβληματικό κραγιόν διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και είναι εμπλουτισμένο με την έμπνευση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior. Προσφέρεται σε μια θήκη με ακόμη περισσότερες επιρροές από την υψηλή ραπτική, η οποία επιδέχεται ανταλλακτικό.

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΓΙΟΝ,

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ

Rouge Dior

Κραγιόν Υψηλής Ραπτικής – Βελούδινο και Σατινέ Αποτέλεσμα – Ενυδατικό Κραγιόν με Εκχύλισμα Λουλουδιών για Περιποίηση 

24ωρη* Άνεση – Μακρά Διάρκεια.

Το Rouge Dior προσφέρεται σε μια πανέμορφη, μαγνητική θήκη που κλείνει με μια απλή κίνηση. Η νέα σύνθεσή του εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λουλουδιών για περιποίηση των χειλιών προσφέρει ενυδάτωση και 24ωρη* αίσθηση άνεσης. Οι αποχρώσεις μακράς διάρκειας είναι διαθέσιμες σε 2 αποτελέσματα: βελούδινο και σατινέ.

ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ

ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Το Rouge Dior περιέχει διπλάσια **συγκέντρωση εκχυλίσματος λουλουδιών για περιποίηση των χειλιών. Το εκχύλισμα άνθους κόκκινης παιώνιας συμβάλλει στην ενυδάτωση και ενισχύει την αίσθηση άνεσης των χειλιών, για ακόμη μεγαλύτερη αισθητηριακή απόλαυση και 12ωρη*** διάρκεια του χρώματος. Το σατινέ αποτέλεσμα βοηθά τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα για 12 ώρες,**** ενώ το βελούδινο αποτέλεσμα προσφέρει αποτέλεσμα λείανσης για 8 ώρες.****

ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ 69 ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, διεύρυνε την γκάμα των αποχρώσεων του Rouge Dior, για να δημιουργήσει μια ατελείωτη σειρά μοντέρνων και τολμηρών στυλ, που αναδεικνύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας και τις προσωπικότητες.

Τέσσερις αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες δίνουν τον τόνο: 999, το εμβληματικό και διαχρονικό κόκκινο, κομψό και γεμάτο αυτοπεποίθηση. 100 Nude Look, το τέλειο, σύγχρονο μπεζ, διακριτικό και αυθεντικό. 720 Icone, το εμβληματικό σκούρο ροζ, για λαμπερές και αισιόδοξες προσωπικότητες. 777 Fahrenheit, το νέο φανταχτερό πορτοκαλοκόκκινο για την τολμηρή, παθιασμένη γυναίκα Dior.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dior Forever Skin Glow

Μέικαπ για Λάμψη με Καθαρή σύνθεση*****

24ωρη****** Διάρκεια – Υψηλή Συγκέντρωση σε Εκχυλίσματα Λουλουδιών με Ιδιότητες Περιποίησης

Συνδυάστε το κραγιόν Rouge Dior με το μέικαπ Dior Forever Skin Glow για 24ωρη****** διάρκεια. Μακιγιάζ μακράς διάρκειας με λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς στην περιποίηση της επιδερμίδας και των χειλιών.

Ανακαλύψτε τη νέα καμπάνια του Rouge Dior που επαναπροσδιορίζει τη δύναμη του κόκκινου και δίνει ζωή στο όνειρο του Dior. Ένα μήνυμα δύναμης, ομορφιάς και αποφασιστικότητας που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και ενσαρκώνεται από 4 νέες μούσες. 

*Αυτοβαθμολόγηση από 31 άτομα.

** Σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση.

*** Δοκιμή ακριβείας σε 32 άτομα για το σατινέ αποτέλεσμα. Δοκιμή ακριβείας σε 31 άτομα για το βελούδινο αποτέλεσμα.

****Δοκιμή ακριβείας σε 31 άτομα.

*****Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα «Οι δεσμεύσεις μας» στον ιστότοπο Dior.

******Δοκιμή ακριβείας σε 20 γυναίκες.