Αφήστε τον ήλιο να σας πλημμυρίσει με το Daisy, το νέο άρωμα του οίκου Marc Jacobs.Σαν ελιξίριο νεότητας, το Daisy είναι ο ήλιος, η χαρά της ζωής, η ελευθερία. Έντονα δροσερό, το Daisy είναι απλά υπέρ ...

Δείτε περισσότερα

Eau de Toilette Vaporisateur 50 ml

31655513027

72,95 €
Eau de Toilette Vaporisateur 100 ml

31655513034

95,50 €
Αφήστε τον ήλιο να σας πλημμυρίσει με το Daisy, το νέο άρωμα του οίκου Marc Jacobs.Σαν ελιξίριο νεότητας, το Daisy είναι ο ήλιος, η χαρά της ζωής, η ελευθερία. Έντονα δροσερό, το Daisy είναι απλά υπέροχο.Το Daisy ανοίγει τις πόρτες ενός κόσμου στον οποίο η ελευθερία και η καθαρότητα πάνε μαζί.
alcohol denat, parfum/fragrance, aqua/water/eau, acrylates/octylacrylamide copolymer, alpha-isomethyl ionone, benzophenone -3, benzyl benzoate, bht, butyl methoxydibenzoylmethane, butylphenyl methylpropional, citronellol, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl salicylate, geraniol, hexyl cinnamal, hydrolyzed jojoba esters, hydroxycitronellal, limonene, linalool, methyl 2-octynoate, fd&c yellow n°5 (ci 19140), fd&c yellow n°6 (ci 15985).

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε. Αυτή η λίστα συστατικών μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, συμβουλευτείτε τη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν

Eau de Toilette Vaporisateur 100 ml

Marc Jacobs Parfums
Daisy - Eau de Toilette